reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Sakar, ciezko powiedziec, bo to na dwoje babka wrozyla. Niektore dziewczyny maja taka urode, a u innych to zly objaw. Moze idz jeszcze do innego lekarza albo zrob sobie bete - najpierw jedna potem druga 48h pozniej. Jesli przyrost jest prawidlowy nie ma sie o co martwic. Jesli zrobisz tylko jedno badanie to wynik Ci nic nie powie - potrzebny jest ten przyrost.
Mysle, ze Twoj lekarz chyba nie bylby taka swinia, zeby Ci nie powiedziec gdyby byl powod do zmartwien?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć, wybaczycie że nie pamiętam kto co pisał :-Dprzyznaję się że czytam Was regularnie, ale brak chęci do pisania :zawstydzona/y:
ostatnio wkurzona chodzę, denerwuje się na wszystkich, zwłaszcza jak przyszłą kontrola z Poczty polskiej , i dowaliła karę za to że nie płacimy abonament ( jak dla mnie to jest legalna kradzież pieniędzy :wściekła/y:) radiowo telewizyjny. Naprawdę ten kraj po równej pochyłej stacza się w dół, człowiek nie wyrabia na koszty ,zastanawia się czy dać reklamę za 50 zł rocznie czy za 100 zł rocznie , a tu trzeba zapłacić za to z czego się nie korzysta :angry::angry:
No ale rok się zaczął dobrze, Meggy wygrała, w sobotę 3 trafiliśmy w totka :-D:-D
W tym miesiącu aktywne starania były, ale jakoś nie mam żadnych przeczuć :zawstydzona/y:
syneczki - gratuluję dobrych wyników , to teraz do dzieła:tak:
bunny - &&&& za wizytę;-)
wika - jak wypad do Krakowa? podobało się ? ;-)
martolinka - ale Ci zazdroszczę tych zakupów , mam nadzieję że jeszcze w tym roku też mi się uda takie robić :sorry2:
pyscek - witaj , tutaj jest wesoło, ale ostatnio wszystkie zaciążyły to nie ma z kim się wieczorem napić :-D
dana - nie wiesz jak się cieszę że poszłaś do lekarza !!!! Kiedy idziesz robić badania? Kochana, ja myślę że wszystko się wyjaśni i już niedługo nas zaskoczysz :tak: ale nie macie jakby zakazu starań przez okres badań? :happy2:

aha no ja to drugi tydzień już przeziębiona, chyba zatoki na poczatku mnie męczyły, bo uszy mi zatykało a kataru nie było.
Nie odpiszę wszystkim bo po prostu nie pamiętam co u kogo słychać :-)

Hej!
Anastazja heh ja nie mam żadnych zakazów, mąż dwa dni przed badaniem zero seksu i ręcznych wspomagań również niet:-D. No i w sumie jakby nie patrzec mnie tez to obejmuje, no. Ale dwa dni to krótko. Wytrzymam:-D
Ja z badaniami czekam do 24 dnia cyklu. Zrobie wtedy wsio naraz. M pójdzie jak znajdę miejsce, gdzie takich badań dokonują. Ale teraz nie mam na to czasu. Czekam aż ta durna sesja sie skończy

Pyscek witaj i tu:-)

Ostatnia edycja:
wika, martolinka w sumie do terminu zostaly niecale 4 tygodnie jeszcze :-) za tydzien moge juz smialo rodzic bo ciaza bedzie donoszona :-D no ale raczej sie nie zanosi, chocbym chciala :tak:Mam nadzieje jednak ze nastapi to przed 14 lutego :-) z USG wychodza mi wszystkie terminy wczesniejsze :-) i termin wg zaplodnienia tez wczesniejszy, takze licze na falstart :-D
Kurde nie mowcie mi, ze bede musiala wozem jechac do porodu :-D:-D:-D:-D w przyszlym tygodniu zapowiadaja odwilz :-p
anastazja zdroweczka :-) mnie tez prawie 2 tyg trzymalo :dry: teraz maz choruje

Bunny &&&&&&&&&&&&&& za serdunio

Dana Ginekolog wysłał mojego Piotra w czerwcu po półrocznych usilnych staraniach i o dziwo nie protestował z kolei szwagier przyjaciółki aż się obruszył gdy lekarz zasugerował przebadanie jego dzikusków :-D:-D:-D:-D normalnie duma mu nie pozwalała spokojnie podjąć słusznej decyzji. Okazało się że ma w nasieniu jakąś bakterie i tyle. Z kolei Piotr opowiadał jak Pani obsypała go pojemniczkami jak by miał tam ustnie napluć a nie z przyrządu :-D:-D:-D:-D na stoliku mnóstwo gazet a doniosła po chwili jeszcze kasety video. Ponoć przewrócił oczyma i zabrał się do dzieła. I w tym momencie naszła go refleksja że dzisiejszy świat jest tak przesycony seksem że to co kiedyś ruszało mężczyzn czyli chociażby świerszczyki w tej chwili nie robią najmniejszego wrażenia. Badania wyszły rewelacyjnie więc ich wynik w zasadzie tylko mnie uspokoił i nie wiem jak to się stało ale w lipcu a więc po miesiącu już byłam w ciąży nawet niewiedzą (umówiłam się na zakładanie kolczyka w pępku, całe szczęście coś mnie tknęło żeby zrobić wcześniej test) tak że szykuje się mężowi niezapomniane przeżycie :-D:-D:-p

hejj :)

Bunny, nic sie nie martw... serduszko pięknie będzie pikało :-):-) &&&& za wizytę :) Ja jade na 15.00.... i też mam stresa:-(

Anastazja,
nie byliśmy w końcu na tym spektaklu, bo ksiadz przełożył termin na 18 II . &&&& za staranka i piękne grube II krechy!!!!!!!!!!

Dana, no dwa dniu bez dunga dunga :szok::szok: Kto to wytrzyma :-D:-D

Pyscek
, bo my tu bardzo uprzejme jesteśmy i wszystkich chętnie przyjmujemy :) w koopie raźniej :-D:-D

Sakar dla uspokojenia poszłabym do innego gina:tak: Będzie dobrze :))

Maron, noooo to teraz razem z Tobą odliczamy dni do porodu :-):-) I kolejny bejbik będzie już z nami :*

a właśnie LIV!!! Nie chcę Cię poganiać, ale my tu spragnione Wilczka jesteśmy :-D:-D

Syneczki, no i udało sie w koncu troszke potentegogować ?? :-D:-D

Wika a gdzie tam....:wściekła/y: Chłopcy zapadli w zimowy sen przed 23 a my zdążyliśmy się do tego czasu pokłócić :baffled:

no i masz babo placek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie ma to jak sprzyjające okoliczności do dunga dunga :-D:-D

Świeża porcja fluidków dla Wszystkich STARACZEK :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cześć dziewczyny. Dołączam do starających się o dzidzie na 2012. Wczoraj , ku wielkiemu niezadowoleniu rozpoczęłam 3 cykl starania

reklama
Witajcie :)
Danao wita tutaj również :D hehe będę miała bratnią znaną duszyczkę tutaj :-D
oj powiem Wam że boję się troszkę jutrzejszej wizyty :( nie wiem co mi powie ... ehh... trzymajcie kciuki :D
Mili Witaj:)

Do góry