reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
z ikei wybraliśmy szafę i komodę , organizer z pudełkami na zabawki dzieciece, przewijak montowany w ścianie i miękki , puchaty , zielony dywan. Dla małego chciałam łózko nowe , ale na allegro znalazłam takie bardziej kolorowe , dziecięce . Czekamy teraz na kasę , dziś lub jutro , i kupimy to co zaplanowaliśmy. Trzeba jeszcze pokój pomalować

Calogera trzymam &&&&

Rozczochrana na pewno nie było to łatwe , ale takie symboliczne gesty pomagają w życiu:tak:

reklama
Trina i jak mąż dał radę w pracach domowych? Mojego pewnie lenistwo by zzarlo. Miałaś pokazać nam fotki Twojego różowego szaleństwa! Ja nadal czekam :p

Calogera &&& nawet jak Ci nie będą chcieli dać wypisu to siedź twardo i nie daj sie spławić. Oni muszą Ci je dać. Uwielbiam dzieci w kostiumach zwłaszcza takie malutkie

Rozczochrana nie zależnie czy rzeczy po Oliwierku będą schowane czy wyjęte on i tak cały czas bedzie przy Tobie. Na pewno bedzie Ci jednak łatwiej zacząć nowy etap w życiu kiedy wspomnienia przestaną rządzić Twoim życiem. Oby w nowym miejscu spotkały Was same dobre chwile no i ten plac zabaw sie przydał juz niedługo.
A macie juz klucze do nowego domku by chociaż zawieść kartony?

Martolinka nie obraziłabym sie jak byś nam później pokazała te mebelki. Jak możesz pokaz linka do tego łóżka z allegro.

Pati wczoraj był w końcu na sankach. Bylo super. Nawet mnie tatuś ciągnął na sankach :p także nawet dzidzia w brzuszku zadowolona. Młodemu najbardziej podobało sie to jak matka wywaliła sie w śniegu i można bylo na nią skoczyć. Jak stwierdził ze ma dosyć złapał mnie i tatę za rękę i zaprowadził do domu.

Martolinko Urządzać pokój dzieci ahhh jak miło tylko szkoda że przy okazji pieniądze z ubywają ;-)

U nas śniegu ani kszty, Września zapomniana :-p

Idę o 14 do mojego ginekologicznego guru. Od tygodnia jestem gotowa ale oczywiście kolejki niesamowite. Od rana zajmuję się byle czym, bawię się nawet w cerowanie byle tylko zmniejszyć stresa. Dziś dzień sądu ostatecznego torbiel jest albo i ślad po niej zaginął.
Oddycham głęboko 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10... będzie dobrze !

Syneczki, będzie dobrze, trzymam kciuki. Jeszcze tylko 2 godziny.

Calogera &&& za wpis i tak jak mówi Bunny - nie daj się spławić.

A Ty, Bunny, jak się czujesz w ogóle? Wszystko w porządku?

Bunny - skręcił łóżeczko i poprzestawiał meble w pokoju, więc 50% normy ;-) ale był wczoraj z młodym na górce, a później u rodziców swoich, ja w tym czasie odpoczywałam, nawet się zdrzemnęłam, więc ma wybaczone :-) A co do ubranek, to musze poszperać w pudłach i zdjęcia porobić, to wkleję :sorry2:
A u mnie panika, panika, panika. Stres w oczy zagląda :zawstydzona/y:

hejj :)

Martolinka
, czyżby syndrom wicia gniazdka juz Ci się załączył?? Powiedz mi Antek śpi spokojnie w nocy?? Tzn nie rzuca sie po całym łóżeczku??? Bo Igor zawsze rano wstanie z głową w nogach, albo śpi po skosie:confused: i trochę sie obawiam przełożenia go do normalnego łóżeczka :dry::dry: A powiedz mi jeszcze czy Alicja będzie spała w pokoju Antka czy w Waszej sypialce??

SYneczki, będzie dobrze :-):-)

Qcz, a gdzie Ci sie zapodział suwaczek???

Bunny, właśnie jak sie czujesz??

Calogera, powodzenia w szpitalu:tak:

reklama
Bunny mnie zmobilizowała, więc parę zdjęć tego co mam na wierzchu:
Taki kolor ma suszarka ostatnio:-)

IMG_8888.jpg

To ubranka na jesień-zimę:
sukieneczka

IMG_8883.jpg

sweterek (mam też podobne dwa na teraz)

IMG_8884.jpg

Sukieneczka a la baletnica

IMG_8886.jpg

No i sukieneczka i płaszczyk, który mnie totalnie rozwalił, więc po prostu musiałam kupić, mimo, że młoda ma kombinezony po Maćku :zawstydzona/y:
IMG_8885.jpg

A żeby nie było, że młody jest pokrzywdzony, to marynareczka ocieplana na sezon wiosenno jesienny, którą tatuś w sklepie wypatrzył, a mamusia prawie padła jak sobie synusia w tym wyobraziła :-)
IMG_8887.jpg

I jeszcze dzisiejszy widok z okna :-)

IMG_8882.jpg

Do góry