reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Liv Przecudowny, przesłodki, prze prze prze :-D:-D:-D:-D
przyłączam się do prośby Wikusi

Pyscek ja dwukrotnie brałam bromergon (lek na receptę) działa błyskawicznie, po miesięcznej kuracji robisz ponowne badanie krwi a z niego wychodzi idealny wynik :tak:

Maroon a ja pamiętam Twoje połowinki a tu już końcuweczka :-) gratuluję :tak:;-)

reklama
Liv cudddoownny :-):-):-):-) przecudne dzieciatko :-)
a no niby sie przygotowuje :-D kurcze leci mi strasznie ten czas, chcialabym urodzic przed terminem a z drugiej strony mam jeszcze tyle planow przed porodem i tyle rzeczy do zrobienia :-D
Ja podobnie jak Liv zaszlam w ciaze przy prolaktynie 46 ng/ml :-p podczas leczenia :-) no ale wczesniej prawie setka byla :-p Ja bralam bromergon.
Syneczki nooo ciezko uwierzyc, ze to juz lada dzien :-)

Pyscek widzisz? już we trzy podajemy tą samą nazwę leku, maron zaciążyła w 3cim cyklu brania a ja co prawda najpierw obniżyłam prolaktynę a po kilku miesiącach zabrałam się za starania dopiero ponieważ w wieku 20 lat ciężko było namówić ówczesnego męża na potomstwo. Zajęło mi to ja wiem? z 6 m-cy. No ale jak widać zarówno maroon jak i ja jesteśmy najlepszymi dowodami na to ze można zajść. Ona jest w ciąży a ja byłam już trzykrotnie. A wiec do dzieła :-D

Liv czy mnie się wydaje czy maluchy są do siebie baaaardzo podobne? :-)

My to nawet sie nie staralismy :-D samo wyszlo :-D a ginka ostrzegala ze przy kuracji bromkiem trzeba uwazac jesli nie planuje sie potomstwa bo to taki wspomagacz :-D

wlasnie Pyscek do dziela - tegoroczne ma byc kochana:-D

maron
streszczaj sie z tym czego jeszcze nie zrobilas:-D na samym koncu najmniej sie chce cokolwiek. Ja tak prasowanie odkladalam na sam koniec a jak mi sie zachcialo wyprasowac to juz prawie do szpitala jechalam;-)

Zobacz załącznik 428628Zobacz załącznik 428629

Syneczki no mowia, ze beda do siebie podobne, mala jest tatusiowa a maly w sumie mi trudno okreslic. Oko ma po mnie:-D

reklama
o jeny ale mi sie nie chce pisac ale kiedys widzialam ze stare forumki pamietaja o mnie i pytaja wiec skrobne pare słow:-p

jestem slonica, mam wielka dupe i cycki do ziemi:-D do tego od 2 tyg męcza mnie mdlosci- wyniki wszystkie ok i gin sie smial ze ciezki przypadek jestem a ja nie dosc ze mdlosci to jeszcze wrazliwosc na zapachy mi wrocily:wściekła/y: oprocz tego wciaz mam szal na gotowanie i pieczenie, z czego nieraz nic nie zjem bo nie mam ochoty. Dla nowej fasoli praktycznie wszystko mam tylko jeszcze pare kosmetykow dokupic musze. Z kolei ta fasola ktora ma 2 lata wysysa mi wszystka energie(szkoda ze nie tluszcz i rozstepy:-D)

Nie jestem w stanie odpisac wszystkim ale

wika zdrowka a chlopem sie nie przejmuj, my wczoraj mielismy caly cichy dzien, oni tak maja:-p

trina siły dla Ciebie i zdrowka dla mamusi

livcia super ze ogarniasz trojke dzieci bez problemu:-D a wilczek slodziudki;-)

Bunny jak sie czujesz? Plecy juz lepiej?

anastazja, dana nie obijac sie, nie obijac tylko uprawiac dziki, namietny, dziecionosny seks:-D

Sowinka a moze Ty taki element jak ja? Test dopiero w 42dc cyku wyszedl...

maron, urodziłas juz?;-)

Syneczki jak zdrowko?

witam takze nowe staraczki i mamuski!

Do góry