reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Trina, ja się właśnie potwornie obawiam tej rozłąki z Igusiem... do tej pory nie rozstawaliśmy sie na tak długoooo.. jedynie na czas jak byłam w pracy... Zdrówka dla Maciusia:tak:

Bunny, jak Ci się chciało lepic te pierogi:szok::szok: Jak się czujesz???

Syneczki, a czego Ty tak zazdrościsz???

Liv, to kiedy teraz śmigasz na te szwy?

a Iguś lepiej trochę niż wczoraj, ale za rewelacyjnie to on się też nie zachowuje:no: ale też mu się nie dziwię, bo od 3 dni siedzimy w domu, bo u nas non stop pada śnieg z deszczem, wieje:wściekła/y::wściekła/y: no i mu się nudzi w domu......

dobra narazie lece dać szogunowi zupe

reklama
we wtorek ide

ja akurat fajnie mialam tym razem bo urodzilam nad ranem tego 5-go a wyszlam wczesnym popoludniem 7-go ze szpitala, ale i tak dla mnie dramat. Wiadomo z mala bylam 5 dni w szpitalu, koszmar:dry:

u mnie kolo 9 stopni, sniegu prawie wcale nie ma, slonce, ale w nocy dawal wiatr

Syneczki, no czego nam zazdroscisz? jak zaliczenia?

Szczęśliwie przebiegających ciąż i donoszonych maluszków. Mnie się najprawdopodobniej znów nie udało. Już w nic nie wierzę.

czy Ty masz podstawy by tak sadzic czy wymyslasz kochana? moze zapisz sie na dzis do lekarza jak Cie to uspokoi

masz dwoch uroczych synkow

ja zadna ciaza sie nie cieszylam, bo zawsze bylo cos nie tak, jedyne co to chociaz mialam lekki drugi porod

Wika pierogi chodziły za mną juz chyba tydzień i w końcu je zrobiłam. Pati mi dzielnie pomagał bo lubi sie bawić ciastem.
Patrykowi tez odbija od tego siedzenia w domu no ale nie wyjdę z nim na wiatrzysko bo nam głowy urwie

Jakie macie plany na weekend ?

Syneczki kasa na knocie mi sie skończyła i zaraz internet przestanie działać.
Kochanie dla swojego dobra nie czekaj do wizyty w poniedziałek lec na pogotowie lub do gina by Cię zbadali. Ja nie wiem czemu Ty nie wierzysz w to dziecko. Kochanie ja wiem ze bedzie dobrze wiem i czuje to teraz Ty w to uwierz i nie denerwuj fasolki!

Liv, weź mnie ze sobą!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Bunny,
u mnie planów brak... M. w sobotę pędzi do Wa-wy i wroci w niedziele po południu i już nie będzie miał siły na żadne wyjścia

:-D:-D:-D wika

moze podrzuc dzieciaka rodzicom i tez sobie wyskocz z domciu:blink:

ja nawet szczegolnie nie wychodze by zakupy porobic, wychodze po to by zmienic otoczenie:-) poszlabym do lasu, ale pewnie jeszcze duzo sniegu

reklama
Witajcie,

do Lelek pisałam i jak tylko będę mieć wieści dam znać:tak:
Antek dziś spał u cioci , bo my z rańca bieganie po Zusach , US i innych ;-)teraz już spi a ja miałam sprzatac , ale brzuchol coś twardy i daję sobie spokój.

Bunny nie ma opcji- muszę zrobić pierogi z truskawkami :tak:
Trina takim płaczkiem jak Lila był Antek i długo mu się nie odmieniło.. liczę , że teraz będzie lepiej a Tobie życzę żeby mała się "ogarnęła";-)

Syneczki co się dzieje?

Wika pościel mam w wymiarach łózka , ale ją kupiłam u nas na rynku

Liv oby Twój plan weekendowy się spełnił!!

Do góry