reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

mama Stacha jak konsultowalam sie z lekarzami po operacji wyciecia jajowodu, mowili mi, ze to wcale nie jest tak, ze jajniki dzialaja na zmiane. Oba "walcza" o to kto szybciej wyhoduje pecherzyk, wiec moze byc tak, ze jedna strona bedzie dzialac czesciej niz druga.
Dzięki za odpowiedź, wreszcie jakaś, która mnie przekonuje, okazuje się, że nie wszyscy ginekolodzy to wiedzą :-/

Jeny, jak ja bym chciała mieć wasze 24 lata :-)

Trina, ja bym chciała tak zajść, w styczniu na październik :-) Tylko nie wiem czy powinnam, do 26 grudnia muszę być jeszcze na antybiotyku a biorę już 4 tyg, chyba jednak powinnam dać odpocząć organizmowi?

reklama
Dzień doberek:-D

Uffff ulżyło mi, bo taka najstarsza nie jestem, ale najmłodsza też nie
p.gif

Dziś humorek nawet dopisuje, bo jutro wraca Wacek:tak: a dziś mamy rocznicę zaręczyn, a Nasz Bartuś ma 22 miesiące:-D 13 to dla nas szczęśliwa liczba:-D ale mnie jakoś nigdy nie przerażała, bo to był mój ulubiony numer i z takim grałam na koszulce:-D co prawda daleko nie zaszłam, ale cóż:-p

Hehe wczoraj mieliśmy ubaw z Bartka, bo pytamy Go kogo kocha, On nic, no to ja: mamę? Bartek: nie, ja: ciocię Agatę? Bartek: nie, ja: ciocię Patrycję? Bartek: nie, ja: Babcię? Bartek: nie, ja: Dziadka? Bartek: nie, ja: no to kogo kochasz? Bartek: ZURI (kotka od mojej mamy) KOCHAM SZCZERZE:-D no myślałam, że pękniemy ze śmiechu:-p

Ostatnia edycja:
Syneczki dokladnie. Mialam torbiel wykryta / koniec pazdziernika/, ale po konsultacji z gina stwierdzilam, ze nie bede brac lekow na jej wchloniecie i jednoczesnie bede starac sie o dziecko i mam przyjsc po 3 miesiacach na kontrole, zaszlam w ciaze w polowie grudnia, w polowie stycznia poszlam do lekarza, bo na tescie pisalo, ze niektore wyniki przy torbielach moga byc falszywie dodatnie, ale ten okazal sie pozytywny, bylam w ciazy a po torbieli ani sladu

Qcz tu u mnie w ciaze zachodza albo laski ponizej 20 albo grubo po 30, tych pomiedzy jest niewiele

ja w zasadzie pierwsze urodzilam majac 28 lat i prawde mowiac nie widze tego bym mogla szybciej urodzic

Sowinka smieszny ten Twoj synek

u nas pierwsza styczniowka sie wlasnie dzis sypnela, termin razem z nia mialam:-)

Liv powiedz mi kobieto czy mnie umknęło imię Twojego już niebawem narodzonego synka czy do tej pory nie zdradzałaś światu? :-) Jeszcze tylko 30 dni :-D

Sowinka ojj tak kocham mądrości dzieci :-D

Trina
chyba bym na kolanach do Częstochowy w podziękowaniu poszła :-D:-D:-D

U nas dziś bez rewelacji, bez zmian. Ja się uczę, pierwszy egzamin sesji zimowej już za miesiąc a mam 3 książki do ogarnięcia, chłopcy w przedszkolu, za oknem szaro, temperatura nieciekawa, od rana ślizgawica na drodze a szyby skrobane na 3 partie ponieważ ręce odmarzały podczas zabiegu. Słowem ja chcę lato!!!!

spoko Syneczki, ogarniesz te 3 ksiazki:-D ja nie powiem, ze lato bym chciala, ale jakas mniej szara pogode to na pewno:tak:
zdradzalam imie na samym poczatku- Varg Øyvind, zreszta jest juz gotowe od ponad dwoch lat. Nie powiem, ze corka miala sie tak nazywac tylko psikusa zrobila;-)
ta...30 dni, ale urodze szybciej, to pewne:-D musze do nastepnego czwartku wytrzymac:-D

Czesc baby :-) Pamietacie mnie jeszcze? :-) Wiem, wiem, lansko mi sie nalezy, bo tyyyyyle czasu nie dawalam o sobie znac. Ale wybaczycie, nie? :zawstydzona/y: Widze, ze Wika zaciazyla. JUPI! Gratki ogromne kochana :tak: Qcz Tobie tez gratuluje, piekny suwaczek :-) Ktoras jeszcze? Bo bardzo mozliwe ze przeoczylam, bo cofnelam sie tylko kilka stron :sorry2: Jak tam wszystkie ciezaroweczki? Zbliza sie termin rozwiazania, hu hu hu :-) Ja po wakacjach na Teneryfie, teraz nadal w Niemczech, za tydzien do Polski jade, a po Nowym Roku zostaje tam zeby prawko zrobic... Mam nadzieje, ze w miare szybko mi sie to uda :dry:
Jeeeeny, ale milo mi sie tu u Was zrobilo :-) Strrrrrasznie bym chciala tu wrocic na stale :tak: Na zamkniety wrzuce jakas fote z Teneryfy, bo chyba obiecalam ;-) Caluje Was mocno moje kochane i kciuki trzymam za staraczki i mamusie, ktore za chwile beda przytulac swoje nowonarodzone bobaski :-) Muuuuuuaaaaaa :*

Lazurek kupe lat babolu:-)!!! ladnie to tak nas zaniedbywać :crazy:??? opowiadaj co tam u Ciebie !!! i jak tam sie mają sprawy milosne!!! mam nadzieje ze jak juz bedziesz w Polsce to chociaz tak towarzysko jak ja bedziesz tu siedziec . jak wakacje i gdzie fotosy ???

Syneczki no wlasnie ja mam nadzieje ze Tobie sie uda juz niedlugo miec blizniaki w brzuszku . oj trzymam te kciukasy jak szalona. ja sie raczej nie wpasuje w ten rok 2012 :-(. piotrek mi dzis powiedzial zebym przestala mu tylek zawracac i mam sobie czekac do maja wczesniej to moge zapomniec. buc z niego jak .........

Sowinka jaki ten Twoj Bartus jest madry i jak pieknie mowi ! to chyba tylko moje dziecko takie do mowienia po polsku nie jest chetne .

Lazurek :-D:-D:-D:-D:-D no jak miło CIę przeczytać:-):-):-) A u Ciebie jak zawsze dużo sie dzieje :tak::tak::tak:

Bunny, mój też do mowienia po polsku nieteges :szok::szok::no: ale dogadać jakoś się dogadujemy:-D:-D

reklama
Dzień doberek:-D

Sowinka smieszny ten Twoj synek
Sowinka ojj tak kocham mądrości dzieci :-D
Sowinka jaki ten Twoj Bartus jest madry i jak pieknie mowi ! to chyba tylko moje dziecko takie do mowienia po polsku nie jest chetne .

Kiedyś się nasłuchałam taki śmiesznych opowiastek, a teraz mam to na co dzień i to jest super:-D

Czesc baby :-) Pamietacie mnie jeszcze?
Witaj Lazurku wreszcie wróciłaś -> nie zostawiaj nas więcej:tak:

Bunny przykro mi, że Twój mąż jest taki uparty:baffled:
Dziewczyny proszę o trzymanie kciuków, bo moja najmłodsza siostra ma o 8:00 egzamin na prawo jazdy:-D

Do góry