reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Qcz- dziękuję za fludiki :-D łapię łapczywie, tym bardziej, że już koniec cyklu mam ;-) a te ciuszki, które kupiłaś są przesłodkie :-D fotka super!!! :-)
Katrina- Póki co (nie) dziękuję ;-) ale cieszę się ogromnie, że jesteście dziewczynki ze mną :-) Cieszę się, że u Was wszystko w porządku :-D a rosnąć, to macie :-D a właśnie, Ty wiesz co tam w brzuszku nosisz? (prócz tego, że dziecko) ;-)
Syneczki- łłłłłłoo to jeszcze lepiej ;-) a nie ma gdzieś w internecie instrukcji do testów firmy która Ty masz? :-) AAaa to mniej więcej wiem jak to wygląda (te studia) :-D ani to łatwe, ani przyjemne (bo wszędzie ciężko się dostać) jak ja to mówię, to taki zamknięty świat :-) więc trzymam &&&& żeby poszło Ci wszystko dobrze :-)
Sakar- dawaj, dawaj fludiki :-D wszystkie mile widziane :-D aaaa może się uda ;-)
Martolinka- więc pokoik gotowy na nowego gościa? :-D
Anastazja- ha ha Ty też myślałaś, że mam innego nicka :-D no to już się wyjaśniło :-D co tam u Ciebie? :-) trzymam &&&& za teścik :-D
Sowinka- a to mężowi zrobiłaś taką niespodziankę? :-) cieszę się, że wycieczka się udała :-) hmmm…. Oj coś długo nie masz @ :-( skoro testy wychodzą negatywnie :-( to koniecznie musisz się wybrać do gina :-)
Bunny- co u Ciebie słychać? :-D załapię się na fluidki? :-D nooo biorąc pod uwagę ten Twój spis porodów, to jak by mi się udało była bym październikowa właśnie :-p
Trina- jejciuś współczuję <tuli> trzymam &&&& żeby mama wyszła z tego obronną ręką :-) a Tobie nie wolno się denerwować (wiem, że w takiej sytuacji to trudne, ale spróbuj) :-)
Dana- dobrze, że już jesteś :-D tęskniłam :-*
Pyscku- ja wciąż trzymam &&&& :-) jak nie na teraz to będą na później :-D a może jednak… :-)
Liv- jejciuś ten Twój Wilczek to słodziaczek :-D śliczny jest :-) no i rodzeństwo razem- super :-D
Lelek- noo w końcu Cię widzę :-D oby Ci wszystkie dolegliwości minęły szybciutko :-) &&&& :-D

reklama
martolinko która z dziewczyn urodziła? nie mów że Magda, jeszcze kilka dni temu nic nie wspominała choć wiem ze w święta była na oddziale.

Syneczki dzięki za sygnaturkę :-D

Qcz jesteś ŚLICZNA!! Jakaś pozytywna wibracja od Ciebie dociera;-)Brzuszek też niczego sobie:tak:

Dziękuję :tak: Musiałam uklęknąć na podłodze, żeby się w kadrze zmieścić, bo jak stoję to z kolei za wysoko i brzuch wygląda jakby go w ogóle nie było!

Lelek, Qcz, ale macie malutkie brzuszki :szok::szok::szok: Świetne są :tak::tak::-):-):-)

Ja dłuuugo w ogóle brzucha nie miałam. Wydaje mi się, że mały siedzi gdzie w kierunku kręgosłupa.

Martolinka, to wcześnie. Wszystko z nimi w porządku? Wiem, że ciąże mnogie z reguły kończą się szybciej, ale kurcze, do kwietnia jeszcze 3 miesiące niecałe.

Qcz- dziękuję za fludiki :-D łapię łapczywie, tym bardziej, że już koniec cyklu mam ;-) a te ciuszki, które kupiłaś są przesłodkie :-D fotka super!!! :-)
Katrina- Póki co (nie) dziękuję ;-) ale cieszę się ogromnie, że jesteście dziewczynki ze mną :-) Cieszę się, że u Was wszystko w porządku :-D a rosnąć, to macie :-D a właśnie, Ty wiesz co tam w brzuszku nosisz? (prócz tego, że dziecko) ;-)
Syneczki- łłłłłłoo to jeszcze lepiej ;-) a nie ma gdzieś w internecie instrukcji do testów firmy która Ty masz? :-) AAaa to mniej więcej wiem jak to wygląda (te studia) :-D ani to łatwe, ani przyjemne (bo wszędzie ciężko się dostać) jak ja to mówię, to taki zamknięty świat :-) więc trzymam &&&& żeby poszło Ci wszystko dobrze :-)
Sakar- dawaj, dawaj fludiki :-D wszystkie mile widziane :-D aaaa może się uda ;-)
Martolinka- więc pokoik gotowy na nowego gościa? :-D
Anastazja- ha ha Ty też myślałaś, że mam innego nicka :-D no to już się wyjaśniło :-D co tam u Ciebie? :-) trzymam &&&& za teścik :-D
Sowinka- a to mężowi zrobiłaś taką niespodziankę? :-) cieszę się, że wycieczka się udała :-) hmmm…. Oj coś długo nie masz @ :-( skoro testy wychodzą negatywnie :-( to koniecznie musisz się wybrać do gina :-)
Bunny- co u Ciebie słychać? :-D załapię się na fluidki? :-D nooo biorąc pod uwagę ten Twój spis porodów, to jak by mi się udało była bym październikowa właśnie :-p
Trina- jejciuś współczuję <tuli> trzymam &&&& żeby mama wyszła z tego obronną ręką :-) a Tobie nie wolno się denerwować (wiem, że w takiej sytuacji to trudne, ale spróbuj) :-)
Dana- dobrze, że już jesteś :-D tęskniłam :-*
Pyscku- ja wciąż trzymam &&&& :-) jak nie na teraz to będą na później :-D a może jednak… :-)
Liv- jejciuś ten Twój Wilczek to słodziaczek :-D śliczny jest :-) no i rodzeństwo razem- super :-D
Lelek- noo w końcu Cię widzę :-D oby Ci wszystkie dolegliwości minęły szybciutko :-) &&&& :-D
ludik
Prosze na zyczenie fludiki ,puszczam w tej bance mydlanej 6440rq0.jpg

witajcie

Dzisiaj to poszalałyście z pisaniem... ale nadrobiłam.

Bunny - z OM termin lekarka wyliczyła na 1 czerwca, ale na USG połówkowym wyszło na 29 maja, a kiedy będzie, to SIĘ zobaczy. Może na Dzięń Matki???? Albo zgodnie z planem, na Dzień Dziecka...
Alinka miała się urodzić 8 kwietnia i już 18 się urodziła - po wspomaganiu.

Truskawcia - nie wiem jakiej pełci jest moje maleństwo i pewnie dowiem sie na porodówce, bo następne USG mam w 32 tyg., a wtedy dzidziuś ma już tak ciasno, że ciężko jest podglądnąć co ma między nóżkami.

witajcie

Dzisiaj to poszalałyście z pisaniem... ale nadrobiłam.

Bunny - z OM termin lekarka wyliczyła na 1 czerwca, ale na USG połówkowym wyszło na 29 maja, a kiedy będzie, to SIĘ zobaczy. Może na Dzięń Matki???? Albo zgodnie z planem, na Dzień Dziecka...
Alinka miała się urodzić 8 kwietnia i już 18 się urodziła - po wspomaganiu.

Truskawcia - nie wiem jakiej pełci jest moje maleństwo i pewnie dowiem sie na porodówce, bo następne USG mam w 32 tyg., a wtedy dzidziuś ma już tak ciasno, że ciężko jest podglądnąć co ma między nóżkami.

eee tam :cool2: mi i w 30 i 34 ginka potwierdzila plec :-) i pojutrze pewnie tez

reklama
Martolinka O kurczaczek. Dobrze ze same oddychają. Maja po 38 cm i 1100g. Ciekawe ile będą w szpitalu. Oby przybrali szybko na wadze no i byli zdrowi

Truskawcia a wiesz ja mam taki chytry plan byście wszystkie zaciażyły i w październiku dostały zdrowe różowe babasy. Mam nadzieję ze mi wyjdzie. ja pisze cały czas Twój nick poprawnie żeby nie było. Byłaś ostatnio na hamburgerach?

Syneczki pięknie to zrobiłaś

Katrina wróże Ci chłopaka :-) może być?

Qcz piękna z Ciebie babeczka :-)

Truskawcia

~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

Do góry