reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Bunny, robiłam razem z mamą.... tzn. mama wszystkie składniki zagniotła, a ja formowałam pączusie i smażyłam :tak: Jak to odwodnienie?? :szok::szok:

Martolinka, nooo to weekend pełen atrakcji :-D

TRina, dobrze, ze z mamą się unormowało :tak::tak: to i Ty będziesz spokojniejsza ;)

Dana,
pisz nam tu szybko co się dzieje!!! i &&& za dobre wyniki :) i za brak @@ :-):-)

Livastrid, całą ciąże z Igorem jadłam tylko słodkie:-D u mnie ta teoria się nie sprawdziła:no: no i widzę, że kolejne spokojne dziecko Ci się trafiło:-) Szczęściara :-D:-D

reklama
Pączki, ja tam się nie znam czy to angielskie czy inne krajobrazowe ale najbardziej lubię mojej babci mmmm takie malutkie, ani ciapy ani twarde, pyszne ciasto z dużymi oczkami a w środku kwaśna marmolada mniaaaaaaam.

I pojawiły się pierwsze delikatne mdłości. Siedzę sobie przeglądam pocztę i gólwa w gardle bleeee. Swoją drogą zdumiewa mnie fakt iż dwie pierwsze ciąże zero mdłości a dwie ostatnie już z atrakcjami. Czy geny ojca mają tutaj coś wspólnego?

danao i jak wyniki?? :-) trzymam kciuki aby malpiszon nie przyszedl :-)
liv nawet stary moze byc jary :-p
a ja sie dzis martwie, bo mala jakos malo sie rusza, od rana moze 2-3 przeciagniecia, a przeciez codziennie prawie non stop jest taka aktywna :no: codziennie jak sie budze, czekam do 5 min. i zaczyna sie a dzis jakies tam niewielkie ruchy poczulam dopiero po godzinie :-(

reklama
Czy geny ojca mają tutaj coś wspólnego?

myslisz? e chyba nie;-)

maron mam wystarczajaco starego meza:laugh2:

a mialam napisac, ze moje starsze dziecko powiedzialo /bo wiadomo, male tylko leeeee i leeeee albo wydzwiek zachwytu wyda z siebie:laugh2:/
mamma w koncu. Gada od trzech dni:-D Wreszcie mamma a nie tylko pappa, nie, mniam, krowa, zaba, mleko, miki:rofl2:

Do góry