reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam się po weekendzie, pięknie słonko dzisiaj świeci :tak:
Syneczki znalazlam takie cos
Objawy torbieli to przedłużające się miesiączki ,kłujące bóle w dole brzucha ,bóle podczas stosunków.

mi sie wydaje ze to krwawienie to wlasnie przez torbiel. jesli masz watpliwosci zadzwoń do swojego gin.

Anaztazja nie czekaj do stycznia moze do innego lekarza pojdziesz???

Nie ma potrzeby, bo byłam 4 listopada u gina , dostałam leki na obniżenie tego TSH, 20 grudnia idę do endo, a gin powiedział że widzimy się za 2 miesiące, czyli przypada na styczeń, no ale zobaczy się ,albo prywatnie pójdę albo do innego się zapiszę na połowę stycznia. :tak::tak:
Wybaczcie , że mało piszę ,ale w czwartek zgineły tragicznie 2 osoby z naszej rodziny. We wtorek pogrzeb wiec myslami jestem w innym miejscu

Straszni mi przykro
[*]
[*]
martolinka strasznie mi przykro, trzymaj sie:/
[*]
[*]

My dzisiaj mamy roczek z mezem:-)

Spóźnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJ i jeszcze STO LAT razem życzę :tak:

Martolinko przykro mi, wielkie wyrazy współczucia.
Qcz gratuluję. Pierwsza rocznica ojjjj kiedy to było.

A tak w ogóle dziewczyny ile macie lat? Wiem że kobiet się o to nie pyta ale mnie zżera ciekawość:-D No i od razu odpowiadam na własne pytanie ja 26. W dzień urodzin żegnałam się w szpitalu z synkiem a więc do końca zycia będzie to najsmutniejszy dzień w roku.
Ja skończyłam 26 :szok: , 27 leci :shocked2:
sowinka - pamiętam , masz PRIV :-)
dana - co u Ciebie? mało się ostatnio udzielasz , zresztą ostatnio ogólnie mało tu się dzieję :crazy:
trina - super prezent, a z tym zestawem słuchawkowym to zobacz jaki mąż ma telefon i pójdź do sklepu albo na necie poczytaj co będzie pasowało.:tak:
Policzyłam sobie i wypada mi @ dokładnie w Wigilię:crazy: no ale mam nadzieję że ostatnia :tak:

reklama
Trina moja kumpela sprzedaje pandore w cenach hurtowych :-D tez się podkusiłam na taką fioletową bo mi się najbardziej podobała :-D 20 funtów zabuliłam ale co tam :-D chodza po więcej :-D
U mnie wybiło ćwierc wieku w lipcu... a mojemu emkowi 30stka w listopadzie :-D

Własnie wróciłam z badań krwi wyniki maja być w piątek... Będa do mnie dzwonić. Szybko szybko zmywam sie do pracy... Długi dzień przede mna... W zywieniówce niestety przed świetami młyn :-D Buźka i do jutra :-D

Anastazja w sumie bez zmian u mnie:-) Mało się udzialam, bo ciężko mi czas znaleźć:zawstydzona/y::tak: Teraz mam młyn dosłownie wszędzie, w domu tyle do zrobienia jest, że szok:tak: W pracy kupa roboty, a w szkole okres zaliczeń. Jak mam chwilę wolnego to siadam na czterech literach i niemal od razu zasypiam. Taki głupi okres no:wściekła/y:

właściciel Masaja zaszalal i pewnie uzyl programu ktory ukrywa IP i sam nabija glosy

Mama Stacha mi sie czesto zdarzalo ze owulka byla 2 razy z jednego jajnika to i pewnie 3 razy da rade.

Ostatnia edycja:
hej

Syneczki
ja mialam duza torbiel a nic mnie nie bolalo, przy badaniu rowniez. Plamilam pare dni w dniach miesiaczki. Przy owulacji mialam raz w zyciu tak, ze jak poszlo jajo to plamilam 1,5 dnia, okropnie bolalo pare dni zreszta

matolinka, przykro mi

ja jak kupuje anastazja wodke to prosza "legitimasjon", ale dlatego, ze wodke mozna u nas kupic po ukonczeniu 25 roku

ja w czerwcu mam wesole 30 lat:-p

dana
, nawal roboty minie w koncu i bedziesz mogla odpoczac:tak:

No widziałam, i nawet napisałam w komentarzach - ale kulturalnie jak by co :-D:-D bo tam różni ludzie piszą :-)
Niby "właścicielka" w komentarzach sie tłumaczyła że na forum podała linka, ale po 1. dlaczego dopiero teraz? 2. ok 1500 -2000 osób jednej nocy ?!:szok::szok: bo to jakoś wyszło że jeszcze wieczorem ok. 300-500 głosów miał , a o 8:30 już na 3 miejscu czyli ok 2500-300- głosów:szok: no i 3. Skoro to są wielbiciele tej rasy z forum głosują dlaczego tylko jednego dnia głosowali :-):-):-) jak dla mnie to lepiej by się już nie tłumaczyła a spokojnie sobie nabijała głosy :tak::tak: Ale to nie jest konkurencja dla naszej pociechy , bo Masaj - to pies :-D:-D:-D a żarcie jest oddzielnie dla pierwszych 3 kotków i 3 piesków , także spoko loko :-p
livastrid - no coś Ty ?? od 25 lat ?:eek: a co wcześniej piją studenci ?:-D jak tam u Ciebie? jakieś przeczucia co do porodu ? ;-)
bunny - a co z Tobą? w sensie jakie postanowienia z mężem ustaliliście? nadal utrzymujesz że na 2013 dopiero się załapiesz?;-)
wika - jak storczyk? Mój kwitnie , tylko sie przywala:crazy: na jedną stronę , ale wsadziłam do doniczki i w miarę stoi , a drugi lada dzień zakwitnie :happy: to jedyny kwiatki które mi się udały :-D
dana - a co takiego w domu robisz?;-) nie wiem czy pisałaś , ale gdzie Ty pracujesz?

Liv nie ukrywam, że czekam na tą chwilę z utęsknieniem:-) Niech już będą te święta!:-)
Anastazja najprościej mówiąc w domu kultury. Taka robota, że długi czas zbija się bąki, a jak jest robota to jest jej tyle, że ciężko wyrobić:tak: Przede wszystkim kontrola nad wydaniem gazetki, układanie repertuarów miesięcznych, sprawozdania z imprez kulturalnych, takie lanie wody. Czasem trzeba trochę podzwonić, czasem iśc na jakąś nudną pseudo imprezę. Chciałabym prowadzić warsztaty teatralne, moze od przyszłego roku się uda. Robiłabym wtedy coś co lubię i mnie nie nudzi.
A co do pracy w domu, to wiecie, jak się opierniczało dłuższy czas, to się nazbierało:zawstydzona/y: A i jeszcze dzisiaj mam test z prawa:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Anaztazja to kamien z serca jesli Meggy wygra nie bedac na pierwszym miejscu . a wlasciciel Masaja niech sie cmoknie gdzies za oszustwo :crazy:
co do staranek to caly czas robie podchody ostatnio . kto wie moze sie uda urobic meza wczesniej bo nawet ostatnio sam powiedzial ze by chcial !!! ale poczekam jeszcze troche zeby nie bylo ze od mojego gledzenia mu sie odechciało. niech sam dojrzeje do tego. zreszta w tym cyklu juz jest po ptokach dni plodne mam juz za soba.

Do góry