reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Wybaczcie moje zniknięcie, ale byłam przez dobre pare dni odcięta od świata:-( W sumie nie wiem, co się stało, ale za kazdym razem jak chciałam wejść na neta, to udawało mi sie tylko stronę główną pooglądać.
Czy znajdzie się jakaś dobra kobieta, która w skrócie zrelacjonuje mi co sie działo jak mnie nie było?
A tak w ogóle to co u Was?

reklama
hej :)

Sowinka,
wow ale super, ze niespodzianka się udała:tak::tak:u mnie by nie wyszzło coś takiego, bo ze względu na specyfikę pracy M. on musi mieć wszystko długgggggggggo do przodu zaplanowane... właśnie napisz jak Bartuś w tym czasie?? Kurcze a z @@@ bardzo dziwna sprawa:no::no::no:Idź do lekarza, bo rzeczywiście coś jest nie tak:no:

Anastazja, a kiedy Ty robisz teściora??
Pyscek i jak i jak??? &&&&&&&&&

Trina,
dużo sił dla Całej Waszej rodziny... a dla Mamy dużoooooo zdrowia:tak::tak:

Bunny, mnie też plecy często nawalają... dzisiaj na przykład też obudziłam się z bólem pleców.. ale na szczęśćie już mi przeszło...

Ostatnia edycja:
Danao mnie przez weekend nie było więc sama mam braki.

Trina Dla mamy zdrówka życzę, domyślam się przez co przechodzisz. Tydzień przed moim weselem moja mama miała wypadek samochodowy, leżała w stanie krytycznym... dziś jest z nami i śmiga jak szalona. Trzeba wierzyć ! Tulę Cię mocno.

Bunny babolcu a czy w Twoim stanie można w ogóle spać na brzuchu? ojjj

Sowinko
:-D:-D:-D:-D cieszę się :-D:-D:-D:-D tak do lekarza trzeba jak najszybciej coś jest na rzeczy i trzeba się tym zająć.

Pyscek
no kobieto gdzie Ty się podziewasz?

Izka
hop hooooop Odzywała się pod moją nieobecność?

Syneczki, Izka sie nie odezwała :no::no::no:

Pyscek, a moze za wcześnie na test?? Który masz dc??

Dana,
nic się szczególnego nie działo otatnio na bb... poza tym, ze Sownika byczyła sie pod wieżą Eiffla :-D:-D

Dana, z M. jestem na ścieżce wojennej.. od piątku nie gadamy......... a mnie dopadł katar i chyba zaczyna boleć gardło:angry::angry:

Pyscek, o kurcze!!! chyba czeka Cie wizyta u gina

reklama
Pyscek to widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie:baffled: ani fasolki ani @:baffled: ja już mam 23 dni po terminie @:baffled: właśnie umówiłam się z ginkiem na środę -> jeszcze udało mi się go chwycić przed urlopem, więc może w środę będę mądrzejsza dlaczego tak się dzieje:baffled:

Do góry