reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Liv, no pięknie...Igor z lutego.... imprezowicz:szok::szok: niezła przyszłość mnie czeka:-D:-D:-D a drugie z lipca... komputerowiec.... przyda się w domu:-D:-D

reklama
Uooo matulu! Tak to weekend nic, a w poniedziałek nadrabiają zaległości :-D

Sowinka, gratuluję bezproblemowego wykonania planu :-) Jestem pod wrażeniem, że się nie domyślił.

Liv, przepięknego masz synusia.

Qcz zdolna z Ciebie babeczka do porodu trochę czasu weź sie i pomoż w tym proteście. Skoro tyle czasu ludzie nic nie zdziałali to trzeba iść do tv nawet do wiadomości by sie ktoś tym zainteresował.

Mój kolega jest bardzo zdeterminowany i chce nakręcić krótki raport na ten temat. Wczoraj dostał odpowiedź od posła z okręgu, który powiedział, że też nie rozumie tej całej sytuacji. Jakby logicznie o tym pomyśleć - chorobliwie otyli ludzie w tym kraju mają status osoby niepełnosprawnej. Czy to znaczy, że kobieta ciężarna nie powinna mieć prawa do miejsca dla uprzywilejowanych? Oczywiście taka sytuacja nigdy nie miałaby miejsca, ale analogia jest podobna.

Hej dziewczyny,
Ja nie piszę, bo mam teraz trudny okres i dużo stresu. Moja mama leży w szpitalu w stanie ciężkim. Nie wiadomo czy wyjdzie z tego czy nie. Generalnie to największą ochotę w tej chwili mam na urżnięcie się i wyłaczenie na maxa.

Co się stało z mamą??? Życzę ogromu zdrowia, oby doszła do siebie :-( Brzuszek niżej i toaleta... chyba coś się zbliża?

hej
niestety I grubaśna krecha :(:(:(:(

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kochana... tulę mocno

bunny - jak będę w domu to wstawię fotkę jak moja ślicznotka po goleniu wygląda, tak jakbyśmy jej jeść nie dawali :sorry2: ona ma więcej sierści niż kg . Ja tam jeszcze nic nie dostalam, babki spisał tylko protokół, który nawet nie ma numeru, mogłam im podać jakieś fałszywe imię i nazwisko i pieczatki nie dawać, ale nie podpisałam, no i teraz mam czekać aż przyjdzie kwitek z karą, ale to do domu to nie masz obowiązku nawet policję wpuszczać, jak nie mają nakazu. U mnie w firmie byli - taką akcje robią po małych firmach, bo łatwiej, bo do dużych ich ochrona nie wpuszcza i tak. A Ty który masz już tydzień? możesz spać na brzuchu? :dry:

Hehehe, w TVP też pierwszych skubnęli pracowników. Trzeba było przynieść kwit, że zapłaciłaś abonament do biura kadr :-)

Syneczki ja nic nie zrobie kocham spać na brzuchu na razie dzidzia jest malutka i jej sie nic nie stanie więc tylko cierpia moje plecy.

Ja spałam dłuuugo na brzuchu. Chyba do 20 tygodnia. Teraz też bym się chetnie na brzuchu położyła, ale już nie ma jak :-(
A ja w kolejce jestem na 19 Maja.

A Ty Qcz na kiedy masz termin to sie dopisze? Czerwiec?

A pamiętacie Karolacie? Bedzie miała chłopca!

Jak tu przyszłam w czerwcu to pisała z nami Maja16 jest w wrześniowkach

Martolinka już sie doczekać nie mogę

ja Karolcię pamiętam, też dawno jej nie było:no::no: a Mai hmmm nie kojarzę :no::no:

Noo i szogun nie śpi:wściekła/y::wściekła/y:.... awanturuje sie na dole u mamy:-D:-D

Bunny​ 19 Maja, a Katrina jest tydzień lub dwa za mną tylko, więc też na Maj się łapie.

Ostatnia edycja:
hhahaha no fakt :-D:-D:-D:-D ja jak sie sprężę też może urodzę w czerwcu, bo termin koniec czerwca/ początek lipca:-D:-):-)

współczuje koncertu na dwa głosy:szok::szok::szok:

Moja mama miała termin na koniec maja, jak była w ciąży z moim najmłodszym bratem. I pamiętam jak przyszedł koniec maja, wszyscy pewni, że już zaraz za moment urodzi. I tak przesiedziliśmy w niecierpliwości jeszcze 2 tygodnie. Jasiek jest z 15 czerwca ;-)

reklama
Do góry