Wchodzę do kuchni, chcę sobie zrobić kanapkę, wyciągam deskę, kładę chleb i nagle coś mi wyskakuje i pędzi. Tylko zdążyłam zobaczyć ogonek. Myszka schowała się w kącie na blacie kuchennym. Nie boję się myszy, ale wyskoczyła tak nagle, że mnie nieco zaskoczyła. Nie chcieliśmy jej zabijać, więc M ustawił dwie deski do krojenia, żeby jej zablokować drogę ucieczki. W końcu stwierdziliśmy, że będzie trzeba ją siłą złapać do pudełka i wynieść do parku. W końcu się udało, chociaż M przytrzasnął jej ogonek przy łapaniu w pudełko i zapiskała biedna głośno.
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Qcz ja panicznie boję się myszy.. dostaję drgawek i wpadam w histerie.. brrr
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Hej babeczki,
Ja baaaaaaaaardzo Wam dziękuję za głosy, o ile się uda wygrać w tej walce, to prześlę do każdej trochę tych chrupek

sowinka - dobry pomysł z tymi uśmiechami, wierzę w Bartusia , nauczy się w ten czas co mamusia ma urop
qcz - chyba bym dostała takiej histerii że pół Krakowa przybiegło, nie dość że mysz to jeszcze z zaskoczenia, a do tego na blacie , bleeee
wika - to dzisiaj wizyta? &&&&& a kolejki są straszne, ale może jak w dzień będziesz to jeszcze nie będzie tak źle.
syneczki - to Ja też święta poczułam dopiero jak wydałam na prezenty wczoraj kupę kasy, no i do tego ta muzyczka w sklepie, przystrojenia - nastrój jest , tzn był bo dzisiaj to nie za bardzo mam świąteczny.
martolinka - Jam nie laska, bo min 10 kg do zrzucenia mam
ale masz powera , tyle dobrych rzeczy zrobiłaś na święta, Ja idę na łatwiznę - jadę do teściowej
lazurek - już w PL ? ;-)
Dana - co u Ciebie?;-)
Ja wczoraj byłam u endo, mam sprzeczne uczucia, bo tydzień temu robiłam powtórne badania TSH i spadło mi w 1,5 mies. z 12,6 do 1,1 czyli idealnie na starania, i myślałam że już odstawię , a babeczka kazała pod żadnym pozorem nie przerywać leków, i dostałam receptę na kolejne 100 szt. w tej samej dawce - 75 mg , i wizyta za pół roku ( zapisałam się na 12 czerwca
koszmar, nawet nie wiem co wtedy będę robiła a już wizytę mam ustalona )
a jak zajdę w ciąże to mam od razu brać 1,5 tabletki i bez kolejki do niej się stawić do gabinetu. Boję się żeby przy takiej dawce mi w drugą stronę to TSH nie poszło 
Ja baaaaaaaaardzo Wam dziękuję za głosy, o ile się uda wygrać w tej walce, to prześlę do każdej trochę tych chrupek

sowinka - dobry pomysł z tymi uśmiechami, wierzę w Bartusia , nauczy się w ten czas co mamusia ma urop

qcz - chyba bym dostała takiej histerii że pół Krakowa przybiegło, nie dość że mysz to jeszcze z zaskoczenia, a do tego na blacie , bleeee

wika - to dzisiaj wizyta? &&&&& a kolejki są straszne, ale może jak w dzień będziesz to jeszcze nie będzie tak źle.
syneczki - to Ja też święta poczułam dopiero jak wydałam na prezenty wczoraj kupę kasy, no i do tego ta muzyczka w sklepie, przystrojenia - nastrój jest , tzn był bo dzisiaj to nie za bardzo mam świąteczny.
martolinka - Jam nie laska, bo min 10 kg do zrzucenia mam

lazurek - już w PL ? ;-)
Dana - co u Ciebie?;-)
Ja wczoraj byłam u endo, mam sprzeczne uczucia, bo tydzień temu robiłam powtórne badania TSH i spadło mi w 1,5 mies. z 12,6 do 1,1 czyli idealnie na starania, i myślałam że już odstawię , a babeczka kazała pod żadnym pozorem nie przerywać leków, i dostałam receptę na kolejne 100 szt. w tej samej dawce - 75 mg , i wizyta za pół roku ( zapisałam się na 12 czerwca

martolinka
Witajcie,
ja mam teraz piękne C, które dobije zapewne do D podczas karmienia a tak tylko malutkie B... zawsze chciałam mieć czym oddychać a tu ledwo ledwo;-)
Anastaz;-)nie pzoostaje Ci nic innego jak zaufac lekarce!! wierze , ze musi sie udac;-)
Sowinka gratulacje dla synka!!!!!!!!;-)
ja mam teraz piękne C, które dobije zapewne do D podczas karmienia a tak tylko malutkie B... zawsze chciałam mieć czym oddychać a tu ledwo ledwo;-)
Anastaz;-)nie pzoostaje Ci nic innego jak zaufac lekarce!! wierze , ze musi sie udac;-)
Sowinka gratulacje dla synka!!!!!!!!;-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hej 
Sowinka, &&& za Bartusia
Ja zaczynam odpieluchowanie po Nowym Roku;-)
Qcz

i to tyle w tym temacie.

Nienawidzę mysz

Anastazja, lekarz chyba wie co robi
ja bym brała te leki
a 12 czerwca to ja pewnie będę szykować imprę na 13 czerwca na moje urodzinki:-):-)
I Ty mnie nie strasz z tymi kolejkami

Wizyte mam na 15.00 i dopiero po niej jadę do sklepu, czyli sam szczyt
a zakupów mam sporo, bo oprócz takich typowo światecznych (na ciasto, sałatki i takie tam pierdoły),, to jeszcze jutro M. robi w pracy taką "wigilię" dla pracowników i musze im coś do zjedzenia zrobic, no a oprócz tego wszystkiego pokończyły mi się takie podstawowe produkty jak kasza, ryż, makaron, ketchup itd.... wiec koszyk będzie pełny i drogi

Martolinka, ja też mam piękne C
Jakie masz plany na dzisaj??
Sowinka, &&& za Bartusia

Qcz

Anastazja, lekarz chyba wie co robi

I Ty mnie nie strasz z tymi kolejkami

Martolinka, ja też mam piękne C

martolinka
Wika dziś M robi pasztet i pierze jedyny dywan. Mi pozostaje porządne odkurzenie i wytarcie kurzów w dużym pokoju. Wieczorem nastawiam buraki na barszcz;-)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a u mnie dopiero spadl snieg dzis sypie od rana a moj pies oszalal ze szczescia
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Wika - no to będę Ci gratulować

mam nadzieję że jeszcze przed 12 czerwca zajrzę do tej pani :-)
A z tymi kolejkami to masakra , byłam wczoraj w takiej głównej Galerii i szybko stamtąd uciekłam , kolejki niesamowite, pojechaliśmy do innej galerii gdzie zawsze jest mało ludzi, z roku na rok chodzi plota że upada, a tam cisza spokój, w carefourze fajne zestawy kosmetyczne w przystępnych cenach, przebieraliśmy z pół godziny, nikt nie przeszkadzał. Ja na szczęście świąt nie robię, ale jak Wy robicie to przynajmniej czujecie tę magię , ja pewnie dopiero w piątek poczuje jak do teściów dojedziemy :-)
A lekarce zaufam , ale i tak zrobię sobie kontrolne badania za jakieś 2 miesiące

A z tymi kolejkami to masakra , byłam wczoraj w takiej głównej Galerii i szybko stamtąd uciekłam , kolejki niesamowite, pojechaliśmy do innej galerii gdzie zawsze jest mało ludzi, z roku na rok chodzi plota że upada, a tam cisza spokój, w carefourze fajne zestawy kosmetyczne w przystępnych cenach, przebieraliśmy z pół godziny, nikt nie przeszkadzał. Ja na szczęście świąt nie robię, ale jak Wy robicie to przynajmniej czujecie tę magię , ja pewnie dopiero w piątek poczuje jak do teściów dojedziemy :-)
A lekarce zaufam , ale i tak zrobię sobie kontrolne badania za jakieś 2 miesiące

martolinka
anastazja jeszcze odnośnie tych chrupek , które masz szanse wygrac to... ja tez mam kota

reklama
Witam, witam jeszcze z Niemiec :-)
martolinka, anastazja wyjeżdżamy ok. 16:00. Jade z M. którego widzialy co niektore na Fb lub Nk
Najpierw jedziemy do mnie, a to zajmie ok. 8 godzin, a jutro on do siebie jedzie do Zamoscia. Ma kawał drogi do mnie w Polsce, ok. 420km.
kwiatuszek nie omieszkam pochwalic twojej figury. Super laska z Ciebie :-)
wika widze, ze w kuchni duzo przebywasz. Ja tez od jutra nie bede opuszczac kuchni mojej mamy
Podejrzewam, że już nie będę miala okazji do świąt odwiedzić Was, zatem...
UWAGA!
MOJE DROGIE MAMUŚKI, w związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia pragnę życzyć wszystkim staraczkom upragnionej fasolki, a naszym ciężaróweczkom pomyślnego rozwiązania
Oby nadchodzący Rok był jeszcze lepszy niż ten który mija, a uśmiechy nigdy nie znikały z Waszych twarzy. Spelnienia marzeń Kochani dla Was i Waszych najbliższych
:-)
martolinka, anastazja wyjeżdżamy ok. 16:00. Jade z M. którego widzialy co niektore na Fb lub Nk

kwiatuszek nie omieszkam pochwalic twojej figury. Super laska z Ciebie :-)
wika widze, ze w kuchni duzo przebywasz. Ja tez od jutra nie bede opuszczac kuchni mojej mamy

Podejrzewam, że już nie będę miala okazji do świąt odwiedzić Was, zatem...
UWAGA!
MOJE DROGIE MAMUŚKI, w związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia pragnę życzyć wszystkim staraczkom upragnionej fasolki, a naszym ciężaróweczkom pomyślnego rozwiązania

Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: