reklama
livastrid
2010 & 2012
prosze mnie na porodowke nie wysylac, bynajmniej nie w swieta, choc ta opcje niestety biore pod uwage
oczekuje dzisiejszego przyjazdu rodziny i wypoczywam by robaczek wazyl jednak te 3 kg
wszystkiego naj zycze a szczegolnie fasolek / moja cora akurat byla takim prezentem dla tatusia / trzymajcie sie cieplo
oczekuje dzisiejszego przyjazdu rodziny i wypoczywam by robaczek wazyl jednak te 3 kg
wszystkiego naj zycze a szczegolnie fasolek / moja cora akurat byla takim prezentem dla tatusia / trzymajcie sie cieplo
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dokładnie panienki zycze wszystkim II kreseczek ,zaciazonym łatwego rozpakowanie spełnienia marzen duzo zdrowka i wszystkiego czego pragniecie
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hejj 
Jestem już po wizycie. Z Dzidzią wsio oki:-):-):-) Przezierność karkowa ok, kość nosowa ok, wszsyskie organy na swoim miejscu, serduszko pięknie bije:-):-) Maleństwo ma już 67 mm i jest wg USG jestem w 13t i 1d

Po USg szybkie zakupy w carrefourze, tłoku aż tak wielkiego jak się spodziewałam nie było. Koło 18.00 byłam w domu i zaczeliśmy z M. ubierać choinkę.
Jestem padnięta......................
Jestem już po wizycie. Z Dzidzią wsio oki:-):-):-) Przezierność karkowa ok, kość nosowa ok, wszsyskie organy na swoim miejscu, serduszko pięknie bije:-):-) Maleństwo ma już 67 mm i jest wg USG jestem w 13t i 1d

Po USg szybkie zakupy w carrefourze, tłoku aż tak wielkiego jak się spodziewałam nie było. Koło 18.00 byłam w domu i zaczeliśmy z M. ubierać choinkę.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Witajcie,
ogarnęło mnie przedświateczne szaleństwo i tu widzę pustki
Iza jesteś śliczna !!! zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Ciebie
Lelcia- ciepłe mysli do Ciebie ślę
KTÓRA TESTUJE? Coś wątek zamarł
Tak sie zastanawiam jak sobie mnie wyobrażałaś ;D Wal śmiało, nie obraże sie ;D
hejj
Gratuluje bijącego serduszka
Kochane, poczytałam Was i naprawde nie mam sił odpisywać.. Córa spać nie che, już ja zasypiam na siedząco a ona nic.. Chyba sie poloze i wezme ją do siebie do łóżka moze wtedy zaśnie.. Bo juz nie wiem co robic
Dobranoc! :*
I jakby mnie juz czasem nie było, to WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO KARPIA, WIELKIEJ CHOINKI, UŚMIECHÓW NA TWARZY, POCIECHY Z RODZINY, DUŻO KASY, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ, DWÓCH KRESECZEK DLA STARACZEK, SZCZĘŚLIWEJ CIĄŻY DLA BRZUCHATEK, I ZDROWYCH DZIECI DLA RODZĄCYCH W NAJBLIŻSZYM CZASIE! :*
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
kwiatuszq sukienka super! figura super! bez stanika lepiej zdecydowanie :-)
wiem że sie nie odzywam częśto ale moja mama przyleciała w poniedziałek na 2 tygodnie a ja nie moge ieć w pracy wolnego
i jak wracam z pracy staram sie nią spędzać każdą wolną chwile...
Jutro jest ceremonia pogrzebowa Mayeczki ... i kremacja... nagrałam piosenki jej mamie na płyte bo tutaj puszczają co zechcesz... więc celine dion-fly nagrałam i połączyłam dwie kołysanki ze "Zmierzchu" których najczęściej słuchała w ciaży... smutne to...
w pracy zrobiłam zrzutke uzbierało się prawie 500 funtów ... kupiłam kartke wszyscy się podpisali na niej że o niej myślą i ze sa z nią całym sercem... I jutro po pogrzebie dostanie tą kartke i pieniążki...
Dzisiaj zostałam wezwana do biura i pokazano mi oficjalne podziękowanie ze stillbirth & neonatal death charity czyli z fundacji zajmującej się wspieraniem rodzin po stracie dziecka czy to było zaraz po urodzeniu czy to było martwe urodzenie... Firma w której pracuje wsparła ich finansowo... rozpłakałam się z radości... tak mnie serce ścisnęło... Oni opłacają psychologów, prawników, często pomagają przy organizacji ceremonii wspierają oddziały neonatolgii... Są niezastąpieni... :-) cieszę się srasznieeee
wiem że sie nie odzywam częśto ale moja mama przyleciała w poniedziałek na 2 tygodnie a ja nie moge ieć w pracy wolnego

Jutro jest ceremonia pogrzebowa Mayeczki ... i kremacja... nagrałam piosenki jej mamie na płyte bo tutaj puszczają co zechcesz... więc celine dion-fly nagrałam i połączyłam dwie kołysanki ze "Zmierzchu" których najczęściej słuchała w ciaży... smutne to...
w pracy zrobiłam zrzutke uzbierało się prawie 500 funtów ... kupiłam kartke wszyscy się podpisali na niej że o niej myślą i ze sa z nią całym sercem... I jutro po pogrzebie dostanie tą kartke i pieniążki...
Dzisiaj zostałam wezwana do biura i pokazano mi oficjalne podziękowanie ze stillbirth & neonatal death charity czyli z fundacji zajmującej się wspieraniem rodzin po stracie dziecka czy to było zaraz po urodzeniu czy to było martwe urodzenie... Firma w której pracuje wsparła ich finansowo... rozpłakałam się z radości... tak mnie serce ścisnęło... Oni opłacają psychologów, prawników, często pomagają przy organizacji ceremonii wspierają oddziały neonatolgii... Są niezastąpieni... :-) cieszę się srasznieeee
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
martolinka - wiem , bo kiedyś coś pisałaś, także się pamięta ;-)także wiesz ...... nie wiem jeszcze kiedy rozdanie "nagród" będzie
wika - gratuluję udanej wizyty
dobrze dostawać takie wiadomości przed świętami
rozczochrana -
[*] dla Mayeczki, piękne imię. A dla Ciebie wielkie , nie wiem .... brawa? podziękowania? podziw? Wszystko na raz
za to że pomagasz fundacji 
livcia - ja Cię nie wysyłam na porodówkę , fajnie by było jakbyś w 2012 urodziła
chyba że chcesz jeszcze w tym roku ;-) zaciskaj nogi 
A wy już życzenia składacie? To Ja też Wam złożę

wika - gratuluję udanej wizyty

rozczochrana -
[*] dla Mayeczki, piękne imię. A dla Ciebie wielkie , nie wiem .... brawa? podziękowania? podziw? Wszystko na raz

livcia - ja Cię nie wysyłam na porodówkę , fajnie by było jakbyś w 2012 urodziła

A wy już życzenia składacie? To Ja też Wam złożę

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najważniejszych życiowych decyzji.
Ja samolubnie, ale jakoś nie mam głowy.
My wczoraj bylismy na usg, ostatnim obowiązkowym. Młoda waży ponad 1800 g. No i niestety mamy podejrzenie wady serduszka
Ginka nie była pewna czy jest ciągłość w przegrodzie między komorami, czy czasem nie ma tam dziury. Raz ją widziała, a raz nie. 3.01 umówiliśmy się na echo serca do specjalisty, żeby to sprawdzić dokładnie. Także swięta stresujące się zapowiadają.
My wczoraj bylismy na usg, ostatnim obowiązkowym. Młoda waży ponad 1800 g. No i niestety mamy podejrzenie wady serduszka

reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,

SUPER WIEŚCI
Rozczochrana nikt tak nie zrozumie mamy po stracie dziecka jak druga mama , która przeżyła podobną tragedię. Twoja pomoc jest bezcenna
Wika a na poprzednich USG wszystko było ok? Do jakiego lekarza chodzisz? Polecam Ci prof. Preissa. To znany choc nieco nieprzyjemny ginekolog-połoznik. Co prawda nie jest kardiologiem ale myślę , ze moze pomóc
Barszczyk ostatecznie kończę dziś , pranie , zmiana pościeli , obiadek gotowe . Została mi tylko łazienka i potem jadę po małego do klubiku
GRRRATULACJEhejj

Jako dość niską i wychudzoną blondynkę;-)a tu śliczna szczupła brunetka. Zaskakujące jest to jaki obraz drugiego człowieka tworzymy sobie na podstawie postów
Tak sie zastanawiam jak sobie mnie wyobrażałaś ;D Wal śmiało, nie obraże sie ;D
Rozczochrana nikt tak nie zrozumie mamy po stracie dziecka jak druga mama , która przeżyła podobną tragedię. Twoja pomoc jest bezcenna
Wika a na poprzednich USG wszystko było ok? Do jakiego lekarza chodzisz? Polecam Ci prof. Preissa. To znany choc nieco nieprzyjemny ginekolog-połoznik. Co prawda nie jest kardiologiem ale myślę , ze moze pomóc
Barszczyk ostatecznie kończę dziś , pranie , zmiana pościeli , obiadek gotowe . Została mi tylko łazienka i potem jadę po małego do klubiku
Podziel się: