reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Królowa fal , a kiedy dokładnie testowanie?
Aga- dziś jeszcze w pracy byłam zamulona , a teraz lepiej , myśle ,że to od zatok też może być bo teraz moją mame boli głowa i smarka więc nasuwa sie jakiś wirus na myśl.Jednak poza bólem głowy i tym dziwnym ciśnieniem nie ma gorączki ani innych symptomów , bolał jajnik ,ale to owu planowa i śluz sie zgadza od następnego cyklu tempke mierze bo teraz jak mam kłopoty ze zdrowiem to nie miarodajna może być.

no i hydraulików sie nie doczekałam:confused:

reklama
agnieszka-tez sie wlasnie ciesze i doczekac sie nie moge :-)wkleje jak juz bede miala foty bo w sumie to nie pytalam ile bedziemy czekac ale co tam wazne ze beda:tak: a Toje fotki kontroluje kontroluje:-p spoko fajna laseczka z Ciebie i fotusie sliczne:tak: a tak to u nas chorobowo ale mysle ze juz na finiszu remoncik nasz tez sie wlecze mialam zamiar isc z chlopakami na kasztanki i zrobic im pare fotek ale cos ta pogoda nie bardzo tyle ze wczoraj bylo super mam troche fot na nk praktycznie wszystkie ja robilam lub obrabialm :-p

Kasik dzięki:)
Na foteczki poczekam oczywiście :tak:
Jak możesz prześlij mi na priva jakieś swoje dane to Cię znajdę na nk jeżeli chcesz oczywiście:)
Zdrówka życzę wam także.

Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam:)

witam wszystkie nowe koleżanki:tak:
ja do soboty słomiana wdówka, M w drodze do Chorwacji...buuuu
Mamasówka zdrówka dla Bartusia, może podpytaj lekarkę o jakiś lek:confused:kurczę nie pamiętam dokładnie ale Przemek coś koło 10 miesiąca miał z dwa dni rozwolnienie i lekarka poleciła wtedy smecte:confused:

witajcie
ja od rana przymusowo w domu, w nocy Przemkowi spuchła buzia od zęba który miał niedawno robiony, zwolniłam się z pracy i czekam do 8 aż będziemy mogli do dentystki jechać.Zważywszy na to, że on na samo słowo dentysta zaczyna płakać, kiepski dzień będziemy mieli,ech...
trzymajcie kciuki

Witajcie:happy:

Mamasówka zdrówka dla Bartusia, może podpytaj lekarkę o jakiś lek:confused:kurczę nie pamiętam dokładnie ale Przemek coś koło 10 miesiąca miał z dwa dni rozwolnienie i lekarka poleciła wtedy smecte:confused:
w nocy Przemkowi spuchła buzia od zęba który miał niedawno robiony, zwolniłam się z pracy i czekam do 8 aż będziemy mogli do dentystki jechać.Zważywszy na to, że on na samo słowo dentysta zaczyna płakać, kiepski dzień będziemy mieli,ech...

Anna trzymam kciuki, by Przemek był dzielny u dentysty:-) a co do Bartusia to dalej ma biegunkę, ale już nie taką bardzo wodnistą, ale i tak dziś albo jutro pójdę z nim jeszcze raz do lekarki:tak:

reklama
Do góry