reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

* Maron luty czeka na narodziny Ady
* Trina luty czeka na narodziny Lily
* Lelek kwiecien czeka na narodziny Igi
* Martolinka kwiecien czeka na narodziny Alicji
* Qcz maj czeka na narodziny chlopca imie jego nie znane
* Katrina maj
* Wika lipiec
* Iza lipiec
* Sakar wrzesien
* bunny wrzesien

Idziemy parami :-D

Przed chwila zapytałam sie Patryka gdzie jest dzidzia i pokazałam ze w brzuszku a ten oczywiście ze nie i lata teraz i szuka tej dzidzi. :-D:-D:-D wola "uuuu dzidzia uuuu". o znudziło mu sie.

reklama
Bunny, a może byś umieściła w swojej sygnaturce, kiedy, która ma rodzić??

Martolinka, ale masz śliczne 114 cm w pasie

Ostatnia edycja:
Wika z komorki niestety nie mogę nic dodawać do sygnaturki :-( buu
Ale jeśli ktoś chce niech zrobi z tym pożądek. Ładnie zrobi i wstawi w sygnature:-)

Martolinka śliczny brzuszek . Wszystko Ci w brzuszek idzie i tak powinno być.
I pomyśleć ze Syneczki i ja byśmy miały takie same brzuszki:-(.

Lelek boski brzusio. Piękny sobie domek zrobiła Iga:-)

oooooooooooooooooooo ale dziewczyny żeście zaszalały :szok: i to wszystko w jedno popołudnie :-D

No wiem Bunny no wiem, ale pomyśl ze lada chwila Ty już taki będziesz miała. W końcu to 9 tydzień a więc chwilka i gotowe.
Ja bym się nawet z chęcią zabrała za wstawienie wyliczanki do sygnatury ale co z tego skoro i tak będzie trzeba przesunąć paseczek by ją zobaczyć ponieważ mam już na te chwilę taką rozległą że nawet wzmianki o Gracjanku nie widać bez przesunięcia.

Martolinko Lelku
oczu oderwać nie mogę ależ Wam zazdroszczę.

Jak wstawiacie zdjęcia to ja też wstawię, bo Wika prosiła ostatnio :tak:

Photo on 2012-01-22 at 21.51.jpg

Qcz :-D:-D:-D:-D je je je

Popanoszyłam się troszkę i zrobiłam w sygnaturcę wyliczankę jednak z uwagi na ograniczoną ilość znaków w sygnaturze wyliczanka musi mieć u mnie taka postać. Jeżeli któraś z Was ma pomysł i więcej dostępnego miejsca proszę bardzo w każdej chwili mogę przekazać.
I pytanie - jak dokładnie pisze się imię synka Livci?

Lelcia zaraz zaraz proszę o zdjęcia tego cellulitu , o którym pisałaś:-DŚLICZNY BRZUNIO!!!!!!!!!

Qcz jesteś ŚLICZNA!! Jakaś pozytywna wibracja od Ciebie dociera;-)Brzuszek też niczego sobie:tak:

Syneczki dziękuję za sygnaturkę;-)

reklama
Lelek malutki brzusio masz jak na ten tydzien :-)
martolinka Ty za to duzy ale chyba malutko Cie ogolnie przybylo :-) szczuplaczek taki :-)
Qcz slicznie sie prezentujesz :-)

Do góry