reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Z kolei ta fasola ktora ma 2 lata wysysa mi wszystka energie(szkoda ze nie tluszcz i rozstepy:-D)

Ty jak cos walniesz to po calosci:-D jakos watpie w jedno i drugie u Ciebie. Ale rozstepy to mi dzieciaki moglyby wyssac:-D

ja tez mialam mdlosci w koncowce i to okropne. Jednej herbaty do tej pory nie moge wachac.

wika zupelnie poprawnie jak pierwszy przyszedl:-D

Pyscek - ja też przed Maćkiem miałam za wysoką prolaktynę. Brałam Parlodel (nowocześniejsza wersja bromka, mniej nieprzyjemnych skutków ubocznych). Zaciążyłam po 1,5 mies, czyli w 2 cyklu

końcóka stresująca. toczę się nie chodzę, wszystko boli. chyba mi wczoraj brzuch się opuścił, a dziś latam do toalety :baffled: a z serduszkiem wszystko ok. dobra uciekam torbę pakować. jedziemy dziś wieczorem do Wawy, bo tam leży moja mama. muszę być gotowa na wszystko, więc szpitalną torbę biorę ze sobą. jeszcze tam urodzę :confused: byle nie po drodze :dry:

No pięknie, pięknie, w poniedziałek frekwencja widzę najlepsza :-D
liv - chętnie pożyczę od Ciebie i wilczka i myszę :tak: słodziaki, ten najmłodszy to tylko do schrupania:-) a że sobie radzisz to Ja nie wątpiłam - Ty silna i fajna kobietka jesteś :tak:
trina - &&& za mamę, będzie dobrze, musi być , uważaj na siebie w drodze do Wawy.
dana - weekend był ....... nieobecny, czyli nikogo prawie tu nie było, więc nic się nie działo :-) egzaminy zdane ? ;-)
lelek - ło matko jedyna, a Ty już 30 tydzień? :szok: kiedy to zleciało :-)
pyscek - no chyba wizyta u lekarza musi być .
sowinka - podziwiam, Ja bym się wygadała na bank :-D bardzo drogo finansowo Was to wyniosło? ;-)
wika - a korciło mnie nawet dzisiaj, ale postaram się chociaż do środy wytrzymać :-D bo w planach to na weekend mam test :-)
maron - wariatka, plany przed porodem - co Ty takiego masz jeszcze w planach :-D
bunny - jak będę w domu to wstawię fotkę jak moja ślicznotka po goleniu wygląda, tak jakbyśmy jej jeść nie dawali :sorry2: ona ma więcej sierści niż kg . Ja tam jeszcze nic nie dostalam, babki spisał tylko protokół, który nawet nie ma numeru, mogłam im podać jakieś fałszywe imię i nazwisko i pieczatki nie dawać, ale nie podpisałam, no i teraz mam czekać aż przyjdzie kwitek z karą, ale to do domu to nie masz obowiązku nawet policję wpuszczać, jak nie mają nakazu. U mnie w firmie byli - taką akcje robią po małych firmach, bo łatwiej, bo do dużych ich ochrona nie wpuszcza i tak. A Ty który masz już tydzień? możesz spać na brzuchu? :dry:

reklama
ja bym z mila checia na brzuchu pospala:sorry2:

ja juz sie zastanawiam anastazja ktory nastepny watek na staraczkach bede odwiedzac:-D juz uswiadomilam rodzicow, ze na malym sie nie konczy:-D
najgorzej jest jak 2 na raz zwala kupe, chca pic, albo w ogole czego na raz nie moge zrobic. Na szczescie mam laktator bezreczny, wiec jeden problem mniej.

Do góry