reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
kwiatuszekq ale zbieg okolicznosci nie? :-)

Nie patrzcie na moj brzuch, bo takiego dostalam na Teneryfie, ze wstyd. Ale jadlam tam duzo, wiec niestety... :zawstydzona/y: Juz spadl troche, bo musi sie miescic w kiecke, ktora juz kupilam na Sylwka ;-)

Kochane jestescie moje babolce :-D
dana no powiedzmy, ze moze az w takim stanie krytycznym to jeszcze nie jestem ;-) Ciekawe co bedzie po swietach :szok:
kwiatuszekq ja pierwszy raz mam blondyna, zawsze czarni byli :-D

Ostatnia edycja:
lazurko a ja zawsze sie nuby rozgladałam za ciemnymi opalonymi a moja prawdziwa miłoscia był blondyn los tak zrobił ze nie moglismy byc razem ale moj michu kochaniutki jest brunetem ale nie opalonym hehe

A moja prawdziwa miloscia byl wlasnie brunet, no ale.... zycie, przeciwnosci losu tez sprawily, ze nie jestesmy razem i teraz blondyn jest ;-)

Bylam u wrozki poltora miesiaca temu. Moja znajoma mnie namowila. Powiedziala, ze jest sprawdzona i ze moze polecic no i tylko 40zl bierze :-p Ja nie wierzac w takie rzeczy poszlam, w sumie nie brala duzo i slucham. Oczy mi wyszly na wierzch jak uslyszalam jak mowila o mojej przeszlosci :szok: Tak sobie mysle skad ona to wszystko wie :confused: No i co mi wywrozyla? Ze bede z tym blondynem, ze w ciagu 3 lat wezmiemy slub i ze bedziemy miec dwojke dzieci planowanych :-D Najpierw bedzie coreczka, potem synek, a roznica miedzy nimi to jakies 2 latka :-) Ciekawe tylko ile w tym prawdy ;-)

HEj :)

Lazurek, przelotem przejrzałam Twoje foty i :szok::szok::szok::szok: ale z Ciebie dżaga:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i życzę aby wróżka sie nie pomyliła;-)

Dana, zaproszenie przyjęte:tak::tak: Twoich zdjęć jeszcze nie oblookałam, ale zrobię to wieczorkiem:tak::tak:

Rozczochrana, jak będziesz miała jakieś wieści o Maleństwie to daj nam znać:tak::tak: w dalszym ciągu trzymamy &&&

ja spadam jakiś obiad zrobić, bo dopiero co wróciłam od koleżanki i pasowałoby co zjeść

reklama
Witajcie,
trochę dziś sprzątałam , święta za pasem :tak:tylko gdzie ten snieg?
Lazurku a mi zawsze podobali się bruneci z długimi włosami a trafiłam na egzemplarz łysiejący;-)

Wika jak fryzjer?
Iza sto lat na nowej drodze życia;-)

Do góry