reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja od dawna marzyłam, że będę z brunetem. A przez 5 lat byłam z długowłosym blondynem i wydawało mi się, że to miłość aż po grób. W końcu przejrzałam na oczy :p Mój M zupełnie inny - bladzioszek, brunet:)
Ja NK nie mam, zlikwidowałam konto już dawno temu. Uzywam tylko facebooka.

Iza ja tez sie dołączam do zyczen. Wszystkiego najlepszego i gratki ogromne :-)
wika co do wlosow to ja sie teraz zastanawiam jaka fryzure sobie zycze na sylwestra :rolleyes: Nie wiem czy wiecie, ale zdjelam sobie te przedluzane wlosy, zreszta widac na fotkach no i mam teraz takie wlasnie do ramion. Na pewno nie chce czegos oklepanego. Cos raczej w stylu ''nieład artystyczny'' bardziej mi odpowiada :tak: Ciekawe co z tego wyjdzie, hmm...
martolinka kazdego faceta czeka taki etap w zyciu jak gubienie włosów :tak: Mój juz ma zakola :-D:-D
Qcz wysle Ci swojego linka na PW to mne znajdziesz na Fejsie ;-)
Gdzie sie kobietki wybieracie na sylwka? My niby na bal, ktory jeszcze nie jest zaklepany :dry: Ja juz oznajmilam ze ma byc bal, bo juz mam sukienke, buty, bizuterie, torebke i wizyte u fryzjera wiec musi to byc tak jak sobie zaplanowalam :-) Bede miala okazje tez byc pierwszy raz w Zamosciu:tak:

Ostatnia edycja:
Lazurek wyslalam Ci zaproszenie:)

z sylwkiem jeszcze nie wiemy. Przeprowadzilismy sie tutaj w miare niedawno i nie mielismy szansy nawiązać bliższych koleżeńskich stosunków z nikim. Mamy teściów tutaj, wieć podejrzewam, że z nimi spędzimy jakoś ten dzień. W Edynburgu jest zawsze ogromna uliczna impreza.

Ostatnia edycja:
martolinka znaczy domowka? No jak z dziecmi i jeszcze w Twoim stanie to bezpieczniej i wygodniej w domku sie pobawic :tak:
Qcz juz Cie mam :-) Slicznosci z Ciebie :tak:

lazurku domówka w lesie;-)

Spóldzielnia nakazała wszytkim rok temu założyć wodomierze.. mamy czas jeszcze do końca grudnia a M postanowił dzis zrobić to sam.. i jakie skutki? 2 godzine już rzuca "miesem" a my bez wody :confused:chyba go rozniosę

reklama
Lazurek a gdzie jest ten Twoj brzuszek bo nie zauważyłam:-p. oj sliczna jestes nie ma co a twój men tez fajny :-p

wy sie tu po katach zapraszacie a mnie to kto zaprosi na nk, co ? Wika Maron dalej !!! dane wysylac na priva poproszę .

Rozczochrana jak maluszek sie czuje ??? trzymam kciuki zeby bylo dobrze no i za mame zeby zaczela wierzyc w dziecko

Iza 100 lat 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci !!!

Martlinka ciesz sie ze on to robi teraz a nie w czasie swiat bo to by byl dopiero problem. na pewno jest zdolnym facetem i sobie poradzi

Lazurek no widzisz jak nam tu towarzystwo rozbujałaś !!! musisz zostac bo inaczej cisza tu straszna

oficjalnie informuje ze zakonczylam zakupy prezentowe na swieta . 7 dzieciakow okupionych w tym moj łobuziak. kupial mu namiot w ksztalcie domku i nie ma dziecka, przynajmniej nie bedzie mi wchodzil pod koc czy koldre. dalam mu juz dzis bo jak dostanie to wszystko na raz to nie bedzie wiedzial czym ma sie bawic :-D

Do góry