reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
hejka!!!
Się nie starzeją - to nasze dzieci się starzeją, my wciąż piękne i młode!!!

Jakoś czasu wciąż za mało, doba za krótka. W dodatku w nocy spać nie mogę, za to ścina mnie w dzień. I bądź tu mądry. jakoś te 3 miesiące trzeba sie jeszcze przemęczyć.

hejjjjjjj!!

Wstawać spiochy!!!!!!!!!!!! Ja już na nogach od 6.30:szok::szok: nie pamiętam już kiedy ostatnio Igor sie tak wcześnie obudził:no::no::no:

Martolinka a jak dużą masz do tego pościel??? Wiesz co z Lelcią??

Bunny, skrobnij coś!!!

Katrina, hahaah no tak, bo po tych trzech miesiącach to na pewno będzie lepiej ze snem:-D:-D:-D a tak na poważnie, to ja też źle sypiam:crazy::crazy::crazy:

Wika - mi mloda dziś nie spala od 22 do 4. Co ja odkladalam do inkubatora na naswietlanie to wrzask i pobudka. Potem cyc (smok u mlodej nie wchoidzi w gre niestety), czkawka, cyc, sen, ulanie, cyc, sen, wrzask, cyc i tak w kolko. Co do lozka to mój mlody w Wawie spi na pelnowymiarowym 180x90. A tu w naszym malzenskim obecnie, ktorego 3/4 anektuje oczywiscie. Jak bedzie cieplej to ma przenosiny do innego pokoju i lozka. Na razie spi tam gdzie najcieplej.Co u Lelka?Dziś wychodzimy że szpitala. Przepraszam, że tak samolubnie, ale jak się ogarne to postaram wlaczyc na biezaco. Buziaki

Trina, jak fajnie, ze się odezwałaś :)) Lila wie co dobre (cycuś Mamusi):-D:-D:-D A jak Macius???

Qcz ??? Co u Ciebie?? Dawno się nie odzywałaś:-(

hej
no i nie poszlam pozbyc sie szwow bo wczoraj zadzwonili i powiedzieli, ze na inna godzine a mi dzis inna nie odpowiadala

no z zasady srednio po porodzie drogie ciezarowki sie nie wyspicie. Z zasady:-D powiem Wam, ze mnie sie calkiem dobrze spi, bo maly funduje mi jedna pobudke zwykle 4-5 /tyle, ze zasypia kolo 23-24/. Dzis kolo 5.30 sie obudzil, dostal jesc, mama mleko sciagnela i wsio do lozka do 10-tej. Mala wstaje kolo 9.30, wiec sie dzis troche pobawila sama, idzie spac kolo 21.30.

chcialam takie lozko kupic, jak na focie
Baby Dan Collection

ale jak wspomnialam placu zabaw nie chce jednak jej robic

no i maly szkodnik pomalowal mi dzis sciane w goscinnym jak poszlam do lazienki, dobrze, ze remontow nie robilam:-D

Ostatnia edycja:
Czekam na M i się zbieramy. Co do spania, to u nas wynikalo to z odstawienia od mamy. Z buzia na cycku pewnie przespalaby przepisowe 3h, ale w swiecacym pudelku już nie koniecznie. A propos cyckow od wczoraj mam nawal i ledwo zyje. Mam nadzieje, że do jutra się w miare unormuje, bo już dziś widze poprawe. A co do Macka, to siedzi na wygnaniu u dziadkow i niestety jeszcze posiedzi, bo wczoraj goraczki i kataru dostal, dziś tesciowa ma go do lekarza wziasc. A ja już tak tesknie i tak mi go szkoda.. Ale chorego do domu nie sprowadze, niestety

reklama
Wika nie mam co. Nic sie nie dzieje nuda nuda. Ooo robiłam wczoraj pierogi z truskawkami i od wczoraj żywię sie tylko nimi.

Trina to Ci rośnie łobuziara co krzykiem i płaczem wymusi wszystko. Żeby tylko spać dała w nocy. Fajnie ze wychodzicie do domu. Jak tylko bedziesz mogła to daj fote malutkiej. Zdrówka dla Maciusia .

Liv fajne te wyrka. A moje dziecko chodzi spać o 22.30 wstaje o 9.30-10 więc śpi więcej od Twojego maluszka

Wika a jak dziś Twoje dzieciątko sie zachowuje?

Czego zazdrościsz Syneczki?

Anaztazja hop hop gdzie jesteś?
Zeberka dziękuję serduszko! A powiedz jak sie czujesz i kogo nosisz pod serduszkiem? Imię wybrane?

Do góry