reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:tak:
Calogera przykro mi, że nie udało Ci się odebrać wyników:baffled:
Bunny trzymam kciuki za wizytę:tak:
Żegnam się z Wami, bo jutro lecimy do PARYŻA:-D:-D:-D oczywiście wszystko nadal jest jedną wielką tajemnicą -> wszyscy wiedzą tylko nie Wacław, więc będzie ubaw po pachy:-) jak mnie nie zabije to odezwę się w piątek:-D buziaczki:happy2::happy2::happy2:

reklama
Sowinka, ależ WAM zazdroszczę tego Paryża............................... nacykaj zdjęć i wrzuć nam tu troszkę :tak::tak: Miłego urlopowania:-):-):-):-)

hejj :)

Martolinka
, czyżby syndrom wicia gniazdka juz Ci się załączył?? Powiedz mi Antek śpi spokojnie w nocy?? Tzn nie rzuca sie po całym łóżeczku??? Bo Igor zawsze rano wstanie z głową w nogach, albo śpi po skosie:confused: i trochę sie obawiam przełożenia go do normalnego łóżeczka :dry::dry: A powiedz mi jeszcze czy Alicja będzie spała w pokoju Antka czy w Waszej sypialce??

Wika dokładnie właczył mi sie syndrom wicia gniazda;-)dziś ruszam do sklepu po ciuszki dla małej z wyprzedaży;-)
U nas jest trudno ze spaniem , bo mamy 2 pokoje. Jeden nasz (sypialno-salon) i Antka . Na samym początku mała będzie spała u nas w koszu Mojżesza a jak wyrośnie to chcielibyśmy żeby spała z Antkiem w pokoju . Zobaczymy , czy nie będzie go budzić. Jeszcze trochę i mam nadzieję na większe mieszkanko;-)
Antek spi dość niespokojnie , ale mam nadzieję , że zabezpieczenie łóżka podziała

Sownika ale Ci zazdroszcze;-)

Trina, jakie cudeńka:szok::szok::szok::szok: :-):-):-)słodziaszne są te malutkie sukieneczki:-):-)

Sowinka, i na Ciebie przyjdzie pora:tak::tak:

Dana ??????

Anastazja????????

Wracam od ginekologa ahhh pierwszy raz od 3 m-cy z wielkim uśmiechem na ustach.
2 m-ce temu miałam torbiel 5 cm ponoć duża, a dziś? zaledwie 1,5mm nie dość że to krwawienie oznaczało jej pęknięcie to jeszcze spowodowało iż za tydzień już na pewno jej nie będzie.
Mamy działać intensywnie owulacja +/- za 4 dni. Jeżeli końcem stycznie nie będę w ciąży w lutym mam się zgłosić po bromergon na szybkie zbicie prolaktyny o kilka cyferek i w lutym najpóźniej ponoć mam szaleć, skakać i krzyczeć z radości że po raz czwarty w ciąży jestem.
Zobaczymy jak wyjdzie w praniu ale jestem przeszczęśliwa :-D:-D:-D:-D

Wybaczcie ale ze szczęścia mnie tak nosi że biegnę po chłopców do przedszkola i odezwę się wieczorem.

No widzisz, Syneczki! I pięknie! Wszystkie smutki po nic - będzie dobrze :-):-):-) Teraz to szaleć i szaleć codziennie! :-D Powodzenia :)

Syneczki po d... zaraz nakopię za poprzednie złe humorki :-) Widzisz, że nie było się co stresować!!! A staranka już zaczynajcie, jeśli ma być dziewucha ;-) u nas ta metoda podziałała!!!

reklama
Martolinka wizytę mam teraz w środę. A mebelki fajne

Wika Qcz jak sie czuje hmm. Wiecie jak to jest jak sie wypije za dużo % i następnego dnia boli głową wymiotować sie chce, jest sie słabym i ogólnie nie jest za fajnie. Tak sie czuje. Wytrzymam dla fasoli, zresztą Patryk dba aby mi atrakcji nie brakowało

Syneczki hura hura hura pa pa torbielku

Trina ale superaśne te ciuszki!

Sowinka ale Ci zazdroszczę :$. Kto wie moze z Paryża przywieźiesz fasolinke w brzuszku. Kiedy powiesz mężowi? Zabierz mnie jako nad bagaż, cio?

A Wy dziewczynki kiedy macie teraz wizyty u lekarzy?

Dana chyba była w piątek u lekarza, no nie?

Do góry