reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kwiatuszek :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale masz figurę:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dana, aha:-D:-D:-D:-D Miłej wizyty ;-);-)

Qcz dzięki za przepis :tak:
Martolinka, bigosik pierwsza klasa :-D:-D nie to żebym sie chwaliła:-D:-D:-D

Wika mój też niezły wyszedł:-D:-p

Dziewczyny tu same laski na tym forum są;-)z moim wzrostem 180 cm choćbym tylko 50 kg ważyła filigranowa i drobna nie będę a szkoda wielka

Qcz super ta poduszka !! a przepis na lizaki chyba wykorzystam . dziekuje

Wika Martolinka przestancie mi mowic o bigosie !!!! slinka mi cieknie na samą mysl

Wika mnie wlasnie pierwszy raz przed @ boli jajnik z ktorego bylo owu . zawsze cmilo w podbrzuszu

Kwiatuszek :szok::szok::szok: ale z Ciebie laska

bylam na zakupach . nie wiem jak to przezylam niby Kola takie male a w rybnym stalismy na ulicy
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
taka kolejka byla i czekalismy w tej kolejce kolo 40 minut a 4 osoby obsługiwały
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
. klijentaka przed nami kupowala rybek na 300zl
shocked.gif
i jeszcze nie kupila wszystkiego bo mieli braki w towarze .

Kwiatuszku jak ja marzę o takim cycu :-D:-D:-D nie dość że mojego nie ma tzn jest coś tam jest jakies małe wyrostki ale nie widać ich póki stanika nie wrzucę na siebie. Dwójka dzieci tak go wymiętosiła że widać tylko kilometrowe sutki :rofl2:
Zdecydowanie bez podtrzymywacza lepiej.

Bunny czy ty myślisz o tym co ja myślę? a to ja miałam być z nasz dwóch pierwsza z bliźniakami w ciąży :-D

Co do klocków to u nas były i tematycznie i kupowane luzem i zdecydowanie tematyczne sprawdziły się w 100%. Z racji tego że chłopcy kochają samochody, policje i ciężarówki wszystkie krążą w tym temacie. Mają ich całą skrzynie druga skrzynia to lego duplo i choć są zupełnie inne wizualnie jedne i drugie cieszą się powodzeniem choć ich przygoda z klockami zaczęła się 5 lat temu. Mamy tez klocki drewniane ale moje łobuzy zainteresowały się nimi tylko przez pierwszy tydzień do dziś leżą odłogiem.

Meggy ponownie na 2gim miejscu :-D

Dziś w końcu po raz pierwszy poczułam sie świątecznie, może dlatego że wydałam 200zł na zakupy w Tesco a tam nastrój się udziela chcąc czy nie chcąc.

Bunny, Ty mnie nie strasz tymi kolejkami, bo ja miałam dzisaij jechać z M. ale oczywiscie nic z tego nie wyszło i jutro po gince muszę śmignąć do sklepu na zakupy:no::no::no: aż sie boję tego co mnie tam czeka:angry::angry:

A bigosik mogę DHL-em podesłać:-D:-D

Syneczki, ja tam wolę mniejsze;-) Nie chciałabym mieć dużych piersi. Przed ciążą miałam 34B, czasem A, a chętnie miałabym jeszcze mniejsze:)

reklama
Witajcie dziewuszki:-D

Przepraszam, że tak Was zaniedbuję, ale mam urlop i Wacek w domu to muszę Go wykorzystać do staranek i nie tylko:-p

Prezenty mam już prawie wszystkie -> czekam tylko na te co zamówiłam na allegro, a jutro jeszcze jedziemy po resztę do Tesco:tak: po zakupach na cmentarz i prawie wszystko załatwione:tak:

Od wczoraj Bartek chodzi bez pampersa i wczoraj jedno sikanie na kibelek, a dziś 2:baffled: 2 kaloryfery zawalone mokrymi spodniami i majtkami, ale cóż jak nie teraz kiedy mam 2 tygodnie urlopu to nie wiem kiedy, więc zęby zaciśnięte i działamy:sorry2: Bartek woła jak już zrobi siku, ale sukcesem jest, że jak pochodzi kilka minut posikany to mówi, że mu to przeszkadza i chce, żeby Go przebrać:tak: aaaaaa i dziś jeszcze wpadłam na pomysł, żeby mu pokazać kilka filmików na Youtubie jak dzieci sikają do nocnika i bardzo mu się podobało:-) a ciocia wpadła na pomysł, żeby kupić mu taką dużą tablicę i za każde siku albo kupkę przyklejać np. uśmiechniętą buźkę:-D

Jeszcze mam plan, żeby między świętami a sylwkiem pojechać z Bartkiem do dentysty, żeby się powolutku oswajał -> nawet jak nie zechce pokazać zębolków:-p no i chciałabym pojechać do jakiegoś komisu, żeby suknię ślubną dać, bo wcale mi nie jest potrzebna:sorry2:

Anastazja codziennie głosuję na Meggy:-)

Trzymam kciuki za wizyty -> Wika i Dana o ile dobrze doczytałam i jeśli ktoś jeszcze ma wizytę to też mocno trzymam kciuki:-)

Do góry