reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Spoznione zyczenia dla Igusia i Bartulka!

wika co tam nosisz?

trina, martolinka a wiecie ze jutro bylabym w Gdansku? Ale przez przelozona wizyte u gina ojciec pojedzie sam bo tak bysmy mogli jechac dopiero w sobote:-(

trina w sweesmedzie czy jak to sie pisze moja kuzynka pracuje, wiec spoko- opieka pierwsza klasa;-)

livcia slyszalam ze znow chcice masz:-Dniech maz foliowke zaklada jak chcesz dotrwac do 2013:-D

calogera gratuluje!

Bunny, Syneczki jak sie czujecie?

pozdrawiam:rofl2:

reklama
trina ja z walnietymi biodrami i niesprawnym barkiem rodzilam, dasz rade. A w ogole po ostatnim porodzie to Twoja mala ma ubity szlak i na pewno szybko i sprawnie pojdzie:-)
cc robia dobrze, kolezanka miala tam porod po pierwszym, lipnym zreszta w redlowie

Lelek co tam u Ciebie? kto sie teraz tu nie odzywa, co?:-p:-p:-p
e, najpierw to grzecznie na lekarza czekam, potem nie wiem co zrobie, chyba cala lodowke w czekoladzie bede miec, absolutnie nie godze sie na zadne gadzety:-D ale w sumie to nie jest smieszne, naprawde nie wiem, co zrobic mam:confused: chyba porzadnie musze pogadac z lekarzem, bo nie idzie wytrzymac:nerd::laugh2:

wika nie padaj tylko gadaj
pipke masz:-D w brzuchu oczywiscie:-p

livcia zapytaj lekarza czy moglby Ci odjac libido troche i mi wszczepic:-D
bo u mnie zawsze bylo blisko zera a teraz jest ponizej:szok:

co u mnie... brzuch boli, jutro wizyta, Milosz ma AZS i coraz bardziej go to meczy no i mnie, srac na kibelek nie chce, rety maz nie zarobi na pampersy:szok:

Liv ja też poproszę trochę Twojego libido;-)serio!!
Lelcia a to AZS mu sie pogłębia? slyszałam , że "uciążliwe" to cholerstwo...

Wika a teraz my Cię potrzymamy w niepewnosci i nie będziemy gratulować:cool::-D

edit. nie będę taka;-) Wika bardzo sie cieszę i gratuluję:tak:masz niezłą intuicję :tak:imię wybrane?

Ostatnia edycja:
reklama
martolinka wybacz.... chlip ale mam takiego lenia ze nawet nie chce mi sie obiecywac poprawy:-D
co do AZS to bylo niby jakis czas spokoj jak nie dostawal slodyczy ale od miesiaca nie dostaje a cala lepetynke mu zajelo i ma podrapane do krwi, teraz jest na sterydach

wika gratuluje syncia! chlopaki sa fajne;-)

a jestem wyrodna matka ale z innego powodu, nadal nie umiem zaakceptowac ze bede miala drugie dziecko a tymbardziej dziewczynke, tzn nie zrozumcie mnie zle bo chcialam ta dzidzie i nadal chce ale czemu moj mozg z tym sie jeszcze nie oswoil???

Do góry