reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Aga- z rana było +2 a noc napewno na minusie było skoro rano musielismy szyby skrobać. Teraz świeci słonko wiec myśle że tez ok. 10 bedzie :)
Co do zimy to dziś w pracy koleznka mówiła, że w radiu mowili ze w PL za 2 tygodnie ma być po -20:szok: Mam nadzieje ze to zart:dry:

reklama
Co do zimy to dziś w pracy koleznka mówiła, że w radiu mowili ze w PL za 2 tygodnie ma być po -20:szok: Mam nadzieje ze to zart:dry:

Devi nie strasz!!!!!! Ja nie nawidze zimy!! Tamtą przesiedziałam w domu, bo byłam na L4, ale teraz nie uśmiecha mi się jeżdzić w takie zaspy i mrozy poniżej 20 stopni do pracy!!

U mnie teraz też ciepło :)) Robię trzecie pranie i wszystko ładnie schnie na dworze.

Dzięki Aga, samopoczucie już ok. Przydał się weekend na relaksik i poukładanie kilku spraw :))

Święta mogą być białe, tzn, takie powinny być, ale reszta zimy niech nie będzie już taka sroga!!!

I ja witam po weekendzie

Wczoraj bylismy w knajpce na piwie i kolo nas usiadlo malzenstwo z 2 synami i 2 miesieczna dziewczynka...cudna, oczy mi sie do niej swiecily a maz sie ze mnie smial choc tez mial maslany wzrok.
Przyszlismy do domu i mowimy ze jednak trzeba sie postarac bo latka leca i jak bedziemy wydziwiac to w koncu bedziemy zastarzy a dobrego czasu idealnie nie trafimy bo zawsze jest cos nie tak. No i szpital ze znieczuleniem juz otworzyli po remoncie...Taaak tyle ze wczoraj mialam koncowke @ i na pewno nic z tego a czuje ze do nastepnego weekendu to nam minie zapal

Pozdrawiam!!!

reklama
Witam sie po weekendzie u teściów na wsi pogoda była cudna piękne babie lato ,ale wczoraj rano musiałam wystawić auto na słoneczko bo sie oszroniło devi tak jak u Ciebie:tak: .

Dziś rano u nas w centrum mglisto było i miałam poranną depresje poniedziałkową, ale potem sie poprawiło.

Ilonko- mnie tak kłóje czasem ,ale przed @ zawsze ,a tak w środku cyklu to nie nie wiem jak ci pomóc.

Agnieszko - witaj .

Ewciu- STO LAT!!:-)spóżnione ,ale szczere

Agatko - oj współczuje bólu głowy

Zuzukus - to postarajcie sie wytrwać w swoich chęciach:tak:;-)

ja gotuje buraczki nakopałam u taty i babci na wsi bo niedługo zaczną marznąć, natre i nakłade w słoiki na zime.

Ja lubie zime , jak jest mroźna i jest śnieg, bo jak jest plucha to sie choruje częsciej, moja mama smarka , kicha i prycha ,a ja narazie nadal jade na actimelkach i serkach wiejskich z probiotykiem i sie trzymam jak narazie.No i duużo cytryny,czosnku i cebuli wcinam bo lubie do każdego sosu czosnek i cebulka ,a nawet do sałatek.
Ja już powymieniałam fleczki w kozakach wszystkich i odświerzyłam kurtke ,a chodze już w płaszczyku jesienno -zimowym bo cieplutki jest, a ja zmarźluch jestem.:ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry