reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Laseczki, wróciłam do kraju :)

Jestem padnięta.....i tak tu zimno w Polsce...jeszcze kilka godzin temu wystawiałm bużke na ponad 30 stopniowym słonku...
life is brutal...czas wrócić do rzczywistosci :)

Oczywiście nie jestem w stanie Was nadrobic tak żeby każdej z Was coś odpisać. Widziałm, że dzieciaczki tu choruja lekko wiec zdrówka maluszkom życze a mamusia sił.

Królowa Fal- trzymam kciuki &&& ciekawe co wyjdzie i czy będziesz kolejna mamusia która nie wytrzymała do 2012 roku ;)

Agatkaa- ja właśnie na urlopie miałam @ tez wspomagany tylko ze duphastonem. Mam nadzieje ze najblizszy przyjdzie juz planowo po 30 dniach bo lada moment nasze pierwsze planowane staranka :) I wszytsko ma ladnie funkcjonować :)

Lece sie rozpakowac i spac :)

reklama
devi- Witaj! Doskonale Cię rozumiem, ciężko tak powrócić z pięknych wakacji, do pracy, deszczu itp :p
Mam nadzieję, że już będzie wszystko ok, a kiedy zaczynacie staranka?

Witaj devi fajnie ,że już jesteś czekamy na streszczenie jak odpoczniesz po podróży.

Agatka- dokładnie bo jak bierzesz luteine kiedy nie jesteś w ciąży to przyjdzie @, a jeśli jesteś w ciąży to luteina ją wzmocni ,więc nie trzeba sie obawiać ,że zaszkodzi ewntualnej fasolce, jeżeli np @ brak , na usg jeszcze nie widać ciąży to wtedy luteina też nie zaszkodzi:tak:,a jeśli masz problemy z cyklem to któryś hormon nie jest zgrany lepiej to wyregulować przed ciążą.Bo w ewentulanej ciąży jeśli będzie słaby progesteron w cyklu kiedy zajdziesz i będzie @ wywoływana przez luteine i w pewnym momencie ją odstawisz to może gwałtownie spaść ,a w ciąży to niebezpieczne ,dlatego przebadaj poziom hormonów w Twoim cyklu.

life is brutal...

and full of zasadzkach and sometimes kopas w dupas :))) Tak mnie kiedyś nauczyli uczniowie w podstawówce !!!!!!

I witaj na naszej polskiej ziemi :) Oczywiście czekamy na chociaż krótką relację :)) A jakieś pamiąteczki koleżankom z bb przywiozłaś ??? :)))))

Ja też nie mam dzisiaj weny na pisanie, bo po powrocie z pracy próbowalam ogarnąc trochę domek z kurzu ... ale przegrałam z kretesem!!! tego jest masakryczna ilośc!!!!

A i doczytałam że KrolowaFal testuje :) Więc trzymam &&&&&&&

Hejka!
Juz kiedys tu zagladalm ale potem mialam czarna serie i rzadko zagladalam na BB. Plagi dalej mnie nie opuszczaja bo dzis najmlodszy obudzil sie z popoludniowej drzemki z goraczka 39,5'C i wymiotami ale coz juz zdazylam sie przyzwyczaic ze jak nie urok to...

Plany na 2012 mamy jak najbardziej szczegolnie ze to mundial i to w PL a ja juz pisalam ze mamy takie tradycje :-D Mam nadzieje tylko ze sytuacja finansowa troche sie nam unormuje bo na razie maz byl bez pracy a i teraz na okresie probnym. Zobaczymy co dalej, byle zime przetrwac.

Sorki ze dzis tak o sobie. Postaram sie czesciej zagladac i wdrozyc sie w temat.

Pozdrawiam wszystkie staraczki!!!

Wika za to ja dzisiaj miałam takiego kopa do sprzątania, że szok:szok:ale to chyba ze stresu...niby w sobotę sprzątałam ale mimo wszystko trochę tego było:sorry:
ale zmęczona nieziemsko jestem, mam nadzieję że noc spokojna będzie :tak:
Królowa Fal kciuki zaciśnięte:-)
a co do pogody to M mi dzwonił że po przyjeździe kąpiel w morzu zaliczyli-śmieszne:-pa ja tu siedzę i marznę:-p
cześć Zuzkus:-Dmundial jak mundial :-pu nas w mieście będą MŚ w dyscyplinę w którą M gra:ninja2::rolleyes:to dopiero będzie powód do strzelenia w dziesiątkę:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Zuzkus witaj :)

Ania - no nie dziwię Ci się, że dostałaś speeda na sprzątanie, stresik przed takim spotkaniem na pewno jest :) Ale będzie dobrze :) Znajdziecie wspólny język w realu :))

Wikuś stresika to miałam ale od dentysty i gorączki Przema:sorry:;-)
oby już dobrze było:tak:
a co do spotkanka to na pewno relacje zdam, choć może i Mijka wejdzie i się wyrazi bo jakiś czas temu tu pisała;-)
ja powoli zmykam spać, bo oczy się kleją, dobranoc

reklama
Do góry