reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzięki dziewczyny.
Co do lekarza, to jesteśmy umówieni do doc. Dangel, która jest jedną z 3 najlepszych kardiologów prenatalnych w Polsce. Jak faktycznie cos będzie, choć czały czas myślę, że to jednak pomyłka, to chyba będę rodzić jednak w Wawie. Może to dziwne, ale pod tym względem Gdańsk ma niski poziom referencyjności :eek: W skali literkowej A-B-C, gdzie C jest najwyżej (Wawa, ŁÓdź i Śląsk), gdański szpital kliniczny ma pomiędzy A i B.
Trina, głowa do góry, Wawa na szczęście jest dobrze przygotowana :-) Dziura między komorami to naprawdę nie jest groźna wada, jak byłam z małym na kardiologii to takich cudów się naoglądałam, że do tej pory nie wierzę, np. rodziły się dzieciaczki z zamienioną aortą i tętnicą, wpływały nie tu gdzie trzeba, wtedy na cito robili dziurkę (tylko nie pamiętam czy w komorach czy w przedsionkach) by krew się mieszała, a po kilku miesiącach operację zamiany naczyń. Dzieci dodatkowo mają to do siebie, że świetnie się regenerują, wszystko się pięknie goi, cud. Jedna matka zaprawiona w bojach bo doświadczona rodzinnie wadami serca ciągle powtarzała, że najważniejsze, że wada jest operacyjna. Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, wada wykryta, tak jak pisze Syneczki, może jeszcze w życiu płodowym się dziurka pięknie zarośnie, a jak nie to już jesteście pod opieką dobrych lekarzy. Głowa do góry.

Ja już pewnie nie odwiedzę forum przed Wigilią, dlatego chciałam życzyć wszystkim Wam zdrowych, pogodnych Świąt, by łaska Pana na was spadła i pozwoliła spełnić marzenia o narodzinach dzidziusia. Wesołych Świąt!

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

serduszka moje zycze Wam fasolek w brzuszkach , ciezaroweczka szczesliwego rozwiazania i wszystkiego co szczesciem sie zowie :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

no i mam nowine trzymajcie sie .
wczoraj zrobilam test i wyszla druga blada . nie wiem jak to sie stalo ale szczesliwa jestem ze cho cho jeszcze bardziej przerażona . Mikolaj sie spisal w tym roku z prezentem .
Anetko wykrakalas

Załączniki

• IMG_0007 modified.jpg
    IMG_0007 modified.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Bunny - dziewczyno kochana, GRATULACJE!!!!!!!! :-):-):-) LEPSZEGO PREZENTU POD CHOINKĄ NIE MOGŁAŚ ZNALEŹĆ ;-) a we wrześniu się fajni ludzie rodzą, jak np ja ;-)

Bunny, jeszcze raz gratuluję :-):-) Cieszę sie ogromnie :-):-):-) I wiesz, tylko pozytywne myśli :-):-):-) Piotrek już wie???

Niespodziewanie mamy potop! Morze Czerwone zalalo mnie w 27 dniu cyklu... najkrótszy cykl w moim zyciu ... a to Ci była niespodzianka... byłam pewna że może ze 2 tygodnie jeszcze poczekam.... a ta taka NIESPODZIANKA... super... :confused:

BUNNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIE CIESZE SIE :-D

reklama
nie wiem czy dziekowac czy nie moje serduszka zeby nie zapeszyc.

Wika znalazlam test jeszcze po moim aniolku . dzien wczesniej bardzo mnie brzuch bolal jak na @ a nastepnego jak reka odjął . wiec sobie mysle co mi szkodzi . wyszlam z kibelka zalana lzami Piotrek nie wiedzial co sie dzieje ( nic mu nie powiedzialam ze ide testowac) . pokazalam mu test a ten nie wiedzial o co chodzi. co to znaczy ??? jestes jestes? z tej jego radosci nawet brzuszek dostal caluska. nadal nie wiemy jak to sie stalo bo w koncu uwazalismy . najwazniejszy ze tata sie cieszy .

uzgodnilismy ze nikomu nie powiemy o bebe zeby uniknac w razie tfu tfu tfu gadania innych jesli znowu cos nie wyjdzie tttttttfffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Wy to co innego jak bym mogla Wam nie powiedziec i tak klamac w postach codziennie .

Do góry