reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
A ja za 2 godziny odbieram moich małych mężczyzn z organizowanego przez przedszkole w Ośrodku Kultury balu karnawałowego. Spiderman w rozmiarze S i Spiderman w rozmiarze M już się boję jak ich tam spośród tłumu wypatrzę. O 16:15 do logopedy ze starszakiem koło 17:00 powrót do domu i docinki w kierunku P wiem że zła kobieta jestem ale wierzcie mi zasłużył sobie wczorajszego wieczora :dry: oczywiście nie mam zamiaru się na nim długo wyżywać z wiadomych przyczyn (jest mi wieczorkiem baaardzo potrzebny) :-p

Sakar wcale nie musi to oznaczać nic złego. Póki plamisz i jest to delikatne plamienie postaraj się nie denerwować aż tak bardzo. Ale faktem jest że przy najbliższej okazji trzeba to wyjaśnić.

Mili witaj i &&& za rozpoczynający się cykl :)

Syneczki
jadę dzisiaj do ginki :) &&&& za wieczór :-):-)

Anastazja, spokojnie, spokojnie, to tylko hormony :tak::tak: nooo fajnie byłoby sie spotkać :) Ale nie wiem jakie tam ksiadz ma wobec nas plany:no: Może dostaniemy jakiś "czas wolny":-D
Pyscek, ja Ci niestety nie pomoge :no::no:kompletnie nie znam się na wykresach :no::no:

Dana, noooo, proszę jaka piątkowa uczennica :tak::tak::-D:-D Prymuska:-):-):-) Trzymaj tak dalej :)

Dana - gratki z okazji sesji, a mężyk niech w końcu zbada żołnieżyki, bo może to kwestia jakiejś krótkiej kuracji i hop-siup będzie dzidzia ;-)
Syneczki - ja Ci mówię, że będziesz miała paździoszka, a właściwie paździoszkę, zobaczysz :tak:
Bunny - u Ciebie coś też babeczkę czuję ;-)
Martolinka - swissmed. To prywatny szpital, ale że ceny są 3x niższe niż w Warszawie, to możmy sobie na to pozwolić. Zwłaszcza, że myśleliśmy o tym od roku chyba, więc trochę mamy też odłożone na ten cel. A ja niestety mam traumę po ostatnim porodzie :-( zdecydowałam się na sn, choć tu mogłabym mieć cc na życzenie, ale chyba boję się, w końcu to operacja. Spróbujemy naturalnie, a później zobaczymy co będzie. Niby drugie porody łatwiejsze, więc po cichu licze na to samo :sorry2: Fajne jest to, że oczywiście warunki jak w hotelu, a poza tym mało pacjentów, lekarze i położne mają czas, nikt się nie spieszy. No i oprócz zzo, oferują też gaz i tens, który podobno cuda czyni na bóle krzyżowe, czyli moją zmorę sprzed 3 lat :dry: zobaczymy jak to będzie :-)
A tak poza tym, młody jest na odwyku od wczoraj. Sam zasypia i śpi. Tzn w założeniu, bo z zasypianiem to oczywiście histeria była. M się zawziął, że go oduczy, bo to oczywiście moja wina, że się przyzwyczaił :wściekła/y: ja nie ingeruję. Ma obiecane przez tatusia basen w weekend, jak będzie łądnie sam spał :-p dziś rano pierwsze co powiedział, to że ładnie sam zasnął i pójdzie na basen :sorry2:

Ojej,a to mnie zaskoczyłaś...
Może spróbuj wrócić? Obecnie dziewczyny są zdołowane bo @przylazła niektórym.Inne się boją o dziecko ale z reguły one są fajne.Ja też tam jestem choć musż przyznać z doskoku. Zapraszam.:tak:

Dziękuję .. może kiedyś zajrzę, ale to zobaczymy jak narazie udzielam się na " starania po raz pierwszy" i postanowiłam tutaj zajrzeć może mi się wkońcu uda w tym 2012 roku :-)
idę się przekimać bo senna jestem jakoś :-) będę wieczorkiem , miłego popołudnia życzę :*

reklama
Trina bardzo bym chciała laseczkę ale jak bedzie chłopczyk też będę sie cieszyć a za 2-3 lata spróbujemy zrobić panienke. Rozumiem ze Twój M oducza małego spania z Wami tak czy bujania?

Pyscek za jutrzejszą wizytę.

Wika &&&

Syneczki obyś dziś P porządnie zmolestowała

Anaztazja zdrówka . Długo nie płaciłaś za telewizor i radio ja nawet nie mam tej książeczki do opłacania a moja mama nie płaci juz chyba dwa lata.

Dziękuję za kciuki
A wiec fasolka ma 17,5 mm serduszko pięknie bije. Kamień z serca spadeł ufff. Następna wizyta za dwa tygodnie. Czemu tak często? Z jednej strony sie cieszę bo będę spokojna o maleństwo. No i według niego termin z usg 29 sierpnia ale liczę na ten z om czyli 1 września

Sakar idź do innego lekarza. Moze następny bedzie wiedział co robić a teraz połóż sie i odpoczywaj

Do góry