reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Liv wolę pisać , że zaczęłam 30 tc;-)

Mam już całą wyprawkę dla małej oprócz pieluch tetrowych . Zaczęłam pranie i prasowanie , bo coraz bardziej mi cieżko. Brzuch ogromny+dom+ 2 latek = ciężko to ogarnąć

tylko?:-p
o masz juz 29 tydzien :-)

dana, widzisz, odnalazlo sie

Qcz len sie len ile wlezie;-)

maron sie nie wkurzaj, bo skurczy dostaniesz:-D spoko, polazisz jeszcze po sklepach

Tlumacze sobie za kazdym razem, ze lenie sie teraz bo pozniej nie bedzie kiedy ;-)
Maron to by chyba chciala tych skurczy juz...
No Martolinka, 10 tygodni i wysiadka :-)

Dzień dobry

Liv to nie ja sie tak urządziłam tylko mnie urządziły wymioty. Cokolwiek nie wypilam zaraz mnie opuszczalo. Na końcu juz piłam tylko dlatego ze nie miałam czym wymiotować.

Martolinka dzis jest 10 t + 2 dni

Trina bardzo sie cieszę ze z mama lepiej oby tak dalej

Maron jak Ci tak akumulator pada to niech mąż na noc go do domu zabiera a przed praca go podłącza . Mój tata tak robi i samochód zawsze odpali

Dana no to przynajmniej wiesz na czym stoisz i jak tylko sie pod leczysz dzidzia sie pojawi w Twoim brzuszku. A jak wyniki Twojego M?

Martolinka super ze wyjazd sie udał. Szkoda tylko ze nie mozna tak częściej sobie wyjeżdżać

Syneczki nudności masz? A ja Ci mówiłam ze sie fasolinka sie zemści za to ze w nią nie wierzyłaś tzn. w to ze sie pojawi. :-)masz za swoje! Ale mam nadzieję ze aż za bardzo popalić Ci nie da

Qcz korzystaj z tego lenistwa ile sie da potem będzie z tzn ciężko. A powiedz ile tam u ciebie jest urlopu macierzyńskiego?

Proszę o kciuki dzis o 12 mam wizyte. No i jeszcze odbieram badania podstawowe wiec oby były dobre a dzidzia zdrowa! Kciuki proszę

tylko?:-p
o masz juz 29 tydzien :-)

dana, widzisz, odnalazlo sie

Qcz len sie len ile wlezie;-)

maron sie nie wkurzaj, bo skurczy dostaniesz:-D spoko, polazisz jeszcze po sklepach

dokladnie!! i o to chodzi :-D niestety na mnie chyba nic nie dziala :szok::-D
martolinka to szybko sie za to zabralas, ale rozumiem, z jednym szkrabkiem to nie tak latwo :-)
Bunny pierwszy raz nam padl :szok: no ale maz zrobil tak jak powiedzialas :-)
Trzymam kciuki za wizyte :-) bedzie dobrze!!

Bunny, &&& za wizytę :)

Maron, idziesz jeszcze na jakieś podglądanie Maluszka?? czy już tylko cierpliwie czekasz???

Martolinka, ja jak Ciebie doskonale rozumiem..... nie mam na nic siły ostatnio..... i nic mi się nie chceeeeeeee

Qcz korzystaj z tego lenistwa ile sie da potem będzie z tzn ciężko. A powiedz ile tam u ciebie jest urlopu macierzyńskiego?

W UK masz 26 tygodni urlopu macierzyńskiego podstawowego i 26 dodatkowego, więc w sumie rok. Mnie to akurat nie obowiązuje, bo nie jestem na umowie stałej. Myślę, że gdyby to porównać do czegokolwiek Polskiego, to możnaby powiedzieć, że mam po prostu założoną działalność. Niestety, myślałam, że do czasu ciąży zdążę gdzieś się zaczepić, ale sytuacja w branży kreatywnej nie jest za ciekawa. Najgorsze, że oboje w niej pracujemy i M ma problemy ze znalezieniem nowej roboty po tym jak nagle agencja reklamowa, w której pracował przestała wyrabiać :wściekła/y: Trochę jedziemy w tej chwili na resztkach oszczędności. W prawdzie przez ostatnie dwa dni i w przyszłym tygodniu będzie w nowej agencji, więc mam cichą nadzieję, że wróży to jakiś stały zarobek, ale czy tak będzie czy nie - ciężko powiedzieć.

Trzymam mocno kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Wszystko będzie w porządku. Musi być.

Bunny, &&& za wizytę :)

Maron, idziesz jeszcze na jakieś podglądanie Maluszka?? czy już tylko cierpliwie czekasz???

Martolinka, ja jak Ciebie doskonale rozumiem..... nie mam na nic siły ostatnio..... i nic mi się nie chceeeeeeee

wika ide ale dopiero 10 lutego :-) wiec kupa czasu jeszcze

reklama
Do góry