reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!
serduszka moje zycze Wam fasolek w brzuszkach , ciezaroweczka szczesliwego rozwiazania i wszystkiego co szczesciem sie zowie
no i mam nowine trzymajcie sie .
wczoraj zrobilam test i wyszla druga blada . nie wiem jak to sie stalo ale szczesliwa jestem ze cho cho jeszcze bardziej przerażona . Mikolaj sie spisal w tym roku z prezentem .
Anetko wykrakalas
Bunny! Gratuluje kochana! A to Ci niespodziewanka haha ;D Super! Tule :** Dbaj o siebie babo ;P
Dzień dobry dziewuszki.
Ciezaroweczki mam pytanie na jakie badania mogłabym wysepic skierowania od gina z NFZ?
Śpiochy wstawać!
Przede wszystkim toksoplazmoze..
Dawno mnie nie było, może dlatego że troche się porobiło..
Otóż mam mieć 18 lutego ślub i wesele.. I wiecie co? Nie chce.. Przeraża mnie że mam przed Bogiem skłamać, bo tak naprawde już nie wiem czy chce w ogóle tu zostać.. Albo może inaczej.. Ślub jest wymuszony.. Przez rodzine mojego.. A ja tak nie chce.. Poza tym już kiedyś wspomniałam że nie bede Was zamęczać prywatnym życiem, ale musze.. Przechodze horror.. Powiedzcie mi, czy to normalne by mąż do kobiety w ciąży mówił "pier**l się ci*o.."? Albo "wypier***j"? Albo "ty ku**o"? Ja mam tak od pewnego czasu.. Nie wiem czemu.. Załamuje sie.. Nie wiem o zrobić.. Jak mam to zaplanować.. Się tak pochrzaniło.. Wpadam w depresje..
A w dodatku mam toksoplazmoze.. Igg i Igm dodatnie. Mam we wtorek wizyte u doktorki od chorób zakaźnych. Nie wiem jak to będzie..
Ogólnie źle sie czuje.. Ja wysiadam, naprawde
Co mam zrobić??
katrina115
Potrójna Mama
Izulka - może nie masz toksoplazmozy, tylko ją przechodziłaś i zostało miano dodatnie, bo zawsze już wtedy zostaje.
A co do ślubu to porozmawiaj ze swoim narzeczonym, że skoro Ciebie tak traktuje jako narzeczoną, to na pewno nie zmieni tego po ślubie i zastanów się czy tego na prawdę chcesz.
A co do ślubu to porozmawiaj ze swoim narzeczonym, że skoro Ciebie tak traktuje jako narzeczoną, to na pewno nie zmieni tego po ślubie i zastanów się czy tego na prawdę chcesz.
gosiulek73
mama K&K&A
Iza podpisuję się pod Katriną...
Jakie miałaś IgG i IgM?
edit.Iza jeśli i to i to jest dodatnie to powinnas zrobić awidność.Wtedy będzie jasne czy przechorowałaś czy to świeża sprawa.
Jakie miałaś IgG i IgM?
edit.Iza jeśli i to i to jest dodatnie to powinnas zrobić awidność.Wtedy będzie jasne czy przechorowałaś czy to świeża sprawa.
Ostatnia edycja:
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
xXx - trzymaj sie dzielnie! Przykro mi, że Twój partner tak się zachowuje w stosunku do Ciebie! Zdrowka zycze!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie mam jak z nim rozmawiać, bo sie konczy na "daj mi spokój","daj mi żyć" i gapi się w telewizor.. Jak mówie żeby mnie posłuchał na chwile to mówi że "nie bo bredzisz".
Igg mam 171,0 a igm 0,75. Albo na odwrót? Nie, raczej tak.. Najlepsze jest to że od paru dni cały czas boli mnie głowa, mam powiększone węzły chłonne i temperature 37,8 - 38 st, która sie cały dzien utrzymuje. No i jestem zmęczona.. Dziś dopiero przeczytałam że moze to być od tego, albo po prostu grypa mnie bierze. Albo te nerwy ostatnio..
Pewnie znów nie wejde pare dni, bo mój nie wie że z wami pisze bo chciałby czytać, a to jedyne prywatne miejsce - BEZ niego..
Pozdrawiam!
P.S. Doradźcie jak mam uciec. Może za granice? Potrzebna mi jego zgoda na zabranie dziecka za granice??
Nie spie po nocach by cos wymyslec.. Mysle zeby isc do szpitala, zeby wyjechac, zeby uciec za granice, zeby zrobic cokolwiek by uniknac slubu.. Boje sie
Igg mam 171,0 a igm 0,75. Albo na odwrót? Nie, raczej tak.. Najlepsze jest to że od paru dni cały czas boli mnie głowa, mam powiększone węzły chłonne i temperature 37,8 - 38 st, która sie cały dzien utrzymuje. No i jestem zmęczona.. Dziś dopiero przeczytałam że moze to być od tego, albo po prostu grypa mnie bierze. Albo te nerwy ostatnio..
Pewnie znów nie wejde pare dni, bo mój nie wie że z wami pisze bo chciałby czytać, a to jedyne prywatne miejsce - BEZ niego..
Pozdrawiam!
P.S. Doradźcie jak mam uciec. Może za granice? Potrzebna mi jego zgoda na zabranie dziecka za granice??
Nie spie po nocach by cos wymyslec.. Mysle zeby isc do szpitala, zeby wyjechac, zeby uciec za granice, zeby zrobic cokolwiek by uniknac slubu.. Boje sie
gosiulek73
mama K&K&A
Iza to wygląda na przebyte zakażenie...Po trzech tyg.trzeba by powtórzyć badanie i jesli nie wzrasta to nie wymaga leczenia. Nie napisałaś norm...
Nad decyzją trzeba się mocno zastanowić i jakoś porozmawiać bo inaczej to nie ma sensu.Oczywiście na wyjazd dziecka musisz mieć zgodę ojca.
Nad decyzją trzeba się mocno zastanowić i jakoś porozmawiać bo inaczej to nie ma sensu.Oczywiście na wyjazd dziecka musisz mieć zgodę ojca.
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Izulka - żeby dziecku paszport wyrobić musi być zgoda ojca dziecka.
A co do uniknięcia ślubu, to po prostu powiedz mu to - nie chce z Tobą gadać o problemach, to powiedz, że w takim razie nie decydujesz się na to, żeby wziąć z nim ślub, bo nie chcesz sie wiązać i komplikować sobie życie.
Im szybciej to zrobisz to lepiej, im dłużej będziesz zwlekać , tym będzie trudniej.
A co do uniknięcia ślubu, to po prostu powiedz mu to - nie chce z Tobą gadać o problemach, to powiedz, że w takim razie nie decydujesz się na to, żeby wziąć z nim ślub, bo nie chcesz sie wiązać i komplikować sobie życie.
Im szybciej to zrobisz to lepiej, im dłużej będziesz zwlekać , tym będzie trudniej.
Podziel się: