reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Spoznione zyczenia dla Igusia i Bartulka!

wika co tam nosisz?

trina, martolinka a wiecie ze jutro bylabym w Gdansku? Ale przez przelozona wizyte u gina ojciec pojedzie sam bo tak bysmy mogli jechac dopiero w sobote:-(

trina w sweesmedzie czy jak to sie pisze moja kuzynka pracuje, wiec spoko- opieka pierwsza klasa;-)

livcia slyszalam ze znow chcice masz:-Dniech maz foliowke zaklada jak chcesz dotrwac do 2013:-D

calogera gratuluje!

Bunny, Syneczki jak sie czujecie?

pozdrawiam:rofl2:

reklama
trina ja z walnietymi biodrami i niesprawnym barkiem rodzilam, dasz rade. A w ogole po ostatnim porodzie to Twoja mala ma ubity szlak i na pewno szybko i sprawnie pojdzie:-)
cc robia dobrze, kolezanka miala tam porod po pierwszym, lipnym zreszta w redlowie

Lelek co tam u Ciebie? kto sie teraz tu nie odzywa, co?:-p:-p:-p
e, najpierw to grzecznie na lekarza czekam, potem nie wiem co zrobie, chyba cala lodowke w czekoladzie bede miec, absolutnie nie godze sie na zadne gadzety:-D ale w sumie to nie jest smieszne, naprawde nie wiem, co zrobic mam:confused: chyba porzadnie musze pogadac z lekarzem, bo nie idzie wytrzymac:nerd::laugh2:

wika nie padaj tylko gadaj
pipke masz:-D w brzuchu oczywiscie:-p

livcia zapytaj lekarza czy moglby Ci odjac libido troche i mi wszczepic:-D
bo u mnie zawsze bylo blisko zera a teraz jest ponizej:szok:

co u mnie... brzuch boli, jutro wizyta, Milosz ma AZS i coraz bardziej go to meczy no i mnie, srac na kibelek nie chce, rety maz nie zarobi na pampersy:szok:

Liv ja też poproszę trochę Twojego libido;-)serio!!
Lelcia a to AZS mu sie pogłębia? slyszałam , że "uciążliwe" to cholerstwo...

Wika a teraz my Cię potrzymamy w niepewnosci i nie będziemy gratulować:cool::-D

edit. nie będę taka;-) Wika bardzo sie cieszę i gratuluję:tak:masz niezłą intuicję :tak:imię wybrane?

Ostatnia edycja:
reklama
martolinka wybacz.... chlip ale mam takiego lenia ze nawet nie chce mi sie obiecywac poprawy:-D
co do AZS to bylo niby jakis czas spokoj jak nie dostawal slodyczy ale od miesiaca nie dostaje a cala lepetynke mu zajelo i ma podrapane do krwi, teraz jest na sterydach

wika gratuluje syncia! chlopaki sa fajne;-)

a jestem wyrodna matka ale z innego powodu, nadal nie umiem zaakceptowac ze bede miala drugie dziecko a tymbardziej dziewczynke, tzn nie zrozumcie mnie zle bo chcialam ta dzidzie i nadal chce ale czemu moj mozg z tym sie jeszcze nie oswoil???

Do góry