anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Witam się po weekendzie, pięknie słonko dzisiaj świeci 
Nie ma potrzeby, bo byłam 4 listopada u gina , dostałam leki na obniżenie tego TSH, 20 grudnia idę do endo, a gin powiedział że widzimy się za 2 miesiące, czyli przypada na styczeń, no ale zobaczy się ,albo prywatnie pójdę albo do innego się zapiszę na połowę stycznia.

Straszni mi przykro
[*]
[*]
Spóźnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJ i jeszcze STO LAT razem życzę
, 27 leci 
sowinka - pamiętam , masz PRIV :-)
dana - co u Ciebie? mało się ostatnio udzielasz , zresztą ostatnio ogólnie mało tu się dzieję
trina - super prezent, a z tym zestawem słuchawkowym to zobacz jaki mąż ma telefon i pójdź do sklepu albo na necie poczytaj co będzie pasowało.
Policzyłam sobie i wypada mi @ dokładnie w Wigilię
no ale mam nadzieję że ostatnia 

Syneczki znalazlam takie cos
Objawy torbieli to przedłużające się miesiączki ,kłujące bóle w dole brzucha ,bóle podczas stosunków.
mi sie wydaje ze to krwawienie to wlasnie przez torbiel. jesli masz watpliwosci zadzwoń do swojego gin.
Anaztazja nie czekaj do stycznia moze do innego lekarza pojdziesz???
Nie ma potrzeby, bo byłam 4 listopada u gina , dostałam leki na obniżenie tego TSH, 20 grudnia idę do endo, a gin powiedział że widzimy się za 2 miesiące, czyli przypada na styczeń, no ale zobaczy się ,albo prywatnie pójdę albo do innego się zapiszę na połowę stycznia.

Wybaczcie , że mało piszę ,ale w czwartek zgineły tragicznie 2 osoby z naszej rodziny. We wtorek pogrzeb wiec myslami jestem w innym miejscu
Straszni mi przykro
[*]
[*]
martolinka strasznie mi przykro, trzymaj sie:/
[*]
[*]
My dzisiaj mamy roczek z mezem:-)
Spóźnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJ i jeszcze STO LAT razem życzę

Ja skończyłam 26Martolinko przykro mi, wielkie wyrazy współczucia.
Qcz gratuluję. Pierwsza rocznica ojjjj kiedy to było.
A tak w ogóle dziewczyny ile macie lat? Wiem że kobiet się o to nie pyta ale mnie zżera ciekawośćNo i od razu odpowiadam na własne pytanie ja 26. W dzień urodzin żegnałam się w szpitalu z synkiem a więc do końca zycia będzie to najsmutniejszy dzień w roku.

sowinka - pamiętam , masz PRIV :-)
dana - co u Ciebie? mało się ostatnio udzielasz , zresztą ostatnio ogólnie mało tu się dzieję

trina - super prezent, a z tym zestawem słuchawkowym to zobacz jaki mąż ma telefon i pójdź do sklepu albo na necie poczytaj co będzie pasowało.

Policzyłam sobie i wypada mi @ dokładnie w Wigilię