reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Pyscek witaj i życze szybkiego zafasolkowania :tak:

Martolinka, pochwal sie swoimi łowami :-):-)

Trina, nooo cholera :-D:-D czasu masz coraz mniej :-D:-D

Pyscek witaj

Martolinka a co kupiłaś? Pokazywać ale juz !

Wika Igorek fajnie wyglądał na spacerku.

Rozczochrana w ciąży z młodym wymiotowałam nawet po wodzie od 8/9 do 13 tygodnia schudłam 9 kg. Dał mi wtedy nieźle popalić wiec nie tylko dziewczynce ciąże takie nie dobre.
Kalendarz chinski mówi ze bedzie chłopiec wróżba z obrączki ze dziewczynka nad brzuchem też.

Calogera pamietaj jak nie ta praca to następna nie ma sie co stresować i zakłucać staranka.

Dana teraz to juz prosta droga do fasolki . Nawet jak jakieś hormonki nie są w normie to tab. zrobią z nimi porządek. No i za egzaminy &&&

Syneczki robi pewnie dunga dunga ze jej nie ma ha ha i tak powinno być

Anaztazja ?

A Iza nadal milczy :-( mam nadzieję ze z nią wszystko dobrze.

Lazurek jak Twoje prawko?

Nie wiem co miałam jeszcze napisać. Na niczym sie skupić nie mogę. Źle sie czuje i ogólnie jest ble.
Jutro o 12 mam wizytę proszę o kciuki. Mam nadzieję ze wszystko jest dobrze i serduszko usłyszę.

Wika Ty też masz jutro wizytę &&& :-*

Bunny a gdzie tam dunga dunga chłopcy nie chcą spać jak na złość, choć o tej godzinie normalnie chrapią jak traktory a Piotr? Piotr zakuwa do sobotniego egzaminu. O matko jedyna co ja mam z tymi dziadolami :-p

witam witam :) dziękuję jeszcze raz za tak miłe przyjęcie :D bardzo mi miło, bo myślałam że będzie tak jak na jednym z forów co weszłam napisałam i nawet 1 osoba mnie nie powitała ani nie zapytała o co kolwiek tak jakbym wogóle nic nie napisała ...
postaram się jak najczęściej do Was zaglądać :D

reklama
Dobry wieczor mam problem odnosnie wczesnej ciazy bylam u lekarza 13 .01 bo mialam lekkie brazowe plamienia :wściekła/y::wściekła/y:
Doktor powiedzial ze wszystko jest ok i to normalne w tych tygodniach ciazy :eek::eek: ? przepisal na moje zyczenie luteine dopochwowo ustapilo plamienie , a dzis troche znowu bylo niewiem o co chodzi ? .W piatek mam nastepny termin ale to czekanie to wiecznosc ,czytalam ze moze byc zle , nastepne ze tez tak mialy :szok: .Co wy o tym myslicie ????

Do góry