reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
tylko na chwile

witam nowe mamusie i staraczki

foty wstawie, ale musicie chwilke poczekac

a co do porodu, pierwszy byl dlugi, z komplikacjami, wiec ciesze sie, ze tym razem bylo szybciutko i bezproblemowo:-D

pozdrawiam Was serdecznie

tylko o sobie, wybaczcie mi poki co

Bunny jak się czujesz mała? Kiedy następna wizyta? Ja jutro na 16.30 wizytuje!!!
Syneczki wielki szacunek dla Twojego męża:tak:Tym bardziej dla Ciebie za odwazne i mądre decyzje

Martolinka to za wizytę &&& a jak ostatnie badania? Dobre miałaś wyniki?
Ja nie mam żadnych objawów. Jeden dzień źle sie czułam mdłości były bardzo fuj no i wszystko mi śmierdziało a teraz jest wszystko dobrze.
Wizytę mam za tydzień w środę niestety na nfz więc fotki na pewno nie dostanę .

Bry...

Martolinka super, że wyniki ok i trzymam kciuki za wizytę:tak:

Calogera dobrze, że już jesteście w domu i przetrzymaliście ten szpital -> trzymam kciuki za wyniki:tak:

Liv
a jak Ty się czujesz??? Jak rodzeństwo się "dogaduje"??

Syneczki
podziwiam Cię, że byłaś silna dla dzieci i cieszę się, że wszystko się ułożyło i jesteście szczęśliwi:tak:

Iza ja mam takie samo zdanie jak dziewczyny, więc co tu będę dużo pisać -> TRZYMAJ SIĘ BABO!!!

reklama
Sowinka jak tam postępy pieluchowe synka?

Martolinka generalnie jest ok -> jeszcze kupa do majtek, ale walczymy:tak: czasem zdarzy się wpadka (w niedziele nawet 4), ale są dni kiedy cały dzień ładnie woła siku i nawet kupę zrobi do kibelka (np. w piątek jak byliśmy u rodziny w Sosnowcu):tak: co prawda jeszcze na drzemkę, na noc i jak gdzieś jedziemy zakładam pampersa, bo jakby się zesikał to jeszcze za zimno jest:eek: ale już bardzo często pampers jest suchy, a Bartuś woła, żeby zdjąć pampersa, bo chce siku:tak:

Do góry