reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej baby:-p

najpierw napisze trinie. Cokolwiek sie stalo bedzie dobrze z mama, musisz w to wierzyc. W bardzo ciezkim stanie mialam i brata i tate. Mama tez troche przeszla. I wszyscy sie wyciagneli.
I gratki za jednak sn. Pociesze Cie, ze znajoma na dniach urodzila duze dziecko sn, zreszta szybko i sprawnie nie jak pierwszy porod ktory byl koszmarem zakonczonym proznociagiem i stanem naprawczym mamy. A tez juz miala miec cc tak samo jak ja.

Sowinka mowisz podrozujesz i niespodzianka sie udala :-) nie zalamuj sie cyklami, moze jednak cos wyszlo w czasie podrozy? zycze Ci tego:tak:

wika wyluzuj, w ciazy jestes po co sie denerwujesz;-)zdrowia slonko

Pyscek
moze testy w Twoim wypadku jeszcze nie wykazuja tego czego pragniesz, pojdziesz do gina i zobaczysz na czym stoisz

nie wszystkim odpisuje, bo jakos nadrobic musze:-p:-)

jestem wolna od rodziny, z maluchami sobie radze, meza mialam/mam chorego i on chyba za trojaczki dodatkowe mi robi. Dramat.
buziaki

reklama
Livcia :-D:-D:-D:-D ja sie nie denerwuję... przynajmniej mam spokój w domu :-D:-D:-D

ochhh jak fajnie sie czyta, że radzisz sobie z Maluchami :tak::tak:

wika :-D musze :-D gorzej by bylo gdybym blizniaki miala:-D

ja mialam wysoka prolaktyne, ale w ciaze zaszlam. Moze to zalezy od organizmu dziewczyny. Musicie isc do lekarza, jest po to by pomoc:tak:
macie moje wsparcie;
~~~~~~~~~~~~~

wilczek 10 godzin po narodzinach

Zobacz załącznik 428615

ed-
maron jak tam przygotowania do nieprzespanych nocy?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry