reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

MamaStacha zwroce na to uwage :-) w poniedzialek znow bedzie polozna, ma przyniesc wage, wiec sie dowiemy czy przybiera. Wydaje mi sie jednak ze sie najada bo ciagnie jak smok, w czasie karmienia zawsze musi sobie przerwe zrobic i odetchnac bo taka zasapana jest heh :-D
colagera gratulacje :-)

reklama
Hellooouuuu
laugh.gif
Nie jestem kamikadze, więc nie odważę się nadrabiać
p.gif
zatem pisać mi szybciutko co u której słychać
laugh.gif

Maron-
łłłłłłłłooo matko, Ty urodziłaś już??? :-) gratulacje!!! :-)

Antek od kilku dni usypia rozdzierając paszczę głośnym, grubym "łaaa" . Pierwszego dnia zaraz do niego poleciałam sprawdzic co się dzieje a on oznajmił mi "dinozaur zasypia"
wink2.gif
także piszę do Was a za ścianą mam dosłownie Jurrasic Park

martolinko ja nie mogę przebywać w jednym pomieszczeniu ze słodyczami, nie mówiąc już o ich jedzeniu, więc zdecydowanie żadnego.
łeee tak nie może być!!! 1 musi być minimum ;-)
Martolinka zjadłam na razie jednego paczka i moze sie skuszę na jeszcze jednego.
i jak skusiłaś się? ja z synem też z listopada i cóż - jesteśmy wspaniali ;-):-D
.

w walentynki dostalam od meza 6 kostek masla niesolonego

tak, idziecie parami a mnie to sama pozostawilyscie psom na pozarcie, wstreciuchy jedne:-p

ogladalismy sobie serial wczoraj i tam ciaza blizniacza. Maz zachwycony zaczal sobie w sieci ogladac zdjecia usg blizniat. Ja tylko powiedzialam by wybil sobie to z glowy.

Liv a to masło to kupił chociaż takie jak chciałaś?;-)
To co następne bliźniaki?:-D:-D

helołłłłłłłłłł :-):-)

pozwolicie, ze skopiuję z Lipcówek:
wczorajsza wizyta cud, miód i orzeszki
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Maluszek ma sie dobrze, idealnie 21 tc. Waży 380g i mierzy 21 cm. Ilość wód płodowych w normie, łożysko na ścianie przedniej, szyjka szczelnie pozamykana
yes2.gif
yes2.gif
Wszystko jest w najlepszym porządku, łącznie z moją morfologią, moczem i hormonami tarczycy
yes2.gif
yes2.gif
Ciśnienie ok, waga +2 kg od początku ciąży.

no i znam płeć
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Maron, jak sie czujecie?? Ja Igusia też nie wybudzałam, ale ważne jest to co napisała Mama Stach, musisz obserwować Malutką, jak przybiera na wadze:tak:

Calogera, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Liv, ciesze sie, ze Małżowi smakowała :) A Wilczek pięknie przybiera :tak::tak: A u Was taka wizyta poporodowa jak w Pl też jest???

Trina, jak na froncie???

Syneczki, gratki usłyszanego serduszka:-):-) Piękne chwile:-) Nastawiasz się na jakąś konkretną płeć???

Bunny, kiedy idziesz do gina?? a jak u Ciebie z płcią?? Masz jakieś życzenia co do tego??
Martolinka, to lepsze to Antosiowe "łaaaaaaaaaa" niż Igusiowe "gej, gej, gej":-D:-D Tak mi kiedyś syn zaserwował:-D:-D
\
Truskawcia hejj:-) Jak u CIebie???

ja zjadłam już dwa pączusie i chyba na tym poprzestane:eek:

u nas posucha byla w sklepach z maslem niesolonym, w ogole z maslem...wiec widok niesolonca mnie ucieszyl bardziej niz cokolwiek:-D

na szczescie bliznieta sa w zasadzie malo prawdopodobne, wystarczy, ze ja jestem blizniaczka

wika
o toc masz juz duzego robaczka:-D
wiec co kryjesz w brzuszku?

w sensie dla kobiet czy dzieci taka wizyta? matki maja 6 tygodniowa kontrole z nazwy -kiedy i czy pojdziesz to twoja sprawa
dzieci maja tydzien po porodzie wizyte a potem po 1,5 miesiaca od porodu

Truskawcia, duzo nie napisalysmy, wiec smialo nadrobic mozna:-D:-D co tam:-D

ja probuje uspic starszego paszczora, ale tylko za sciana slysze kompozycje muzyczna na dwie zabawki:dry:

Ostatnia edycja:
Wika gratuluje wizyty! Tylko 2 kg jeju następna chudzina pociesze Was ze ja nadrabiam za Was wszystkie. No i mów kim jest dzidzia no dalej!!!

Jakoś tak konkretnie nie skłaniam ku żadniej płci no ale do brzuszka cały czas mówimy Dominik. Mam wizytę za tydzień w środę.

Trina urodziłaś czy nie ??? Robimy zakłady

Qcz jak sie czujesz? Jak brzuszek?

Martolinka chyba sie nie odważę zjeść jeszcze jednego na sam widok mam go dosyć

reklama
Do góry