reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Cze babki,

u nas znow zapowiada sie piekny dzien, nawet sloneczko swieci:-).
Zuzkus, witaj:-) Tradycje macie rzeczywiscie fajna:tak::-) My trafilibysmy tym sposobem dwa razy w mundial, raz ze starszakiem, drugi raz, jak dobrze pojdzie, z namlodsza latorosla:tak:
Devi, witaj po raz kolejny:-D

U nas dzieki Bogu, na razie bezchorobowo:-)

reklama
Witam
Królowa Fal-i jak tam betka? &&&
devi-witaj ah takiej to dobrze :tak:
zuskus-witaj to jednak staranka beda ;-) to powodzonka i oby wszystko sie ulozylo no i zdrowka ja tez mialam nie ciekawa noc tyle co juz Domisiowi katarek przechodzil a tu wczoraj temp i nad ranem przyszedl z placzem caly rozpalony i mnie znowu gardelko cos boli jeny kiedy to sie skonczy oby nie bylo powtorki z rozrywki jak w zeszlym roku :confused2:
Anna-zycze trafnego strzalu:tak::-p
agnieszka-jak tam wyspalas sie;-)

Anna-wiem wiem domyslilam sie;-) ale ja juz Wam zycze zlotego strzalu:-)
agnieszka-a co sie nie uda! Uda sie uda zobaczysz i super jak humorek ok oby nikt i ic Ci go nie zepsulo
Biegne do chlopaczkow bo juz wzywaja mamusie do rysowania:-)
pa

Hej dziewczynki. Beta wskazuje na brak dzidzi. @ dalej nie ma więc nie bardzo to rozumiem. Od dzisiaj mam inny śluz. Normalnie dopiero zrozumiałam co to znaczy ciągnący...

A co tam u was?

Hejka!
Widze same znajome nicki :-)
Anna25 a co to za mistrzostwa?
KrolowaFal jak ja nie lubie takiej niepewnosci @ nie ma i w ciazy nie jestem...przerabialam to w sierpniu
Kasik i Agnieszka tez tu!

U mnie po czopku przeciwgoraczkowy noc spokojna, nie wymiotowal ale od poludnia goraczka znowu w gore i na 16.00 ide do lekarza bo na moje oko to moze byc cos anginowego...wrrr i znowu antybiotyk

Pozdrawiam

Agatko nie ma za co polecam sie na przyszłość

Królowa Fal- a zwykle masz regularne cykle i najważniejsze jak długie? może jeszcze jest zbyt wcześnie kiedy powinna być @??

Zuzus- witaj :)

Ja też strzelam dopiero po Nowym Roku więc szykuje sie babyboom w 2011:tak:.
Agnieszko to fajnie ,że mogłaś pospać dziś:tak:

ja wcinam właśnie obiadek:-p

Krolowa Fal- przykro mi że betka nie wskazuje na dzidzie ale nie trać nadzieji, poki @ nie ma wszytsko sie moze zdarzyć :)

Dziś na chwilke wstapilma do pracy po urlopie. Szukuje mi sie nie zly sajgon w tym miesiacu i chyba szybko zapomne ze dopiero wrocilam z wypoczynku :( Do tego caly weekend na uczelni :(

Lece na zakupy bo w lodowce tylko echo :)

reklama
Hej :)

JA też już po pracy... Jeszcze tylko jutro i weekend!!!
moi fachowcy już drugi dzień nie przychodzą!!!!!!!!!! ale jestem wściekła..... myślałąm, że na weekend będę miała już pposprzątane a tu d..a blada :((( Ciekawe, czy się utro zjawią! Jak ja nienawidzę takiej fuszerki!!!!

KrolowaFal- przykro mi z powodu betki :(( Ale tak jak napisała devi, póki nie ma @@ trzeba mieć nadzieję :)
Anna- jak tam spotkanie z koleżanką??
Agnieszka zazdroszczę spania do 8!!! Ja już nie pamiętam kiedy tak długo pospałam, ehhhhh
Kobietka- smacznego :)) Choć pewnie już po obiadku :)
Devi- ciężko jest się wbić w rytm pracy po urlopie!

Do góry