reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ostatnią @ miałam 18 marca, owulację 4-5 kwietnia, termin na wigilię a Franek ma urodziny 1 grudnia :-)w marcu ostatnia szansa na grudzien
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie niedzielnie!
Mam mam szanse, ale jakos nie trzymam sie sztywno tego roku! Jak bedzie, to bedzie. Chcialabym jak wszystko pojdzie ok do lata zajsc. Narazie przygotowuje sobie organizm, przyjmuje kwas foliowy i musze lekarza zmienic.
Mam mam szanse, ale jakos nie trzymam sie sztywno tego roku! Jak bedzie, to bedzie. Chcialabym jak wszystko pojdzie ok do lata zajsc. Narazie przygotowuje sobie organizm, przyjmuje kwas foliowy i musze lekarza zmienic.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
wiec bede musiala sie wybrac do labolatorium mysle czy nie zbadac jeszcze jakiegos hormonu?
Uffff... wstałam rano i zabrałam się za sprzątanie. Ale w końcu jest odkurzone, poukładane, ogarnięte wszędzie. M właśnie demontuje choinkę. Pewnie powinnam zjeść jakieś... śnidanie, bo udało mi się tylko wypić kakao zanim się zabrałam do roboty.
kwiatuszek, może zasięgnij rady lekarza, co by warto było zbadać. Rzeczywiście skoro już się decydujesz, dobrze by było zrobić jak najwięcej, ale żeby potem się nie okazało, ze niektóre były bez sensu.
kwiatuszek, może zasięgnij rady lekarza, co by warto było zbadać. Rzeczywiście skoro już się decydujesz, dobrze by było zrobić jak najwięcej, ale żeby potem się nie okazało, ze niektóre były bez sensu.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
wyłazić z krzaków!!!;-)
Zastanawiam się jak tam sobie Calogera radzi z ogarnianiem swoich spraw. Mam nadzieję , że wszystko idzie po mojej myśli
My dziś udaliśmy się ma koncert WOŚP . Panowie tańczyli , śpiewali itp. Teraz M sączy winko a mały już śpi
wyłazić z krzaków!!!;-)
Zastanawiam się jak tam sobie Calogera radzi z ogarnianiem swoich spraw. Mam nadzieję , że wszystko idzie po mojej myśli

My dziś udaliśmy się ma koncert WOŚP . Panowie tańczyli , śpiewali itp. Teraz M sączy winko a mały już śpi
reklama
Podziel się: