reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Bunny, robiłam razem z mamą.... tzn. mama wszystkie składniki zagniotła, a ja formowałam pączusie i smażyłam :tak: Jak to odwodnienie?? :szok::szok:

Martolinka, nooo to weekend pełen atrakcji :-D

TRina, dobrze, ze z mamą się unormowało :tak::tak: to i Ty będziesz spokojniejsza ;)

Dana,
pisz nam tu szybko co się dzieje!!! i &&& za dobre wyniki :) i za brak @@ :-):-)

Livastrid, całą ciąże z Igorem jadłam tylko słodkie:-D u mnie ta teoria się nie sprawdziła:no: no i widzę, że kolejne spokojne dziecko Ci się trafiło:-) Szczęściara :-D:-D

reklama
Pączki, ja tam się nie znam czy to angielskie czy inne krajobrazowe ale najbardziej lubię mojej babci mmmm takie malutkie, ani ciapy ani twarde, pyszne ciasto z dużymi oczkami a w środku kwaśna marmolada mniaaaaaaam.

I pojawiły się pierwsze delikatne mdłości. Siedzę sobie przeglądam pocztę i gólwa w gardle bleeee. Swoją drogą zdumiewa mnie fakt iż dwie pierwsze ciąże zero mdłości a dwie ostatnie już z atrakcjami. Czy geny ojca mają tutaj coś wspólnego?

danao i jak wyniki?? :-) trzymam kciuki aby malpiszon nie przyszedl :-)
liv nawet stary moze byc jary :-p
a ja sie dzis martwie, bo mala jakos malo sie rusza, od rana moze 2-3 przeciagniecia, a przeciez codziennie prawie non stop jest taka aktywna :no: codziennie jak sie budze, czekam do 5 min. i zaczyna sie a dzis jakies tam niewielkie ruchy poczulam dopiero po godzinie :-(

reklama
Czy geny ojca mają tutaj coś wspólnego?

myslisz? e chyba nie;-)

maron mam wystarczajaco starego meza:laugh2:

a mialam napisac, ze moje starsze dziecko powiedzialo /bo wiadomo, male tylko leeeee i leeeee albo wydzwiek zachwytu wyda z siebie:laugh2:/
mamma w koncu. Gada od trzech dni:-D Wreszcie mamma a nie tylko pappa, nie, mniam, krowa, zaba, mleko, miki:rofl2:

Do góry