reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wikuś Pączki pyszności i gdyby nie to że od nie przepadam za słodyczami (taki defekt od urodzenia) wgryzła bym się w monitor.

Izulko tak się cieszę :-D widzisz a widzisz? nie dość że poznałaś płeć bąbelka to w dodatku dowiedziałaś się że zdrowe maleństwo. Jupiiii :-D

Tak zrobiłam drugi test. Co dwa to nie jeden ;-) Co prawda kreska w dalszym ciągu baaardzo baaaardzo blada ale pojawiła się od razu :-D Temperaturka prześlicznie utrzymuje się na 37,1 a więc wygląda na to że będzie październikowy dzidziuś :-D:-D:-D:-D
Tak jak zauważyła Bunny wg listy w mojej sygnaturze idziemy parami a więc ktoś musi do mnie dołączyć na październik, CZEKAM :-)

Syneczki, gratulacje!!!! To może tym razem na różowo? ;-) Trzymam kciuki, żeby przebieg był spokojny, dzidzia zdrowa. Kiedy się wybierasz do lekarza?

Iza, wspaniałe wieści! Ale pamiętaj, żeby dalej na siebie uważać.

Qcz Zapisałam się na 10 lutego zanim jeszcze w ogóle pomyślałam że cykl może zaowocować bobaskiem. Wybrałam ten termin by być świeżo po miesiączce po której chciał mnie lekarz widzieć w celu ewentualnej korekcji prolaktyny a tu niespodzianka :-D przyjdę z 5cio tygodniowym okruszkiem :-D

no to prawdziwa niespodzianka :-) trzymac kciuki za dziewuszke?? :-) czy 3 chlopczyna sie marzy?? :-D
wika paczusie pierwsza klasa :-)
a ja znow dzis caly dzien sama :no: maz na uczelni, bedzie ok 18.00 dopiero, wiec wtedy pojedziemy do kosciola i na randez-vous do naszej ukochanej kawiarenki na duzzeeeee lody z owocami i bita smietana :-D
a jutro wybieram sie na lazikowanie po sklepach z kumpela :-) ehhh przynajmniej pomarze co sobie kupie jak juz schudne po porodzie :-D

maron może mam defekt ale jest mi zupełnie bez znaczenia czy kolejny syn czy córka. Z całego serca pragnęłam zajść w ciążę, z całego serca pragnę urodzić zdrowe i donoszone dziecko, a to jakiej płci jest w tym momencie nieistotne.
No kochana 38 tydzień dobiega końca... w każdej chwili spodziewam się informacji że Ada jest na świecie a mamusia miała lekki i szybki poród :-D

Izulka-No i widzisz nie ma co sie martwic ,lekarze sa by pomagac nam trzymam kciuki caly czas:-)
wika-A ja sie poczestuje pychota wcinam caly czas jak slon :-D
Syneczki -super i ciegawe kto bedzie nastepny do pary gratulacje
A ja wczoraj bylam na zabawie u corki w szkole tanczyla w tancach jak grupa Dzieci z Mönchengladbach , dzieci z Indii ,Turcji ,....itp super

Wlosy tez farbowalam bo wstyd do ludzi z takimi odrostami wstawiam foto z corka :-) IMG0067.jpg

ojjj my tez czekamy i czekamy no ale jakos sie nie zapowiada :-D caly czas mam przeczucia na 4-5 lutego :-) i w sumie chcialabym urodzic w przyszly weekend :-) ale rodzinka wrozy mi 10 lutego :-) brat, siostra i maz nieswiadomi tego kto jaka date typuje, opowiedzieli sie wszyscy za 10 lutego :-) a wiec moze, moze :-)

reklama
Syneczki
G R A T U L U J E oficjalnie :-*:-*:-*

Sakar a piękne z Was babeczki! Jak sie czujecie z fasolka?

Maron a ja powiem ze 8 luty. Zycze udanych zakupów.

Wika sama zrobiłaś? A mi sie śniło w nocy ze robilam paczki Patryk je kradł i zlizywał lukier pod stołem. Zapodaj przepis na paczki :-)

Calogera owocnych staranek.

Rozczochrana a Ty badałaś prolaktyne?

A wiec laski w piątek w nocy trafiłami do szpitala z powodu odwodnienia przez wymioty. Dostalam zastrzyk w tyłek i kroplowke. W sobotę bylam na kropkowce drugi raz. Na razie jest dobrze mdli mnie ale nie wymiotuje jest mi tylko slabo no i caly czas mnie głowa boli. No ale ważne ze jest juz o niebo lepiej.

Do góry