reklama
Uooo matulu! Tak to weekend nic, a w poniedziałek nadrabiają zaległości
Sowinka, gratuluję bezproblemowego wykonania planu :-) Jestem pod wrażeniem, że się nie domyślił.
Liv, przepięknego masz synusia.
Mój kolega jest bardzo zdeterminowany i chce nakręcić krótki raport na ten temat. Wczoraj dostał odpowiedź od posła z okręgu, który powiedział, że też nie rozumie tej całej sytuacji. Jakby logicznie o tym pomyśleć - chorobliwie otyli ludzie w tym kraju mają status osoby niepełnosprawnej. Czy to znaczy, że kobieta ciężarna nie powinna mieć prawa do miejsca dla uprzywilejowanych? Oczywiście taka sytuacja nigdy nie miałaby miejsca, ale analogia jest podobna.
Co się stało z mamą??? Życzę ogromu zdrowia, oby doszła do siebie :-( Brzuszek niżej i toaleta... chyba coś się zbliża?
kochana... tulę mocno
Hehehe, w TVP też pierwszych skubnęli pracowników. Trzeba było przynieść kwit, że zapłaciłaś abonament do biura kadr :-)
Ja spałam dłuuugo na brzuchu. Chyba do 20 tygodnia. Teraz też bym się chetnie na brzuchu położyła, ale już nie ma jak :-(
A ja w kolejce jestem na 19 Maja.
Sowinka, gratuluję bezproblemowego wykonania planu :-) Jestem pod wrażeniem, że się nie domyślił.
Liv, przepięknego masz synusia.
Qcz zdolna z Ciebie babeczka do porodu trochę czasu weź sie i pomoż w tym proteście. Skoro tyle czasu ludzie nic nie zdziałali to trzeba iść do tv nawet do wiadomości by sie ktoś tym zainteresował.
Mój kolega jest bardzo zdeterminowany i chce nakręcić krótki raport na ten temat. Wczoraj dostał odpowiedź od posła z okręgu, który powiedział, że też nie rozumie tej całej sytuacji. Jakby logicznie o tym pomyśleć - chorobliwie otyli ludzie w tym kraju mają status osoby niepełnosprawnej. Czy to znaczy, że kobieta ciężarna nie powinna mieć prawa do miejsca dla uprzywilejowanych? Oczywiście taka sytuacja nigdy nie miałaby miejsca, ale analogia jest podobna.
Hej dziewczyny,
Ja nie piszę, bo mam teraz trudny okres i dużo stresu. Moja mama leży w szpitalu w stanie ciężkim. Nie wiadomo czy wyjdzie z tego czy nie. Generalnie to największą ochotę w tej chwili mam na urżnięcie się i wyłaczenie na maxa.
Co się stało z mamą??? Życzę ogromu zdrowia, oby doszła do siebie :-( Brzuszek niżej i toaleta... chyba coś się zbliża?
hej
niestety I grubaśna krecha
kochana... tulę mocno
bunny - jak będę w domu to wstawię fotkę jak moja ślicznotka po goleniu wygląda, tak jakbyśmy jej jeść nie dawali ona ma więcej sierści niż kg . Ja tam jeszcze nic nie dostalam, babki spisał tylko protokół, który nawet nie ma numeru, mogłam im podać jakieś fałszywe imię i nazwisko i pieczatki nie dawać, ale nie podpisałam, no i teraz mam czekać aż przyjdzie kwitek z karą, ale to do domu to nie masz obowiązku nawet policję wpuszczać, jak nie mają nakazu. U mnie w firmie byli - taką akcje robią po małych firmach, bo łatwiej, bo do dużych ich ochrona nie wpuszcza i tak. A Ty który masz już tydzień? możesz spać na brzuchu?
Hehehe, w TVP też pierwszych skubnęli pracowników. Trzeba było przynieść kwit, że zapłaciłaś abonament do biura kadr :-)
Syneczki ja nic nie zrobie kocham spać na brzuchu na razie dzidzia jest malutka i jej sie nic nie stanie więc tylko cierpia moje plecy.
Ja spałam dłuuugo na brzuchu. Chyba do 20 tygodnia. Teraz też bym się chetnie na brzuchu położyła, ale już nie ma jak :-(
A ja w kolejce jestem na 19 Maja.
Bunny86
mama Patryka i Dominika
A Ty Qcz na kiedy masz termin to sie dopisze? Czerwiec?
A pamiętacie Karolacie? Bedzie miała chłopca!
Jak tu przyszłam w czerwcu to pisała z nami Maja16 jest w wrześniowkach
Martolinka już sie doczekać nie mogę
A pamiętacie Karolacie? Bedzie miała chłopca!
Jak tu przyszłam w czerwcu to pisała z nami Maja16 jest w wrześniowkach
Martolinka już sie doczekać nie mogę
livastrid
2010 & 2012
a ja mam koncert na dwie paszcze
wika, ale za to jacy sie w czerwcu rodza
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
a ja mam koncert na dwie paszcze
hhahaha no fakt ja jak sie sprężę też może urodzę w czerwcu, bo termin koniec czerwca/ początek lipca:-):-)
współczuje koncertu na dwa głosy
hhahaha no fakt ja jak sie sprężę też może urodzę w czerwcu, bo termin koniec czerwca/ początek lipca:-):-)
współczuje koncertu na dwa głosy
Moja mama miała termin na koniec maja, jak była w ciąży z moim najmłodszym bratem. I pamiętam jak przyszedł koniec maja, wszyscy pewni, że już zaraz za moment urodzi. I tak przesiedziliśmy w niecierpliwości jeszcze 2 tygodnie. Jasiek jest z 15 czerwca ;-)
livastrid
2010 & 2012
koncert az taki zly nie byl, jedno spi drugie je
ja mialam byc majowa, no, ale mi sie nie spieszylo
ja mialam byc majowa, no, ale mi sie nie spieszylo
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
A to moje 114 cm w pasie
Podziel się: