reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

agnieszka.kk- Oj wybawiłam się, cały czas tańczyliśmy z moim D. i z kolegami, super było. Tylko pogoda już coraz mniej sprzyjająca weselom, bo zimno;p. I oczywiście najadłam się jak to na weselach.
ilonka26- Ja też bardzo lubię wesela, tylko jakoś nie mogę tego welonu złapać;p Na każdym weselu na którym jestem dziewczyny się strasznie rzucają na welon:)

U mnie dziś ładna pogoda słoneczko świeci i nawet ciepło , a ja się lenię w domu;p Jutro rano na nagranie jadę, także muszę odpocząć.
Ewula- Sto laaat!

reklama
Ewula- sto lat!!!

A ja weekend spędzilam na uczelni :( A takie piękne słonko we Wro....choc dziś zrobiłam sobie wagary na jednym długaśnym wykłądzie i pojechaliśmy z P. zobaczyć stadion który się buduje na EURO. Był tam dziś Dzień Otwart i można było sobie wszystko pozwiedzać.Zapowiada się ciekawie :)
A wracajac podjechaliśmy do galerii i oczywiście, sponatnicznie kupilam sobie zimową kurtke w Reserved. Ostatnia zime przechodziłam w dówch cienutkich płaszczyk tylko na podszewce a ze ta tegoroczna zima ma byc podobna lub mrozniejsza to wole sie teraz zabezpieczyc :)

Lece poprasowac

Aga- jak to nie wolno wagarowac?! :confused:
Duża dziewczynka juz jestem i bede robic co chce...tylko jak sesja przyjdzie to bedzie krzyk i płacz ;) :oo:
Ale już tak mi się nie chciało..taka ładna pogodna dziś była...:-D

i równiez pozdrawiam :*

Aga- jak to nie wolno wagarowac?! :confused:
Duża dziewczynka juz jestem i bede robic co chce...tylko jak sesja przyjdzie to bedzie krzyk i płacz ;) :oo:
Ale już tak mi się nie chciało..taka ładna pogodna dziś była...:-D

i równiez pozdrawiam :*
o tym właśnie mówię :tak: i jak najbardziej masz prawo robić jak uważasz.

A gdzie reszta babeczek?
Halo gdzie jesteście?

agnieszka.kk- Tak właśnie zrobiłam, poleciałam w na szybki spacerek z psem, wzięłam prochy przeciwbólowe i skoczyłam do łóżka.:)
Aale masz super suaczek, jak na niego patrzę to aż mi się humor poprawia, uwielbiam święta, to taki cudowny, magiczny czas...jeszcze tylko 2,5 miesiąca...:)
Dobranoc dziewczyny:)

reklama
Do góry