reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

azs tez ma:szok: biedna Ty jestes, maly tez...
ale cos z zywieniem probujecie robic?

ta, mogliby mi wyciac ten obszar w mozgownicy najlepiej

jak urodzisz to Ci przejdzie, kupuj sukienki, moze sie szybciej oswoisz

oddalabym Wam wszystko, bo jestem zmeczona

Wasze chlopaki tez sraja na ptaka? jej on wiesznie obsrany jest :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Martolinka, Ty już mnie postraszyłaś, że się nie pochwalisz po porodzie:-p:-p:-p i sie przełamałam i wyznałam całą szczerą prawde!!!!!:-D

Lelek, łoooooooooo kurczaki, to się porobiło z Miłoszkiem:no::no: wiem, ze syncie fajne są:-D:-D:-D:-D

Lelcia moze trochę się boisz , bo wiesz , że to nie jest tak bajkowo i cukierkowe być mamą i wypierasz ze swiadomości (zabrzmiało dziwnie) drugą dzidzię? Myślę , ze mała musi sie urodzić a Ty potrzebujesz czasu na oswojenie z nową sytuacją

Liv, jak koopa rzadka to i jajka są obsrane.... ale przeważnie nie

Lelcia
, Martolinka, dobrze prawi...

Martolinka, jeszcze niee.. wogóle pochodze tak lajtowo do tej ciąży że szok..... absolutnie nie mam nic dla Maluszka, poza tym co odziedziczy po starszym bracie... A z ubranek trzeba dokupić dużo, bo Igor urodzony w lutym i mam dużo welurków, cieplejszych ubranek, a Maluszek bedzie na lato... nie mam żadnych rampersów, body na kr rekaw na taki mały rozmiar.... ale w ogóle mi się nie chce zabrać za te zakupy...

Ostatnia edycja:
Wika - gratki drugiej, a w zasadzie trzeciej pary jajek w domku :-D
Lelek - no ja też mam stresa, ale u mnie to już na dniach armagedon czeka :-p
Livcia - ja też się podłaczam pod libido, bo po ostatnich porodowych doświadczeniach, miałam takiego stresa, że M sobie parę łądnych miesięcy poczekał...

Maciek odebrany z przedszkola, wyszalany, podobało mu się, jutro też chce iść, uffff A mnie plecy całe bolą, nie wiem czy od przeziębienia czy od ciąży :confused2: dziś w nocy się obudziłąm i mnie ząb zaczął boleć. Idealna pora, zaraz poród, a tu dentysta... i to pewnie jeszcze założyłby opatrunek i za 2 tyg kazał przyjść po plombę, ciekawe jak :eek: na szczęście przeszło. Wzięłam apap, bo nie mogłam zasnąć i spociłam sie jak mysz. Może to mi dobrze zrobi na przeziębienie?

plecki Cie od ciazy bola, wszak ile wytrzymac mozna

a co do zabkow...to mi osemka przed swietami zaczela swirowac, ale wyrwac mi absolutnie nie chcieli i tak sobie czekam z nia do jutra;-)

im bardziej bedziesz sie denerwowac tym bardziej bedziesz czuc bol i w ogole wszystko bedzie sie potegowalo, idz na luzie bynajmniej postaraj sie;-) wmow sobie, ze przy tak swietnej ekipie pojdzie szybko i sprawnie, bo przeciez nie moze byc inaczej

reklama
Wika - a czegoś konkretnego mam szukać :confused2:
Liv - wiem, że się nakręcam, ale ten typ tak ma :tak: najbardziej to chciałabym zahibernowac na następne 2 tyg :sorry:

Do góry