reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja czekam na Wacława, bo jedzie ze Słowacji, ale coś dojechać nie może

Widze, ze duzo sie tu dzieje!
Lazurek sie odnalazla, przypomniala jak to fajnie na starych smieciach
no i ciesze sie ze znow bije od Ciebie szalenstwo i pelnia życia:-)
iza fajnie ze slub sie udal, wszystkiego naj na nowej drodze zycia i zdrowka dla dzidzi
wika, pamietasz nasze wieczorne babskie imprezy na BB?
skoro masz wolny wieczor to moze cos tu rozkrecisz ze szklanka mleka w ręku
a pamietacie zboczona kaame?? Ciekawe co u niej, wieki sie tu nie pokazywala
Ale mnie na sentymenty wzielo
U mnie no coz... bylam u lekarza... oskrzela mam czyste ale nadal charcze i mnie dusi i wiecie co mi babsko powiedzialo?? Ze odradza mi swieta w Zakopanem bo po gorach duzo kobiet roni
A moj gin wrecz mnie namawial na wyjazd i zgodzil sie tez na jazde sanna
Bunny toc mialas nie lada wydatek
15osob...

maron gratki- 8 miesiac, jak ja juz bym chciala rodzic!

martolinka fajnie macie z tym Sylwestrem, w Borach, moja kuzynka z Gdanska tez co roku tam jezdzi
A my spedzimy sylwka w domu pod koldra, z wylaczonymi tel zeby tescie nas nie dreczyli
bo wczesniej cos im napomknelismy ze po gorach do nich przyjedziemy ale po ostatnich przejsciach z nimi ani maz ani ja nie mam ochoty na ich towarzystwo
o rety mi sie to juz dwoi w oczach, Bunny nie wiem skad wzielam to 15

Lazurek sie odnalazla, przypomniala jak to fajnie na starych smieciach

iza fajnie ze slub sie udal, wszystkiego naj na nowej drodze zycia i zdrowka dla dzidzi
wika, pamietasz nasze wieczorne babskie imprezy na BB?

a pamietacie zboczona kaame?? Ciekawe co u niej, wieki sie tu nie pokazywala

Ale mnie na sentymenty wzielo

U mnie no coz... bylam u lekarza... oskrzela mam czyste ale nadal charcze i mnie dusi i wiecie co mi babsko powiedzialo?? Ze odradza mi swieta w Zakopanem bo po gorach duzo kobiet roni

Bunny toc mialas nie lada wydatek

maron gratki- 8 miesiac, jak ja juz bym chciala rodzic!

martolinka fajnie macie z tym Sylwestrem, w Borach, moja kuzynka z Gdanska tez co roku tam jezdzi
A my spedzimy sylwka w domu pod koldra, z wylaczonymi tel zeby tescie nas nie dreczyli

o rety mi sie to juz dwoi w oczach, Bunny nie wiem skad wzielam to 15

Ostatnia edycja:
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Siema Lazurek!! Ciesze sie że Cie widze :-)
Dziewczyny
Maya została odłączona od aparatury o godzinie 11... Nie dała rady niestety... Była za malutka i za słaba... Zdazyli ją ochrzcić.
Ja mam jutro wyniki hormonów... O ile będą już... I pracuje od 5:30 do 19:00 ... zwariuje ...
Dziewczyny
Maya została odłączona od aparatury o godzinie 11... Nie dała rady niestety... Była za malutka i za słaba... Zdazyli ją ochrzcić.
Ja mam jutro wyniki hormonów... O ile będą już... I pracuje od 5:30 do 19:00 ... zwariuje ...
Mama Stacha
&Franka&Janka
[*] dla Mayi
reklama
Podziel się: