kwiatuszekq20
Fanka BB :)
rozczochrana to super ze oni nie zostali sami a u mnie dzis troszke pracy juz sie zaczyna ale jeszcze zajrzalam do was i zaglosowac na meggy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Franuś dostał teraz na 2 urodzinki takie duplodaj mi trochę tego Twojego powera
Powiedz mi, bo Ty kiedys wspominałaś, ze kupiliście Antkowi kloci Lego. Bawi sie nimi?? Kupiliście jakieś tematyczne, czy na początek te zwykłe??
Trina, trzymam kciuki by z malutką było wszystko ok, wady serduszka są niestety częste, ale też wiele z nich okazuje się niegroźnych. Mój Franuś ma dziurę ale między przedsionkami, nie utrudnia mu to życia, do 7 r.ż. fizjologicznie powinna zarosnąć. Gdyby była jednak potrzeba polecam dr Tomik ze szpitala na Litewskiej, ale to dopiero jak Lila się już urodzi.My wczoraj bylismy na usg, ostatnim obowiązkowym. Młoda waży ponad 1800 g. No i niestety mamy podejrzenie wady serduszkaGinka nie była pewna czy jest ciągłość w przegrodzie między komorami, czy czasem nie ma tam dziury. Raz ją widziała, a raz nie. 3.01 umówiliśmy się na echo serca do specjalisty, żeby to sprawdzić dokładnie. Także swięta stresujące się zapowiadają.![]()
Witajcie,
GRRRATULACJESUPER WIEŚCI
Jako dość niską i wychudzoną blondynkę;-)a tu śliczna szczupła brunetka. Zaskakujące jest to jaki obraz drugiego człowieka tworzymy sobie na podstawie postów
Rozczochrana nikt tak nie zrozumie mamy po stracie dziecka jak druga mama , która przeżyła podobną tragedię. Twoja pomoc jest bezcenna
Wika a na poprzednich USG wszystko było ok? Do jakiego lekarza chodzisz? Polecam Ci prof. Preissa. To znany choc nieco nieprzyjemny ginekolog-połoznik. Co prawda nie jest kardiologiem ale myślę , ze moze pomóc
Barszczyk ostatecznie kończę dziś , pranie , zmiana pościeli , obiadek gotowe . Została mi tylko łazienka i potem jadę po małego do klubiku
Witajcie,
dziś na tapecie ryba po grecku i sernik.M kończy pasztet, potem sałatka warzywna i sledz.
Zaraz wybywam do rossmana po jakieś fajne kosmetyki;-)
Iza blondynka wcale nie znaczy , że mało inteligentna ;-)Napisz kochana co u Ciebie?
Jak u Was kobitki?
Dzięki dziewczyny.
Co do lekarza, to jesteśmy umówieni do doc. Dangel, która jest jedną z 3 najlepszych kardiologów prenatalnych w Polsce. Jak faktycznie cos będzie, choć czały czas myślę, że to jednak pomyłka, to chyba będę rodzić jednak w Wawie. Może to dziwne, ale pod tym względem Gdańsk ma niski poziom referencyjnościW skali literkowej A-B-C, gdzie C jest najwyżej (Wawa, ŁÓdź i Śląsk), gdański szpital kliniczny ma pomiędzy A i B.