reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

* Maron luty czeka na narodziny Ady
* Trina luty czeka na narodziny Lily
* Lelek kwiecien czeka na narodziny Igi
* Martolinka kwiecien czeka na narodziny Alicji
* Qcz maj czeka na narodziny chlopca imie jego nie znane
* Katrina maj
* Wika lipiec
* Iza lipiec
* Sakar wrzesien
* bunny wrzesien

Idziemy parami :-D

Przed chwila zapytałam sie Patryka gdzie jest dzidzia i pokazałam ze w brzuszku a ten oczywiście ze nie i lata teraz i szuka tej dzidzi. :-D:-D:-D wola "uuuu dzidzia uuuu". o znudziło mu sie.

reklama
Bunny, a może byś umieściła w swojej sygnaturce, kiedy, która ma rodzić??

Martolinka, ale masz śliczne 114 cm w pasie

Ostatnia edycja:
Wika z komorki niestety nie mogę nic dodawać do sygnaturki :-( buu
Ale jeśli ktoś chce niech zrobi z tym pożądek. Ładnie zrobi i wstawi w sygnature:-)

Martolinka śliczny brzuszek . Wszystko Ci w brzuszek idzie i tak powinno być.
I pomyśleć ze Syneczki i ja byśmy miały takie same brzuszki:-(.

Lelek boski brzusio. Piękny sobie domek zrobiła Iga:-)

oooooooooooooooooooo ale dziewczyny żeście zaszalały :szok: i to wszystko w jedno popołudnie :-D

No wiem Bunny no wiem, ale pomyśl ze lada chwila Ty już taki będziesz miała. W końcu to 9 tydzień a więc chwilka i gotowe.
Ja bym się nawet z chęcią zabrała za wstawienie wyliczanki do sygnatury ale co z tego skoro i tak będzie trzeba przesunąć paseczek by ją zobaczyć ponieważ mam już na te chwilę taką rozległą że nawet wzmianki o Gracjanku nie widać bez przesunięcia.

Martolinko Lelku
oczu oderwać nie mogę ależ Wam zazdroszczę.

Jak wstawiacie zdjęcia to ja też wstawię, bo Wika prosiła ostatnio :tak:

Photo on 2012-01-22 at 21.51.jpg

Qcz :-D:-D:-D:-D je je je

Popanoszyłam się troszkę i zrobiłam w sygnaturcę wyliczankę jednak z uwagi na ograniczoną ilość znaków w sygnaturze wyliczanka musi mieć u mnie taka postać. Jeżeli któraś z Was ma pomysł i więcej dostępnego miejsca proszę bardzo w każdej chwili mogę przekazać.
I pytanie - jak dokładnie pisze się imię synka Livci?

Lelcia zaraz zaraz proszę o zdjęcia tego cellulitu , o którym pisałaś:-DŚLICZNY BRZUNIO!!!!!!!!!

Qcz jesteś ŚLICZNA!! Jakaś pozytywna wibracja od Ciebie dociera;-)Brzuszek też niczego sobie:tak:

Syneczki dziękuję za sygnaturkę;-)

reklama
Lelek malutki brzusio masz jak na ten tydzien :-)
martolinka Ty za to duzy ale chyba malutko Cie ogolnie przybylo :-) szczuplaczek taki :-)
Qcz slicznie sie prezentujesz :-)

Do góry