reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Liv już o następnym myślisz??? :szok::-D:szok::-D:szok::-D:szok:

Anastazja, to szampana chłodzić na środę??:-D:-D:-D:-D:-D &&&& za II grube krechy :-):-):-) specialnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

reklama
Liv ale on jest cudny śliczny prześliczny. Ale sie rozmarzyłam. To kiedy bedzie następne dzieciątko?

Trina trzymaj sie kotek i wierz ze bedzie dobrze. Lekarze przy każdym pobycie w szpitalu mojej babci mówili żeby szykować sie na najgorsze a babcia żyła jeszcze 5 lat. Trzeba wierzyć ze bedzie dobrze. &&& za mamę

Pyscek znajoma z bb po tym bromeg coś tam miała straszne zawroty głowy omdlenia itp no ale co zrobić jak chce sie mieć dziecko to trzeba brać

Syneczki ja nic nie zrobie kocham spać na brzuchu na razie dzidzia jest malutka i jej sie nic nie stanie więc tylko cierpia moje plecy.

Lelek jak miło ze wpadłaś. Współczuje tych mdłości i to jeszcze na tym etapie. Już powinnaś mieć spokój. No ale Iga Ci wszystko wynagrodzi.
Plecy bolą mnie mniej bo Piotrek pomasował

Anaztazja dzis jest równy 9 tydzień. Nie wiem czy mogę spać na brzuchu ale w nocy jak śpię to nie potrafie sie kontrolować by tego nie robić.
&&& za testowanko z dwoma grubymi krechami!

Jak to wygląda teraz u nas kolejka do porodow ?

*Maron luty bedzie Ada
*Trina luty bedzie Lila
* Lelek kwiecień bedzie Iga
*Martolinka kwiecień bedzie Alicja
*Wika lipiec
*Iza lipiec
*Sakar wrzesień
*bunny wrzesień

Katrina? Maj???
Tylko proszę pilnować kolejki i sie nie pchać.

A resztę naszych mamusiek chętnie bym wpisała na październik :-)

liv - wariatka :-D:-D a jak następne bliźniaki będą :-D:-D tak - testuję , portkami już trzęsę :tak:
wika - dziękować dobra kobieto, zagarniam wszystkie :-D a szampana to możesz pić ? :-p chyba piccolo tylko :-D
bunny - Ja myślę że póki to jest takie niekontrolowane spanie to nie szkodzi, niektórzy do 12 tyg. nie wiedza o ciąży:tak: No Ja się chętnie na pierwszy tydzień października piszę :tak:

Ostatnia edycja:
Anastazja u mnie nie było żadnych:baffled::baffled: a nie przepraszam, proroczy sen o wykonywanym teście na forum klasy:szok:

Liv, przesyłka DHl-em jjuż poszła:-D

reklama
A to mi się też przypomniało , że jakis czas temu miałam sen że jestem w szpitalu na sali i zaczynam jakby rodzić , i te kobietki na mnie patrzą i zazdroszczą że Ja już , a Ja im tłumaczę że i one wkrótce na porodówkę pojadą , tak mi się teraz przypomniało, i to było jakoś nad ranem , tzn ten sen , pomiędzy jednym budzikiem a drugim :-D:-D:-D
wika Ty masz takiego słodziaka, jak chcesz go DHLem wysłać :-p

Do góry