reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dana Anastazja dobrze mówi TSH jest ciutkę za wysokie ale ja mam dokładnie takie samo i co? i w ciąży jestem ku mojemu wielkiemu zdumieniu. Generalnie mogła by być niższa ale z takim poziomem też się da.

Sowinko a może jednak będziemy w parze na październik?

Mnie dziś jak zakuło w prawym jajniku aż się zawinęłam... po czym olśnienie że miałam zrobić trzeci teścik by zobaczyć jak kreska ciemnieje i ufff różowa jak ta lala :-D

reklama
Siemka. Syneczki graaatuluje. Bardzo chcialabym do Ciebie dolaczyc ale chyba nic z tego nie bedzie. @ jak nie bylo tak nie ma brzuch lekko pobolewa spodem I mam mleczne uplawy ale test z soboty byl negatywny... Echhh....
Od dzisiaj mam Was na telefonie na necie. Wiec bede calkiem na biezaco!
Dana! Ciesze sie ze sie wszystko wyjasnilo. Dzwon do laba niech szukaja progesteronu. Bedziemy listopadowe hehe

hej :)

Rozczochrana, jak na nowym mieszkaniu??

Bunny ??????

Dana, dzwoniłaś do Lab??? Ja też mam często wyniki na różnych kartkach

Anastazja,
co u CIebie???

Sowinka ja nadal trzymam &&&& za brak @

Syneczki, takie kłucia w jajniku ja też mam :sorry:

hej

odnosnie tsh, trzeba by bylo sprawdzic wolna tyroksyne by mowic, ze jest problem z zajsciem w ciaze przez tarczyce. Jak lekarz zaleci danie zrobic t4 to znaczy, ze jednak wynik tsh mu nie odpowiadal i w tym moze upatrywac przyczyne niepowodzen.

zafasolkowania zycze starajacym &&&&

mam dzis troche tlumaczen, zobaczymy jak sie wyrobie:confused2:

w nocy pospalam sobie jednym ciagiem 5 godzin:szok::-D

ostatni dzien stycznia, ide kuknac czy wszystkie sie rozpakowaly:-D

Liv daje Ci luzy w nocy ten Twoj szkrabek :-D
Co tu taka cisza w ogole!!!!! :-D leniuchy!!
Ja dzis zebralam sie rano, zeby poszwedac sie z kumpela po sklepach, wsiadam do auta, chce odpalic i lipa :wściekła/y: pol godziny klnelam przy aucie i dupa zbita!! w koncu mezu przyjechal z pracy na moment zobaczyc o co chodzi, no i okazalo sie ze akumulator padl :crazy: teraz sie laduje i musze czekac az on wroci z pracy :crazy: a dzis ma 2 trasy wiec robi 2 dniowki, co rowna sie temu, ze przyjedzie pewnie ok 17.00 :wściekła/y:
danao czekamy na wyniki :-)

Przyznaję się do lenistwa. W tym tygodniu pracy nie mam, bo mi przełożyli montaż. Z przyzwyczajenia budzę się o 7.30 i przez godzinę nie mogę spać, ale wstawać też mi się nie chcę. Efekt był taki, że po różnych dziwnych snach, otworzyłam oko a na zegarku prawie 12! Także właśnie próbuję się ogarnąć, bo bardzo chcę iść na długi spacer.

reklama
Do góry