reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
cześć

dziewczyny mam pytanko, od dwóch tygodni mnie niepokoi kłucie w szyjce macicy, miałyście coś takiego??
w sumie na początki nie zwracałam na to uwagi, ale teraz zaczyna mnie to drażnić, co prawda we wtorek ide do ginka i się
pewnie o to zapytam, ale chciałam się upewnić czy u was też to występuje?
obawiam się, ze jakaś nadżerka albo zapalenie mi się przygruchało, ale upławów nie mam

agnieszka miłej wycieczki, pogoda jest cudowna więc nic tylko jeszcze z niej korzystać :)

aniu
siła wyższa, nic nie zrobisz, a kiedy ci się @ zaczął??

ewula, KrólowaFal szkoda, ze @ przyszedł, ale kolejny cykl starań przed wami, głowa do góry!!!

Ilonka dziękuję ;-)

ewula Dziś masz urodziny i dopiero teraz się chwalisz?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :happy:
kwiaty088.gif

A co u reszty dziewczyn?

reklama
Dziewczyny ale u mnie pięknieeee,słoneczko ładnie świeci i jest ciepło bo+17 :szok: szok normalnie a jest prawie 15 godzina :tak:
Nie długo pójdziemy na mały spacer a potem wracam i muszę poszukać prezentu dla bratanicy na święta bo już po woli się rozglądamy :-D No i muszę po woli zacząć myśleć nad 4tymi urodzinami syna :tak:Trzeba będzie zaprosić jego gości :-)

Do góry