reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

liv- urlop udany;-)planujemy następny w wakacje , ale jak znam życie choć na 3 dni jeszcze gdzieś wyskoczymy ;-)
a Twój sąsiad może jeszcze do czegoś się przyda:-D:-D

reklama
Ok. Jak będę mieć wyniki w łapce to się niemi tutaj podzielę. Będziecie wyjaśniać cyferki:-D
Ja bym chętnie zapomniała o wczasach nad morzem czerwonym, ale jak jak mi tu czerwona zołza prawie zza zakrętu wygląda?:tak:
Sowinka lepiej nic nie napiszę;-) a i dziękuję kochana za zaproszenie na fb. Tak późno, bo mam sklerozę:-D

Livciu obawiałam się momentu gdy przyszedł Amadeuszek na świat przez wzgląd na ogromne przywiązanie Oliwierka. Ku mojemu zaskoczeniu wcielił się w rolę tatusia :-D Jeszcze do niedawna był spokój, zero sprzeczek, zero konfliktów, ale co dobre kiedyś się kończy i od 2 m-cy wiecznie rywalizacja o dosłownie wszystko. Kazdy z nich chce być szybszy, każdy z nich chce być pierwszy, chce powiedzieć ostatnie zdanie i każdy z nich chce mieć rację. Tylko jakoś nie działa w kierunku rywalizacji bycia grzeczniejszym :-p
Ostatnio idą w ruch nawet ręce, tak zaczynają się bić ale to ponoć normalne u dwóch samców. Co dziwne potrafią się zmasakrować ale w ogień by za sobą skoczyli. Gdy jeden płacze drugi podnosi i prowadzi do mamy bądź przytula. Gdy ktoś krzyknie na jednego z braci drugi go broni. Niby rywalizują ale bardzo się kochają.

Bunny szybciutko wracaj do formy i do nas.

Martolinko
super że wyjazd się udał.

Sakar byś wiedziała jak ja się boję najbliższa wizyta to jedno ale przede mną jeszcze kolejna przedktórą będę zgrzytała zębami, całe szczęście mam detektor tętna zatem może dam rade wychwycic serdunio jak tylko zacznie bić. Z Gracjankiem słuchałam już od 8 tygodnia dzień w dzień aż do pamiętnej soboty.

Ostatnia edycja:
reklama
to masz fajniusio Syneczki, bo sie zastanawialam czy takie dzieci przejawiaja jakas szczegolna agresje w stosunku do siebie szczegolnie jak sa wlasnie tej samej plci. Ale w sumie chlopaki masz juz duze to bedzie coraz lepiej. A mamie broic trzeba:-D

dana dobrze, zaraz miesiac od narodzin:szok: jak czas leci. Na bank wazy ponad 4 kilo, taki maly paczus z niego. W nocy budzi sie raz, potem nad ranem kolo 6-7 szczegolnie poki co nie musze narzekac. Smieszny jest:-D

Do góry