reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

dobrze, ze choc dhlem a nie wagonem z kurami:-D jak w ogole Igor nastawia sie na rodzenstwo?

anastazja z mala bylam zmeczona i bolaly mnie nogi, z malym bolaly mnie nogi i po prostu czulam. I mielony byl obrzydliwy:-p

reklama
Anastazja, słodziak to on jest na zdjeciach :-D:-D Zbuntowany małolat i tyle:angry: teraz zamiast kłaść się spać, to szaleje u mnie na łóżku i tylko słyszę z pokoju obok "pać nie...ja nie... pać nie... uuuuuu.... łałlłł " zabawę sobie urządził w porze drzemki:szok::angry::szok::angry: ooo a teraz udaje chrapanie ojca :szok::szok:
A w wagonie z kurami to on miałby dopiero radochę i tylko by było "ko ko... jaja ... mniam mniam":-D:-D:-D

Liv,
no fajny rok... ale chciałabyś zacząć sie starać czy już rodzić???

A na rodzeństwo to on sie nie nastawia:szok: Jak mu mówię, że mam w brzuszku małego dzidziusia, to ten podciaga swoją koszulkę do góry, pokazuje paluszkiem na swój brzuszek i woła "ja, ja, mam":-D

Ostatnia edycja:
Sowinka super ze wyjazd sie udał! Jestem w szoku ze Ci sie udało wszystko tak zaplanować by ślubny nic nie wiedział do samego lotniska. Szacun. Ja bym pewnie sie wygadała . A jak bartuś? Bardzo stęskniny?
Sowinka, wow ale super, ze niespodzianka się udała:tak::tak:u mnie by nie wyszzło coś takiego, bo ze względu na specyfikę pracy M. on musi mieć wszystko długgggggggggo do przodu zaplanowane... właśnie napisz jak Bartuś w tym czasie?? Kurcze a z @@@ bardzo dziwna sprawa:no::no::no:Idź do lekarza, bo rzeczywiście coś jest nie tak:no:

Bartuś był ponoć cuuuuudny -> bez problemu zasypiał, chodził z ciociami na sanki, ładnie wołał siku i kupkę czasem, więc nie było problemu, ale stęsknił się, bo mama mówiła, że w dzień przyjazdu był jakiś markotny i jak przyjechaliśmy to tak cudownie się we mnie wtulił:tak:
My to nawet sie nie staralismy :-D samo wyszlo :-D a ginka ostrzegala ze przy kuracji bromkiem trzeba uwazac jesli nie planuje sie potomstwa bo to taki wspomagacz :-D

Byłoby super jak się okaże, że to nam przeszkadza:baffled:

Sowinka a moze Ty taki element jak ja? Test dopiero w 42dc cyku wyszedl...

Szczerze wątpię, bo to już ponad 50dc:szok:
sowinka - podziwiam, Ja bym się wygadała na bank :-D bardzo drogo finansowo Was to wyniosło? ;-)

A wiesz jak mnie korciło kilka ostatnich dni, żeby mu powiedzieć:-p ok. 1000zł wszystko, więc chyba nie tak źle jak na Paryż:tak:

Witajcie,
aż miło czytać jak taki ruch na wątku;-)

Bunny M dziś zamontuje ostatnie półki i lampkę to zdjęcia wstawię:tak:kochana ja spałam na brzuchu dopóki już to "fizycznie " nie było możliwe. Teraz już nawet na boku mi niewygodnie i nauczyłam sie spał na plecach;-)
Liv w Polsce przyrost maleje a taką kurę znoszącą złote jaja , czyli dzieci wypuścili do Norwegii??:-Dpodziwiam za prokreacyjne plany:-DWilczek cudowny!!!!!!

Lelcia nie wierzę w ani jedno Twoje słowo;-)pokaz w którym miejscu jestes gruba:-p

Sowinka , Pyscek trzymam && żeby @ się unormowala i szybko uciekła:tak:

Trina wierzę , że z mamą będzie dobrze!!! napisz nam jak będziesz na miejscu jak sie czujesz !!

maly lobuz z niego, ale ze to tak ujme bylby chory gdyby taki nie byl:-D trzeba tylko stopien wlasnej cierpliwosci zmienic:-D

mi mala ostatnio wygina sie przy jedzeniu i wszystko wypluwa. wygina sie przy zmianie pieluch i robi histerie. Zaraz chyba rozpoczne jej maly mokry trening, bo to sie staje nie do zniesienia.
rodzic raczej bym wolala niz sie starac, wszak stara jestem:-D:-p

martolinka dali paszport wiec pojechalam, tu tez maly przyrost ;) ale z przyrostem w pl to i tak chyba jest lepiej niz w 90 roku, wtedy slyszalam, ze jest lipnie

Ostatnia edycja:
ojj Liv, moja cierpliwość już jest na maksymalnym poziomie:-D:-D a z wyginamiem sie przy zmianie pieluszki, też to przechodziliśmy :tak::tak:

Szogun poszedł na dół do mamy to mam chwilę ciszyyyyyyyyy:-D

wygina sie przy zmianie pieluch i robi histerie.
a z wyginamiem sie przy zmianie pieluszki, też to przechodziliśmy :tak::tak:

My wyginanie przy zmianie pieluszki też przechodziliśmy, ale jakoś szybko minęło i udawało się Bartixa jakoś zagadać, no a teraz to pieluszki już wcale nie chce, ale jednak do spania i na dwór muszę mu zakaładać:tak:

bunny jakie fajne podsumowanie :-) same dziewoje u nas :-) Qcz o ile sie nie myle spodziewa sie chlopca :-)
anastazja no za tydzien w sobote domowka u kumpla z okazji jego urodzin, w pierwszy weekend lutego kolejna :-D
trina a zauwazylas jak Ci brzucholek opadl?? u mnie tego w ogole chyba nie widac ale opadl na bank 12 stycznia :-) od tego czasu nie mam zgagi i refluksu jak klade sie spac, poza tym zdecydowanie lepiej mi sie oddycha i jak przystalo na prawdziwa ciezarowke w koncu siku co chwila :-D poprostu czuje sie tak lekko, zxe chyba cala ciaze sie tak dobrze nie czulam :-D

reklama
Do góry