reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Bunny, ja pamiętam o Tobie:tak: Zaproszenie wyslane;-) pokaż mi ten namiot, co kupiłas Patiemu

Martolinka, easy, easy:rofl2::rofl2::rofl2:

Igor śpi, M. też... mam wolny wieczór
:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Widze, ze duzo sie tu dzieje!:-p

Lazurek sie odnalazla, przypomniala jak to fajnie na starych smieciach:-D:-D no i ciesze sie ze znow bije od Ciebie szalenstwo i pelnia życia:-)

iza fajnie ze slub sie udal, wszystkiego naj na nowej drodze zycia i zdrowka dla dzidzi

wika, pamietasz nasze wieczorne babskie imprezy na BB?:-D:-D skoro masz wolny wieczor to moze cos tu rozkrecisz ze szklanka mleka w ręku:-D

a pamietacie zboczona kaame?? Ciekawe co u niej, wieki sie tu nie pokazywala:crazy:
Ale mnie na sentymenty wzielo:sorry2:

U mnie no coz... bylam u lekarza... oskrzela mam czyste ale nadal charcze i mnie dusi i wiecie co mi babsko powiedzialo?? Ze odradza mi swieta w Zakopanem bo po gorach duzo kobiet roni:szok: A moj gin wrecz mnie namawial na wyjazd i zgodzil sie tez na jazde sanna

Bunny toc mialas nie lada wydatek:sorry2: 15osob...:szok::szok:

maron gratki- 8 miesiac, jak ja juz bym chciala rodzic!:szok::rofl2:

martolinka fajnie macie z tym Sylwestrem, w Borach, moja kuzynka z Gdanska tez co roku tam jezdzi

A my spedzimy sylwka w domu pod koldra, z wylaczonymi tel zeby tescie nas nie dreczyli:szok::-D bo wczesniej cos im napomknelismy ze po gorach do nich przyjedziemy ale po ostatnich przejsciach z nimi ani maz ani ja nie mam ochoty na ich towarzystwo:dry:

o rety mi sie to juz dwoi w oczach, Bunny nie wiem skad wzielam to 15:-D

Ostatnia edycja:
Siema Lazurek!! Ciesze sie że Cie widze :-)

Dziewczyny
Maya została odłączona od aparatury o godzinie 11... Nie dała rady niestety... Była za malutka i za słaba... Zdazyli ją ochrzcić.

Ja mam jutro wyniki hormonów... O ile będą już... I pracuje od 5:30 do 19:00 ... zwariuje ...

reklama
Do góry