reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Zobacz załącznik 431008 Proszę sie częstować
Wikuś Pączki pyszności i gdyby nie to że od nie przepadam za słodyczami (taki defekt od urodzenia) wgryzła bym się w monitor.
Izulko tak się cieszę widzisz a widzisz? nie dość że poznałaś płeć bąbelka to w dodatku dowiedziałaś się że zdrowe maleństwo. Jupiiii
Tak zrobiłam drugi test. Co dwa to nie jeden ;-) Co prawda kreska w dalszym ciągu baaardzo baaaardzo blada ale pojawiła się od razu Temperaturka prześlicznie utrzymuje się na 37,1 a więc wygląda na to że będzie październikowy dzidziuś
Tak jak zauważyła Bunny wg listy w mojej sygnaturze idziemy parami a więc ktoś musi do mnie dołączyć na październik, CZEKAM :-)
Izulko tak się cieszę widzisz a widzisz? nie dość że poznałaś płeć bąbelka to w dodatku dowiedziałaś się że zdrowe maleństwo. Jupiiii
Tak zrobiłam drugi test. Co dwa to nie jeden ;-) Co prawda kreska w dalszym ciągu baaardzo baaaardzo blada ale pojawiła się od razu Temperaturka prześlicznie utrzymuje się na 37,1 a więc wygląda na to że będzie październikowy dzidziuś
Tak jak zauważyła Bunny wg listy w mojej sygnaturze idziemy parami a więc ktoś musi do mnie dołączyć na październik, CZEKAM :-)
Qcz Zapisałam się na 10 lutego zanim jeszcze w ogóle pomyślałam że cykl może zaowocować bobaskiem. Wybrałam ten termin by być świeżo po miesiączce po której chciał mnie lekarz widzieć w celu ewentualnej korekcji prolaktyny a tu niespodzianka przyjdę z 5cio tygodniowym okruszkiem
no to prawdziwa niespodzianka :-) trzymac kciuki za dziewuszke?? :-) czy 3 chlopczyna sie marzy??
wika paczusie pierwsza klasa :-)
a ja znow dzis caly dzien sama maz na uczelni, bedzie ok 18.00 dopiero, wiec wtedy pojedziemy do kosciola i na randez-vous do naszej ukochanej kawiarenki na duzzeeeee lody z owocami i bita smietana
a jutro wybieram sie na lazikowanie po sklepach z kumpela :-) ehhh przynajmniej pomarze co sobie kupie jak juz schudne po porodzie
wika paczusie pierwsza klasa :-)
a ja znow dzis caly dzien sama maz na uczelni, bedzie ok 18.00 dopiero, wiec wtedy pojedziemy do kosciola i na randez-vous do naszej ukochanej kawiarenki na duzzeeeee lody z owocami i bita smietana
a jutro wybieram sie na lazikowanie po sklepach z kumpela :-) ehhh przynajmniej pomarze co sobie kupie jak juz schudne po porodzie
maron może mam defekt ale jest mi zupełnie bez znaczenia czy kolejny syn czy córka. Z całego serca pragnęłam zajść w ciążę, z całego serca pragnę urodzić zdrowe i donoszone dziecko, a to jakiej płci jest w tym momencie nieistotne.
No kochana 38 tydzień dobiega końca... w każdej chwili spodziewam się informacji że Ada jest na świecie a mamusia miała lekki i szybki poród
No kochana 38 tydzień dobiega końca... w każdej chwili spodziewam się informacji że Ada jest na świecie a mamusia miała lekki i szybki poród
Izulka-No i widzisz nie ma co sie martwic ,lekarze sa by pomagac nam trzymam kciuki caly czas:-)
wika-A ja sie poczestuje pychota wcinam caly czas jak slon
Syneczki -super i ciegawe kto bedzie nastepny do pary gratulacje
A ja wczoraj bylam na zabawie u corki w szkole tanczyla w tancach jak grupa Dzieci z Mönchengladbach , dzieci z Indii ,Turcji ,....itp super
Wlosy tez farbowalam bo wstyd do ludzi z takimi odrostami wstawiam foto z corka :-)
wika-A ja sie poczestuje pychota wcinam caly czas jak slon
Syneczki -super i ciegawe kto bedzie nastepny do pary gratulacje
A ja wczoraj bylam na zabawie u corki w szkole tanczyla w tancach jak grupa Dzieci z Mönchengladbach , dzieci z Indii ,Turcji ,....itp super
Wlosy tez farbowalam bo wstyd do ludzi z takimi odrostami wstawiam foto z corka :-)
ojjj my tez czekamy i czekamy no ale jakos sie nie zapowiada caly czas mam przeczucia na 4-5 lutego :-) i w sumie chcialabym urodzic w przyszly weekend :-) ale rodzinka wrozy mi 10 lutego :-) brat, siostra i maz nieswiadomi tego kto jaka date typuje, opowiedzieli sie wszyscy za 10 lutego :-) a wiec moze, moze :-)
reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Syneczki
G R A T U L U J E oficjalnie :-*:-*:-*
Sakar a piękne z Was babeczki! Jak sie czujecie z fasolka?
Maron a ja powiem ze 8 luty. Zycze udanych zakupów.
Wika sama zrobiłaś? A mi sie śniło w nocy ze robilam paczki Patryk je kradł i zlizywał lukier pod stołem. Zapodaj przepis na paczki :-)
Calogera owocnych staranek.
Rozczochrana a Ty badałaś prolaktyne?
A wiec laski w piątek w nocy trafiłami do szpitala z powodu odwodnienia przez wymioty. Dostalam zastrzyk w tyłek i kroplowke. W sobotę bylam na kropkowce drugi raz. Na razie jest dobrze mdli mnie ale nie wymiotuje jest mi tylko slabo no i caly czas mnie głowa boli. No ale ważne ze jest juz o niebo lepiej.
G R A T U L U J E oficjalnie :-*:-*:-*
Sakar a piękne z Was babeczki! Jak sie czujecie z fasolka?
Maron a ja powiem ze 8 luty. Zycze udanych zakupów.
Wika sama zrobiłaś? A mi sie śniło w nocy ze robilam paczki Patryk je kradł i zlizywał lukier pod stołem. Zapodaj przepis na paczki :-)
Calogera owocnych staranek.
Rozczochrana a Ty badałaś prolaktyne?
A wiec laski w piątek w nocy trafiłami do szpitala z powodu odwodnienia przez wymioty. Dostalam zastrzyk w tyłek i kroplowke. W sobotę bylam na kropkowce drugi raz. Na razie jest dobrze mdli mnie ale nie wymiotuje jest mi tylko slabo no i caly czas mnie głowa boli. No ale ważne ze jest juz o niebo lepiej.
Podziel się: