reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ok. Tym się nie martwię. Maron chyba raz taka jak ja miała, o ile dobrze pamiętam. Ciesze się,że tarczyca ok. Ale gdzie moje wyniki z poziomu progesteronu? Miałam na skierowaniu, zapisane zostały, pobrano za nie pieniążki, krewka pobrana i znikły...

Jak ktos sie zna, niech się wypowie
TSH 3.83 uIU/ml
PRL 44.66 ng/ml - sporo za wysoka co nie?:wściekła/y::-(
Miał byc tez progesteron, ale nie widzę wyniku na kartce:szok: Muszę do nich zadzwonić, bo żem za to badanie płaciła w końcu

Nikt nie odbiera. Jestem wściekła. Jak to jest możliwe, żeby się coś takiego po drodze "zgubiło"? Ale pieniązki skwapliwie i sumiennie pobrano:wściekła/y:

rzeczywiście prolaktynę masz wysoką. Ale nie stresuj się za mocno, to jest sprawa prosta do rozwiązania. Dostaniesz leki od lekarza i będzie ok. TSH masz w normie.

Rzeczywiście musisz się dowiedzieć co się stało z tym progesteronem, jeśli zapłaciłaś.

Jak ktos sie zna, niech się wypowie
TSH 3.83 uIU/ml
PRL 44.66 ng/ml - sporo za wysoka co nie?:wściekła/y::-(
Miał byc tez progesteron, ale nie widzę wyniku na kartce:szok: Muszę do nich zadzwonić, bo żem za to badanie płaciła w końcu

Nikt nie odbiera. Jestem wściekła. Jak to jest możliwe, żeby się coś takiego po drodze "zgubiło"? Ale pieniązki skwapliwie i sumiennie pobrano:wściekła/y:

lekarzem nie jestem, ale o TSH trochę się dowiedziałam, jest za wysokie jeśli chodzi o starania , powinno być między 1 a 2 , ja miałam w sierpniu 4 a 2 miesiące później 12,6 , z tego co się zorientowałam to TSH jest powiązane z PRL. Teraz to już z górki będzie zobaczysz - wróg jest znany :-)

dziewczyny, ulzylo mi :-) stoje sobie w banku, babka pisze mi reklamacje ( bo zapomnialam PINU do karty!!!!!! ktorej uzywam niemalze codziennie!! ) :-D i poczulam takie kopniaki, ze masakra :-) mala chyba poprostu odpoczywala, no ale bez kitu od miesiecy takiego dnia nie bylo. Wieczorem mielismy jechac na IP bo wiecie u mnie wody juz w dolnej granicy a do tego lozysko III stopnia i ginka kazala zwracac uwage baczna na ruchy.
Danao mialam taka prl, ale startowalam z o wiele wyzsza :-) nie jest zle, czyli wiemy co powodowalo niepowodzenia :-) teraz pewnie dostaniesz bromka i szybciutko zaciazysz :-) :-):-):-)

danao ja czesto mam wyniki badania na róznych kartkach i juz nauczyłam sie je 5 razy sprawdzać;-)na pewno czekaja na Ciebie;-)

Maron cieszę się bardzo , ze małą dałą Ci kuksańca!!;-)

reklama
Bry...

Wczoraj do 23:00 oglądałam tv i objadałam się czipsami, a potem nie umiałam zasnąć i kręciłam się całą noc...niby staram się nie myśleć, ale jak????? Co chwilę to do mnie wraca i jak mnie tylko coś zakłuje to zaraz lecę do kibla i sprawdzam czy to już @...ehhh...ciężkie to wszystko, a jeszcze Wacek tak daleko...

Do góry