reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Galeria "Super pies, super kot" [GŁOSUJEMY!] - NaszeMiasto.pl
głosujemy;-)
muszę się na farbowanie umówić bo zostanę z odrostem brrr
głosujemy;-)
muszę się na farbowanie umówić bo zostanę z odrostem brrr
Ja od dawna marzyłam, że będę z brunetem. A przez 5 lat byłam z długowłosym blondynem i wydawało mi się, że to miłość aż po grób. W końcu przejrzałam na oczy
Mój M zupełnie inny - bladzioszek, brunet
Ja NK nie mam, zlikwidowałam konto już dawno temu. Uzywam tylko facebooka.
Ja NK nie mam, zlikwidowałam konto już dawno temu. Uzywam tylko facebooka.
Iza ja tez sie dołączam do zyczen. Wszystkiego najlepszego i gratki ogromne :-)
wika co do wlosow to ja sie teraz zastanawiam jaka fryzure sobie zycze na sylwestra
Nie wiem czy wiecie, ale zdjelam sobie te przedluzane wlosy, zreszta widac na fotkach no i mam teraz takie wlasnie do ramion. Na pewno nie chce czegos oklepanego. Cos raczej w stylu ''nieład artystyczny'' bardziej mi odpowiada
Ciekawe co z tego wyjdzie, hmm...
martolinka kazdego faceta czeka taki etap w zyciu jak gubienie włosów
Mój juz ma zakola 

Qcz wysle Ci swojego linka na PW to mne znajdziesz na Fejsie ;-)
Gdzie sie kobietki wybieracie na sylwka? My niby na bal, ktory jeszcze nie jest zaklepany
Ja juz oznajmilam ze ma byc bal, bo juz mam sukienke, buty, bizuterie, torebke i wizyte u fryzjera wiec musi to byc tak jak sobie zaplanowalam :-) Bede miala okazje tez byc pierwszy raz w Zamosciu
wika co do wlosow to ja sie teraz zastanawiam jaka fryzure sobie zycze na sylwestra

martolinka kazdego faceta czeka taki etap w zyciu jak gubienie włosów

Qcz wysle Ci swojego linka na PW to mne znajdziesz na Fejsie ;-)
Gdzie sie kobietki wybieracie na sylwka? My niby na bal, ktory jeszcze nie jest zaklepany

Ostatnia edycja:
martolinka
Lazurku my jedziemy w Bory Tucholskie ze znajomymi z dzieckiem

Lazurek wyslalam Ci zaproszenie
z sylwkiem jeszcze nie wiemy. Przeprowadzilismy sie tutaj w miare niedawno i nie mielismy szansy nawiązać bliższych koleżeńskich stosunków z nikim. Mamy teściów tutaj, wieć podejrzewam, że z nimi spędzimy jakoś ten dzień. W Edynburgu jest zawsze ogromna uliczna impreza.
z sylwkiem jeszcze nie wiemy. Przeprowadzilismy sie tutaj w miare niedawno i nie mielismy szansy nawiązać bliższych koleżeńskich stosunków z nikim. Mamy teściów tutaj, wieć podejrzewam, że z nimi spędzimy jakoś ten dzień. W Edynburgu jest zawsze ogromna uliczna impreza.
Ostatnia edycja:
martolinka
lazurku domówka w lesie;-)
Spóldzielnia nakazała wszytkim rok temu założyć wodomierze.. mamy czas jeszcze do końca grudnia a M postanowił dzis zrobić to sam.. i jakie skutki? 2 godzine już rzuca "miesem" a my bez wody
chyba go rozniosę
Spóldzielnia nakazała wszytkim rok temu założyć wodomierze.. mamy czas jeszcze do końca grudnia a M postanowił dzis zrobić to sam.. i jakie skutki? 2 godzine już rzuca "miesem" a my bez wody

reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Lazurek a gdzie jest ten Twoj brzuszek bo nie zauważyłam
. oj sliczna jestes nie ma co a twój men tez fajny
wy sie tu po katach zapraszacie a mnie to kto zaprosi na nk, co ? Wika Maron dalej !!! dane wysylac na priva poproszę .
Rozczochrana jak maluszek sie czuje ??? trzymam kciuki zeby bylo dobrze no i za mame zeby zaczela wierzyc w dziecko
Iza 100 lat 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci !!!
Martlinka ciesz sie ze on to robi teraz a nie w czasie swiat bo to by byl dopiero problem. na pewno jest zdolnym facetem i sobie poradzi
Lazurek no widzisz jak nam tu towarzystwo rozbujałaś !!! musisz zostac bo inaczej cisza tu straszna
oficjalnie informuje ze zakonczylam zakupy prezentowe na swieta . 7 dzieciakow okupionych w tym moj łobuziak. kupial mu namiot w ksztalcie domku i nie ma dziecka, przynajmniej nie bedzie mi wchodzil pod koc czy koldre. dalam mu juz dzis bo jak dostanie to wszystko na raz to nie bedzie wiedzial czym ma sie bawic

wy sie tu po katach zapraszacie a mnie to kto zaprosi na nk, co ? Wika Maron dalej !!! dane wysylac na priva poproszę .
Rozczochrana jak maluszek sie czuje ??? trzymam kciuki zeby bylo dobrze no i za mame zeby zaczela wierzyc w dziecko
Iza 100 lat 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci !!!
Martlinka ciesz sie ze on to robi teraz a nie w czasie swiat bo to by byl dopiero problem. na pewno jest zdolnym facetem i sobie poradzi
Lazurek no widzisz jak nam tu towarzystwo rozbujałaś !!! musisz zostac bo inaczej cisza tu straszna
oficjalnie informuje ze zakonczylam zakupy prezentowe na swieta . 7 dzieciakow okupionych w tym moj łobuziak. kupial mu namiot w ksztalcie domku i nie ma dziecka, przynajmniej nie bedzie mi wchodzil pod koc czy koldre. dalam mu juz dzis bo jak dostanie to wszystko na raz to nie bedzie wiedzial czym ma sie bawic

Podziel się: