reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

sakar - u nas jest syn mojego męża i tez tylko gry i TV, a njczęsciej jedno i drugie równocześnie. Jeszcze tydzień i wraca do domu...

reklama
ja mam dzisiaj gości, więc piekę ciasto, a przy okazji obkupuję się na ebayu w ciuszki dla małego:-) kupiłam kilka ślicznych rzeczy. I każda za funta! Uwielbiam ebay.
Ciuszki:

Screen shot 2012-01-21 at 14.36.15.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.36.35.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.37.08.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.37.23.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.37.38.pngScreen shot 2012-01-22 at 10.55.20.png

Ostatnia edycja:
sakar - u nas jest syn mojego męża i tez tylko gry i TV, a njczęsciej jedno i drugie równocześnie. Jeszcze tydzień i wraca do domu...

:-Dojej to bez komputera i tv by ich swiat nie istnial :tak:
Fakt ale tu cisza ,:szok:
Qcz- Super ciuszki , a te spodenki i bezrekawnik odlotowy lubie sama popatrzec na ebay tanio i ciekawe ciuchy i inne przedmioty .
Lece cos zrobic jesc posprzatalam ,zakupy zrobione ,to zeladek glodny sie zrobil :-D.

Witam

oj zmęczona jestem po szkole wykłądy latanie za wykładowcami za wpisy ... masakra męczący ten weekend ... ale całe szczęście że już w domciu :)

Co się działo na forum ??

Witajcie,
M ze szwagrem uwinęli się i wczoraj pod wieczór skończyli robić pokoik łącznie ze skręcaniem mebli
yes2.gif
jutro trzeba zamontować półki i lampkę.
Po przejrzeniu ciuchów dla Ali okazuje się , ze mam juz w zasadzie wszystko. Nie wiem kiedy sie tyle uzbierało
wink2.gif

Dziś dzień objazdowy z okazji Dnia Babci i DZiadka
wink2.gif

teraz zajadamy pistacje i jak uśpimy małego pora na film i relaks

Jak Wam minął weekend

reklama
Co tu taka cisza? Już nikt tu nie zagląda? :confused:
Anastazja dziękuję kochana:-) Jak na razie zdaję wsio śpiewająco, same piąteczki, kujon pierwsa klasa. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek miała takie stopnie hehe chyba w podstawówce:-D Dziś kolejny egzamin:tak:

Już po egzaminach czy jeszcze ?;-) Kujonie Ty jeden :-p

Anastazja, spokojnie, spokojnie, to tylko hormony :tak::tak: nooo fajnie byłoby sie spotkać :) Ale nie wiem jakie tam ksiadz ma wobec nas plany:no: Może dostaniemy jakiś "czas wolny":-D

Może Wam zrobi program kulturalny - zwiedzanie Krakowa :tak:

Anaztazja zdrówka . Długo nie płaciłaś za telewizor i radio ja nawet nie mam tej książeczki do opłacania a moja mama nie płaci juz chyba dwa lata.
W ogóle nie płacę , no bo i za co? za milionowe odprawy dyrektorów TVP? Rozmawiałam dzisiaj z mamą i w Rosji już daaaaawno tego nie ma, ten tzw "abonament" był wprowadzony za czasów Stalina, wszyscy tak krzyczą że Rosja zacofany kraj , ale jak widać o krok do przodu :-)

Anasytazja Meggy zadowolona z wygranej?;-)

Nie ma wyjścia musi jeść :-) ale tak na serio to daliśmy worek znajomemu, a trzeba jeszcze przesypać i zawieźć gdzie trzeba ;-) a sobie zostawimy tak żeby na przemian z inna karmą jadła.

Truskawcia, ja cały czas myślałam, ze Ty jesteś TRUSKAWICA i tak sie do Ciebie zwracałam, a tu zonk :szok::szok: Ty jesteś Truskawcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja też mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Liv ma już przy sobie Wilczka, i Kobieta zajęta jest :tak: Czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia Małego :tak::tak: a Lelek?? hmm, dawnoooooooo jej nie było :no::no:

:szok:Ja też truskawica cały czas myślałam :-D:-D
Aha no i co to za obijanie się??? proszę o ciążowe fluidy :tak:i opowiadać jak weekend minął :-)
U mnie bardzo intensywnie, w sobotę z ranka basen , później dobre śniadanko, zakupy, odpoczynek, odwiedziny znajomych, a dzisiaj mnie naszło na naleśniki czekoladowe :tak: no i jutro znowu poniedziałek :dry:

Do góry