reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam panienki ja zastanawiam sie czy nie wybrac sie na badanie prolaktyny w sumie oststnio badałam ja w maju a mamy styczen juz tylko w ktorym dniu najlepiej??? oststnio robilamw 8dc ale u mnie robia tylko bez obciążenia
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie babolce
podpisuję jedynie listę , bo nastroje ciążowe ostatnio marne;-)

podpisuję jedynie listę , bo nastroje ciążowe ostatnio marne;-)

AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie!
Nazywam sie Aska i mam 28 lat. Moj synek za kilka dni skonczy 2 latka. Zamierzamy w tym roku zajscw ciaze, lecz nie wiem jak to sie nam powiedzie. Trzymajcie kciuki zeby nam sie powiodlo!
Przyjmiecie mnie!
Na BB jestem juz prawie roczek, jejciu jak to zlecialo!
Nazywam sie Aska i mam 28 lat. Moj synek za kilka dni skonczy 2 latka. Zamierzamy w tym roku zajscw ciaze, lecz nie wiem jak to sie nam powiedzie. Trzymajcie kciuki zeby nam sie powiodlo!
Przyjmiecie mnie!
Na BB jestem juz prawie roczek, jejciu jak to zlecialo!
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
My tak planujemy zajsc w tym roku, a czy w tym uda mi sie urodzic to czas pokaze!
Witaj Wiki!
Witaj Wiki!
Kwiatuszku prolaktynę można badać w każdym dniu cyklu ponieważ jego etap nie ma absolutnie znaczenia dla wyniku. Jeżeli chodzi o prolaktynę jestem ekspertem ;-)
Wybaczcie dziewczynki że do reszty postów się nie odniosę ale dosłownie przed 15 minutami wróciłam z uczelni po całodniowej batalii, wygłodniała i maksymalnie zmęczona. Dzieci tęskniły za rodzicami a rodzice padają bez sił. Tak ze muszę coś zjeść, dojść do siebie przebywając z chłopcami a gdy pójdą spać mam do napisania na jutro jeszcze skargę na decyzję ZUS-u i niestety to zadanie na pierwsze poranne ćwiczenia zatem nie można odłożyć na jutro.
Odezwę się w niedzielę wieczorem.
Wybaczcie dziewczynki że do reszty postów się nie odniosę ale dosłownie przed 15 minutami wróciłam z uczelni po całodniowej batalii, wygłodniała i maksymalnie zmęczona. Dzieci tęskniły za rodzicami a rodzice padają bez sił. Tak ze muszę coś zjeść, dojść do siebie przebywając z chłopcami a gdy pójdą spać mam do napisania na jutro jeszcze skargę na decyzję ZUS-u i niestety to zadanie na pierwsze poranne ćwiczenia zatem nie można odłożyć na jutro.
Odezwę się w niedzielę wieczorem.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: