reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
odwilż i wykurowanie się :-). Na razie zaliczony tylko jeden warunek.
A od 3 nocy śnią mi się porody :eek: przedwczoraj 3, wczoraj 2 dziś 1. Bez kulminacji, tylko że się zaczyna i rozkręca. W każdym razie czuję ból i jestem przerażona. Budzę się jak po koszmarze. Nie jestem chyba gotowa na poród i chcę to odwlec...

reklama
no właśnie chyba to, że wiem jak może być sprawia, że się boję. Ostatnio mało się ruszam i martwię się o swoja kondycję, która jak wiadomo musi być dobra. Boję się, że znów nie bedę umiała przeć i młoda ucierpi. Co do swissmedu, to dlatego wybrałam, żeby choć opieką się nie martwić. Pocieszam się tym, że w razie czego, ponieważ to prywatny szpital, to może szybciej wyprosze cc, jakby coś. Nie zmienia to faktu, że boję się jak cholera.

Do góry