reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Martolinka, Igor też miał taki etap, ze odmawiał drzemki w południe, ale za to usypiał np. podczas zabawy o 16.30- 17.00:szok::szok: I wtedy to już porażka, za pierwszym razem pozwoliłam mu spać tyle ile spi zawsze podczas drzemki czyli ok. 2h... masakra. Na noc usnął dopiero o 23.30. :szok: wiec jak już dochodziło do sytuacji, ze zasypia koło 17.00 to po 20 min go wybudzałam.... ale wtedy nie do życia był przez nastepną godzinę.....

Witam :-)
My również bardzo byśmy chcieli z mężem mieć maleństwo w tym roku (najlepiej jak najszybciej) staramy się już o maleństwo 9 miesięcy i 16 dni ... w tym mcu jeszcze nie dostałam @ więc jest szansa ... mam nadzieję,że mogę do Waszego forum dołączyć :-) Pozdrawiam Was serdecznie :-)

Calogera, super że powoli się wszystko układa. Mąż załatwił wypis, pracą się nie stresuj, bo nie potrzebujesz tego. Masz wystarczająco na głowie, żeby jeszcze się przejmować pierdołami. I tak jak mówisz - do czerwca niedaleko, wtedy będziesz miała w końcu święty spokój

Witaj Pyscek, i powodzenia:))

Zaszalałam dziś w H&M. Rety jak fajnie mieć córeczkę;-) pamiętam jak przy antkowych zakupach się wściekałam , ze dla chłopców wszystko takie smutne:tak:teraz mogę się wyżyć:tak:

Pyscek witaj i rozgość się!!

No Martolinka jakbyś mi z ust to wyjęła :-)
Pyscek witaj

A my dziś oglądaliśmy szpital i zdecydowaliśmy się na rodzenie w nim, jednak spróbuję siłami natury. Cholera miesiąc tylko został :szok:

reklama
Do góry