reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

kwiatuszek to swietnie. Jednak czasem pieniadze trzeba wydac na dobrego lekarza. Dziwie sie, ze o przodozgieciu nikt Ci nigdy nie powiedzial.

Sowinka gratulacje dla siostry.

Wczoraj wieczorem bedac w toalecie zauwazylam jasno brazowy sluz. Niestety, przez to noc mialam w wiekszosci bezsenna. W prawdzie od tamtego momentu juz sie nie pojawil i mam nadzieje, ze sie nie pojawi, ale wciaz sie denerwuje. 18 tydzien prawie, powoli zaczelam sie uspokajac, ze doniose bez zadnych rewelacji:crazy:

reklama
Lazurek no wreszcie się pokazałaś na bb!:-) Poopowiadaj trochę więcej o tej Teneryfie:-)
Sowinka gratulacje dla siostry!
Eee dziewczyny, Wy sie tak nie martwcie mówieniem Waszych bąbli. Całe życie słucham tego jak to dłuuuugo ( zwłaszcza w porównaniu z rodzeństwem:wściekła/y:) nie mówiłam, ale jak zaczełam tak mi do teraz zostało:-D Przez całe życie się ze mnie śmieją, ze teraz nadrabiam zaległości. Jestem żywym przykładem na to, że nie ma to wpływu na rozwój, można obejść się bez logopedy i na dodatek mieć idealną dykcję( na studiach kobieta z emisji głosu niemal się rozpływała z zachwytu-taka mała skromna dygresja:-D:sorry:)
Liv nogi zaciskać! Chcesz urodzić w wigilię, czy jak? :-D:-D Masz być pierwszą mamusią 2012, nie ma innej opcji

Sowinka nie mogło byc inaczej przy naszym wsparciu:tak:
Kwiatuszek świetnie , że już wiecie "co się dzieje". Teraz tylko czasu trzeba ..Mam nadzieję , że z łóżka nie będziecie wychodzić;-)
Danao taką masz dykcję?:tak:mi baba mówiła , że mam aktorską manierę , która ją drażni:cool:
Qcz ja ostatnie plamienie miałam około 18 tc. Miałam bardzo zabiegany dzien i na tym się skończyło. Odpoczynek , relaks i uszy do góry:tak:

dziewczyny zagłosujecie dla anastazji na jej kotkę? spadamy w dół Galeria "Super pies, super kot" [GŁOSUJEMY!] - NaszeMiasto.pl

Ostatnia edycja:
Syneczki ja jakis rok temu zalozylam sobie konto i bylam zapalona staraczka, jednak moje zycie prywatne sie skomplikowalo i nici ze staranek :-( Teraz jestem na etapie poszukiwania nowego tatusia dla mojego przyszlego bobaska :tak: A moze juz znalazlam? :-D
dana Teneryfa jest przepiekna! Chce juz tam wracac :-) Ty pewnie sobie juz poogladalas na fejsie moje foty to juz wiesz co w trawie piszczy :-D Jak tam u Ciebie ze starankami?
maron, martolinka, trina, livcia jak sie czujecie coraz blizej porodu?:-)
Lelek a jak Twoja Igusia? Widzialam fotke z zadartymi nozkami :-) Pieknosci!
wika a u Ciebie jak? Wszystko ok? Fasola pewnie sliczna juz wyrosla :-)
kwiatuszekq milo Cie widziec :-) a jak tam u Ciebie sprawy? Widze ze jestes na etapie nie wychodzenia z łóżka :-) Kciukasy, aby efekty byly jak najszybciej :tak:
Sowinka gratki dla siostry :tak: Juz wiem kto za mnie bedzie trzymal kciuki jak ja bede po Nowym Roku zdawać :-D
Bunny nie martw sie, moze jakas wpadke zaliczycie ;-):-)

Ogólnie u mnie coraz lepiej. Przeprowadzilam sie na północ Niemiec. To prawko musze zrobic teraz w Polsce i potem do pracy tutaj wracam :tak: Jakos sie wszystko kreci. Ciezko bylo zapomniec o przeszlosci, ale juz lepiej sobie z tym radze. Powstawiam teraz pare fotek, zebyscie mialy co ogladac ;-)

Ostatnia edycja:
Syneczki wlasnie sie z tym meczylam i d***, bo pokazuje mi sie tylko opcja zebym wstawila adres URL :crazy: Zatem moje fotki mozna podziwiac na NK lub Facebooku :sorry:

Zadzwonilam na wszelki wypadek do poloznej. Powiedziala, ze skoro nie jest to ciemnobrazowe plamienie, nie powinno to byc niz zlego. Niemniej, kazala trzymac oko. Pytala czy mnie cos boli. Fakt faktem czulam cos, ale mozliwe, ze ze stresu. Po poludniu polozylam sie na troche, poczytalam brzusiowi na glos. Wyciagnelam detektor tez, zeby sprawdzic czy wszystko ok. Oby nie bylo to nic wielkiego.

Tak swoja droga, gdzie jest Izulqa?

reklama
kwiatuszek a nie podpowiedziala Ci ta lekarka jakie pozycje sa dobre.? musisz wyprobowac nowych pozycje:-p.

Lazuerk kobieto do rzeczy !!! my tu konkretow spragnione jestesmy!!! masz kogos chociaz na oku???
wyslalam ci zaproszenie na nk.

Qcz nie panikuj to na pewno nic groznego . lez brzuchem do gory i odpoczywaj ile sie da.

na a co z nasz ciezarowka Mmona??? Maron ona jest chyba z Toba w lutowkach ?

Do góry