reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Carolineee myśmy chyba przez chwilkę były na jednym forum a raczej ja wtargnęłam na Wasz wątek.
Pocieszyłaś mnie teraz jak wiadomo póki lekarz nie widzi gdybać może a Twój przypadek dał mi nadzieję ze może być dobrze, w każdym razie krwawienie na pewno od torbieli.
Powiedz mi bierzesz coś na tę paskudę? i jak się to ma do starań o dziecko?
Jak widzisz moja wyczekana ciąża nie trwała długo w 12 tygodniu pożegnaliśmy się z synkiem od dwóch cykli działamy ale nic nie wychodzi i od tych dwóch właśnie wiem o torbieli. Lekarz dał czas aby zechciała się wchłonąć ale postanowiła inaczej.
Gdybyś mogła mi jeszcze powiedzieć czy masz jakieś dolegliwości bólowe?

Kwiatek noooo :-D

Aastazja łeee 2 dni luzik i na końcówce, nie masz się czym przejmować.

Wika hahaha a nie mówiłam? film pierwsza klasa można zapomnieć na czas seansu o całym świecie.

Anastazja, z miłą chęcią, ale ja nie mam kotka:-D:-D a sama w takich delicjach nie gustuję:-D:-D:-D
Tak w ogóle to spektakl zaczyna sie o 18.00 a my już wyruszamy o 9.00. Do Krakowa będziemy jechać jakieś 3h a co z resztą czasu nie mam pojęcia:crazy:

Syneczki nooo film bardzo godny polecenia:tak::tak: My ostatnio w kinie byliśmy jakieś 3 lata temu wiec w ogóle taki wypad to już coś:-D:-D

Dla wszystkich Staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wika randka udana;-);-)dorabialiśmy Alusi uszy:-D
Bunny u mnie w rodzinie wśród znajomych na żadne ciąże się nie zanosi;-)
i ode mnie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wika - :-D:-D:-Dto z kim Cię pomyliłam ? :eek: martolinka - Ty masz kota? :rofl2: w Nowy Rok ze sklerozą :-D:-D:-D Kiedy to dokładnie ? jaki dzień tygodnia ? a na co jedziecie i do którego teatru ? ;-)
syneczki - Ja niby wiem że luzik , ale jestem nienormalna :confused2: i jak gdzieś przeczytam o jakimś odchyleniu zdrowotnym od razu sobie przypisuję - głupia :rofl2: a z Twoją torbielą, to chyba dobrze że się ruszyła, nie będzie przeszkoda na drodze chłopaków :-)

Anastazja, skleroza nie boli:-D:-D Jedziemy 14 stycznia (sobota) do Narodowego Starego Teatru na "Pan Tadeusz czyli Ostatni Zajazd na Litwie"

Martolinka, ja to w ogóle za teatrem nie przepadam, a M. to już ... lepiej nie gadam już na ten temat, bo jest wściekły, ze sie zgodzilismy:rofl2::rofl2::rofl2: Ale nie było wyjścia :eek: bo jak odmówić plebanowi?? :szok::szok: a poza tym... dwa lata temu M. chciał, zeby wikary poświecił mu zakład stolarski i potrzebny był jakiś świety obrazek... my sie na tych świetych w ogóle nie znamy i pani w dewocjonaliach dała nam św. Antoniego zamiast św. Józefa (który jest patronem stolarzy).. i ksiądz tak tą pomyłkę zapamiętał, ze ten wyjazd ma być odkupieniem win za ten mistake:-D:-D no nic jakoś to będzie:rofl2::rofl2:

Anaztazja pewnie ja:p jak młody będzie sie czuł samotny albo mamusia .

Wika ja byłam w kinie ostatni raz 5 lat temu więc Ci bardzo zazdroszczę no i tego teatru z księdzem zawsze to jakaś rozrywka

Laski a ma któraś kanapę narożników? Jak sie na tym śpi? Mieliśmy kupować łoze małżeńskie ale trzeba pomyśleć o zaoszczędzeniu miejsca.

reklama
wika - jak nie wyjadę do teściów to chętnie Cię nawiedzę pod teatrem :tak: Ja tylko jak goście przyjeżdżajaą chodzę do teatru :-D
martolinka - dawaj fotę zwierzaka :-p
bunny - najlepsze wersalko/łóżko jest z Ikei, kupiliśmy za ok 1000 pln. z jednym z droższych materacy, i teraz cała rodzina się zaopatrzyła w taki sprzęt, oszczędność miejsca, a śpi się rewelacyjnie! my mamy materac ze sprężynami kieszeniowymi, jak jedna osoba się kręci to druga tego nie czuje - polecam !:-) jakby co to pisz, powiem dokładnie jaki "model" mamy :-p

Do góry